torstai 16. maaliskuuta 2017

Ruosteista rautalankaa

Kävin eilen töihin mennessäni heittämässä paikalliselle lahjoituskirpparille litteän näytön, joka jäi meiltä ylimääräiseksi eikä tunnu näinä jättinäyttöjen aikoina kiinnostavan ketään. Pikainen kierros piti tietysti tehdä samalla. Eikä ihan turhaan.


Tuollainen rautalankakori siellä oli, ja katselin sitä hetken käsissä pyöritellen, että onpa ihanan romuromanttinen kapistus, mutta totesin, että tuo mansikkakyltti on ihan turha siinä. No niinpä niin. Saahan sen pois. Eli kassan kautta!


Tuli eri hieno.


Nyt sitä voi käyttää missä tahansa somisteena, sisällä ja ulkona yhtälailla. Alkuun se jäi tuohon ruokapöytään, tulppaanikimpun turvaverkoksi. Mikä ihana turhake!


Myös maljakon alla oleva vaalea puinen leikkuulauta lähti mukaan. En tiedä miksi, mutta jos ei muuta, on sen päällä ainakin kiva kuvata leipää - jos sattuisi joskus leipomaan sellaista. Eikö siinä ole jo kylliksi syytä leikkuulautahankintaan!


5 kommenttia:

 1. Heh,mulla on juurikin tuollainen kori,säilytän siinä kuviollisia kankaanpaloja...En edes ajatellut että kyltin voi ottaa pois-käännän sen vaan talviaikaan seinään päin:)Nyt voisin irrottaa mokoman!

  VastaaPoista
 2. Kyllä toisilla on toi silmä on hyvä. Sä kekseit hienon käytön korille.
  Mä en tahdo löytää itsestäni tuota silmää :)
  Mutta huolisen ton korin itselleni nyt kun näytit kuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta taas tuntuu usein kun katselen muiden hokauksia, että miten en ole tuotakaan tajunnut itse tehdä. :)

   Poista
 3. Ihana turhake ❤ kyllä sitä pienistä maallisista asioista saa paljon iloa kotiinkin 👍

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.