lauantai 14. elokuuta 2010


.... ;)

Piti sitten väsätä heti perään toiset, kun näin mielessäni niin selvästi sen, millaiset niistä ensimmäisistä koirahousuista olisi pitänyt tulla. No, toiset on nyt sitä mitä ensimmäisten piti olla...- Miten niin likaiset ikkunat?! Missä muka!!

10 kommenttia:

 1. Voi mitkä housut <3 Meidän ikkunat näyttää ihan samanlaisilta, aina ;)

  VastaaPoista
 2. ihanat housut, kerrassaan suloiset :)
  Ja muutenki ihania ompeluksia sulla taas <3

  -Anskuli

  VastaaPoista
 3. Siis missä on likainen ikkuna! Meillä ainakin on aina tuommoiset kuviot, ihan tarkoituksella. Paitsi niitä kuvioita on enempi, johtuen kai enemmästä väkimäärästä (mitkä perustelut heti sottapytyille:D )

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi makeita housuja! Ei sulla ois jotain kangasta mistä Aleksille tulis kivoja kouluhousuja? n.110-116 senttisiä... Se ei tykkää farkkuja pitää ja onhan ne varsinki talvella ikävän tuntuset haalareiden alla. Saahan niitä toki kaupastaki, mutta varsin kysäsen ku mieleen juolahti. :)

  VastaaPoista
 5. Sanna: Eihän mulla juuri varastossa kankaita seiso, kun ompelen käytännösä sitä mukaa kuin ostan. Mutta saahan niitä varta vasten hankittua! Tuommosia velourhousujako? Mitä värejä olis toiveissa ja monetko yms yms... kerropa tarkemmin. =)

  VastaaPoista
 6. Tosi makeet! =D En ymmärrä, miten kukaan jaksaa tehdä kahdet samanaliset, kun ei kuitenkaan mikään helppo homma ole se yksienkään ompeleminen!!

  VastaaPoista
 7. Siis emminä tiiä yhtään sen enempää, mitään toiveita ei oo esittää. :) Ei tarvi alkaa kankaita sen takia hankkimaan! Mut jos joskus jossain näät sellasta kangasta joka Aleksille sopis ni oon valmis ostamaan sille housuja. :) Kapeitahan niiden pitäis olla ku poika on tollanen kukkakeppi. Ostin sille farkut ni se on koomisen näkönen; niihin mahtuis ainaki kolmen samankokosen pojan riukukoivet!!! :D

  VastaaPoista
 8. Noniin vihdoin löysin tämän blogin uudelleen.. Bongasin nimittäin tuon koiranpää idean ja vähän matkien tein pojalle paidan johon applikoin samantyylisen koiran.. Lisänä laitoin kuitenkin selkäpuolelle koiran jalat ja "irto" hännän. Linkitän nyt paidan postaukseen blogisi osoitteen :)

  VastaaPoista
 9. Moikka lallatilaa! Minullakin kövi silloin ommellessa mielessä, että tekisi lahkeeseen taakse hänän ja jalat, mutta laiskuus iski. Täytyypä kädä urkkimassa aikaansaannoksiasi! ;)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.