maanantai 16. elokuuta 2010

Tulevaisuuden koulukkaille

Kuopiossa oli sunnuntaina suuri torikirppis-tapahtuma, jossa kävin heti aamukahdeksalta katselemassa, löytyisikö aarteita. Eipä juuri löytynyt, paitsi vaatteita lapsille, mutta samalla reissulla kiersin myös CityPörssin, josta löysin ihanan vanhan helmitaulun. Korkeutta tuolla on n. 40cm, eli ei mikään taskukoko!


Eikö ole ihana!! Tuollaisenaan täydellinen, ei tarvitse minkäänlaista käsittelyä. Sopii mahtavasti tulevan kodin lastenhuoneeseen pulpetin pariksi.

Itse pulpettiprojekti on vielä pahasti vaiheessa, ja sen etenemistä hankaloittaa suuresti se, että tyttäremme herää aina päiväuniltaan kun käynnistän moton (se mun äitienpäivälahja, monitoimityökalu, lempinimeltään moto) joten hiominen on vähän hankalaa. Jos taas kuopus valvoo, on hankala olla ulkona kun siellä se ei vielä juuri osaa kulkea (konttaa siis). Sisällekään sitä ei voi jättää, ja mies on tietysti aina rakentamassa, joten sillekään en voi hoitovastuuta sysätä. Mutta aion minä vakaasti sen pulpetin saada valkaistuksi vielä ennen lumen tuloa!

Tällä hetkellä penkkiosa on tämän näköinen:


Odottaa siis loppusilaushiontaa ja maalausta. Pöytäpuoli on vielä kokonaan hiomatta.

Katsokaapas muuten tuota yläkuvassa näkyvää vintinrappua (siis tuo pulpetin penkin takana oleva seinä), olisiko vähän ihana jos seinät saisi maalata valkoisiksi ja tummanpunaisista portaista tekisi harmaat.. no, onneksi ei tarvitse alkaa hommiin, kun ei ole oma. Ihan rittävästi on noita projekteja omasta takaa. ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä on ihan samannäköinen portaikko, mutta seinät maalattu kellertäviksi ja siniharmaan puuportaikon päällä on ruskean kirjava muovimatto. Jipjei! Seinät muuttuu JOSKUS valkoisiksi ja portaat haluan pitää niin alkuperäisinä kuin mahdollista.

    Hieno helmitaulu. EIkä pulpettiprojektikaan nyt niin huonolla mallilla oo ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana helmitaulu!! Niitä kylppäritelineitä ei enää tänään ollut, kun pääsin keskustassa käymään... Siirtopaperia löysin!! =)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.