perjantai 30. joulukuuta 2016

Se ei ole sitä, miltä se näyttää

Tilasin kankaita.comista kasan neuloksia marraskuussa, mutta tällä kertaa paketin saapumisessa meni totuttua pitempään. En edes muista enää, monestiko sieltä tuli sähköpostia, jossa kerrottiin toimituksen viivästyvän. 

 

Joulunpyhien alla paketti kuitenkin tuli, vihdoinkin. Lastenhoitosyistä toivottu iltavuoroviikko jättää aikaa ompelulle aamupäivisin, ja sitä aikaa onkin nyt hyödynnetty.


 Kokeilin kaavoittaa valeneuletakin, jossa olisi kiinni ommeltu "toppi" alla.


Tein toppiosan täysvinoon leikatusta valkoisesta puuvillasta, ja ohuen collegen parina se kyllä toimii, mutta hiukkasen kaava vaatii vielä viilaamista.


Samassa tilauksessa kankaiden kanssa tuli myös tuollainen silityskuva, ja hetken mielijohteesta silitin sen tähän.  Tähteä tähden päällä.


Toppiosan helmaa koristaa leveä puuvillapitsi. 


Etuosan huijauskaitale on ommeltu kiinni etukappaleen liepeisiin, mutta sen verran nuo avonaiset reunat repsottavat, että harkinnassa on edelleen, ompelenko sen kiinni vielä lähempää reunaa. Toisaalta en haluaisi menettää tuota vaikutelmaa kerrospukeutumisesta.


 Kaava menee jatkokehittelyyn, ehdottomasti!
12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tirppakuvista sen verran, että kuinka kaukaa sitä kameran kaukolaukaisijaa pystyy käyttämään? Illalla kävelyllä käydessä päätin, että tänään menen kuvailemaan. No, nyt sataa sitten vettä! Ehkä täytyy muuttaa suunnitelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en ole koskaan kokeillut, enkä muista tuliko siinä käyttöohjeitakaan mukana.. mutta ainakin muutamien kymmenien metrien päästä!

   Poista
 2. Ihana! Sulla kyllä riittää näitä ideoita. Tämä täytyy kyllä kokeilla itsekin kunhan saa joskus nuita laatikkovuoria laitettua niin että mahtuisi se ompelupöytä koneineen johonkin nurkkaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetki menee siinäkin, mutta pian sielläkin taas suristellaan menemään niin kuin taukoa ei olisi ollutkaan! :)

   Poista
 3. Tosi kiva idea! Mun mielestä ei haittaa tuo "repsottaminen" ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Ei se noissa kuvissa repsotakaan sillä tavalla, noinhan se on kivan näköinen! Mutta välillä nuo "irtoliepeet" kääntyvät nurinpäin, se vähän jo häiritsee.

   Poista
 4. Nätti yhistelmä, tykkäisin iteki pitää tuommosta. 😊 muutapa mä en osaa sanoakaan, ei oo käsityötaitoja sitte ollenkaan...en ees sukkia osaa enää kutoa 😁 Hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.