torstai 29. joulukuuta 2016

Kaukokuvia

Pitkään olen jo ajatellut kokeilla, mitä kotipihan pikkulinnut sanovat kamerasta, jos sen tuuppaa lähelle ruokintapaikkaa.


Arvasihan sen, ketkä siihen ensimmäiseksi tuppautuvat ruuan äärelle, vaikka varoituksiaan aikansa huutelivatkin. Nämä uteliaat pikkutirpat eivät kauan kameran naksahtelua jaksaneet arastella.


Muut lajit loistivat poissaolollaan. Kunhan joskus on enemmän aikaa ja ulkona hyvä ilma, taidan siirtää istumapaikan lähelle ruokintapaikkaa, katan herkkuja joka nokalle ja siinä ilmoista nauttiessa painelen kaukolaukaisimen nappia aina kun näyttää, että sillä voisi johonkin osua.

 

Hauskin kuva tämän päivän kokeilussa oli tietysti tämä:


Iloista loppuviikkoa - ja loppuvuotta! 

2 kommenttia:

 1. Mä harrastin jouluna samaa. Ainoastaan talitintin saapuivat. Vanhempieni luona on valtavasti punatulkkuja joistao olisin halunnut saada kuvia. Ei toivoaakaan. Hyvät kuvat nappasit. Linnut on musta ihania talvipuutarhassa!

  Teillä on muuten ihanan valoisa koti jopa talvella. Kaunis joulu teillä oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!! :) Punatulkut olis ihania kuvattavia kyllä! Mietinkin, että jos ottaisi anoppilaan joskus mukaan kameran ja jalustan, siellä on valtavasti lintulajeja ruokailemassa. Ovat vuosikymmenien saatossa oppineet, että siellä on notkuvat pitopöydät. :D

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.