maanantai 20. maaliskuuta 2017

Viikonlopun virkisteet

Pääsin kuluneena viikonloppuna pitkästä aikaa fiilistelemään sisustusjuttuja ystävän kanssa kaupungille. Eihän meiltä kummaltakaan kotoa taida mitään surempaa puuttua edes, joku voisi väittää että olemme sisustaneet kotimme jo valmiiksi, mutta valmistahan ei koskaan tulekaan, senhän me tiedämme.Jotain pientä lähti mukaankin siinä fiilistellessä. Kaksi luottoliikettä, vähemmän yllättäen Ikea ja ehkä vähän enemmän yllättäen Clas Ohlson, saivat lompakon laihtumaan. Ikealta on tuo ihana patakinnas, jonka ostin, kun minun piti päivittää patalapputilannetta, mutten löytänyt mieleisiä, ja löysinkin patakintaan.  


Clasulta puolestaan löytyy ihanimmat keittiöluutut ikinä. Aikaisemmin olen ostanut neljän sarjan luuttupakkauksia, joista kaikkia ei ole edes tarkoitettu kyökkikäyttöön, mutta mikrokuituisina ovat toimineet sielläkin. Nyt äkkäsimme ihan keittiötarvikepuolelta tämän luuttuparin, jossa on kaksi vohvelikuvioista, nättiä harmaata mikrokuituliinaa. On ne somia! Toinen on jo käytössä, toinen odottaa vuoroaan tuossa naulakossa.


 Samalla reissulla sisäänajon sai ohuehko takki, jonka ompelin itselleni viime viikolla.


Kangas on Eurokankaan paloja, ohut vanucollege. Ensiksi harkitsin tästä jonkinlaista bleiseriä, mutta koska vähän pitemmän takin tarve tuli ensiksi, tein sellaisen.


Ihan vuoriton pikatakki, alkuperäinen kaava on uusimman Ottobre Womanin 2/2017 Hide away -malli. Katkaisin kaavan keskeltä edestä, muokkasin hupusta matalan kauluksen ja lisäsin eteen vetoketjun alavaroineen.


Alkuperäisen hupparimallin taskut tein sellaisenaan tähänkin.Kauhean laiskalla päällä olen, kun en jaksanut sovituskuvia ottaa. Jotenkin niin työläältä tuntuisi kaivaa jalustat ja kaikenlaiset etälaukaisijat esiin, ei nyt jaksa. Kuvitelkaa takin sisään kädet ja kauluksen yläpuolelle pää. Kaulaan vielä roosa, muhkea huivi.


Suuntaankin tästä töihin pikkuhiljaa. Aurinkoista alkavaa viikkoa, ja kestohankikelejä!

6 kommenttia:

 1. Kivaa kangasta. Teillä on siellä vielä hanget ja täällä lumi sulaa jo silmissä. Asfaltitkin osittain jo kuivia. Tuntuu ihan keväältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hurja, täällä ei varmaan olla kaukana metrin hangista! Lauantaina tuli vielä kunnolla lisää. Juuri nyt tuntuu ettei nuo sula ikinä! :D

   Poista
 2. Mä en ikinä muista tota Clasua kun käyn kaupungilla.
  Kivan näköinen takki, myös toi kuvio on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle taas Clasu on ihan vakikohde. Siellä on vähän vaikka mitä kivaa, valaisinpuolella, nikkarointijuttuja, sisustusta, kertakäyttöastioita, mitä ikinä puuttuukaan niin sieltä saattaa vaikka löytää! :)

   Poista
 3. Kiitti Clasu-vinkistä! Mulla tulee käytyä siellä vain harvoin, vaikka olishan siellä kaikkea ihanaa. Taiteilijatarvikkeita sieltä saa melko hyvään hintaan. Nuo tiskirätit on selkeästi pakko-äkkiä-saada-tuote! :-D

  VastaaPoista
 4. Kiitti Clasu-vinkistä! Mulla tulee käytyä siellä vain harvoin, vaikka olishan siellä kaikkea ihanaa. Taiteilijatarvikkeita sieltä saa melko hyvään hintaan. Nuo tiskirätit on selkeästi pakko-äkkiä-saada-tuote! :-D

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.