tiistai 29. syyskuuta 2015

Kidemekko


Tulipa tehtyä kesällä tällainenkin mekko ihanasta kide-trikoosta, mutta käyttökertoja kertyi nolla. Kaikkea ei näköjään ehdi pitämään - varsinkaan, kun säät olivat enemmän kalsarisarjaa.

Mekko on kaavoitttu suoraksi laatikoksi, eli se on saman levyinen vyötäröltä ja lantiolta. Etukappaleen vetoketju on vain hämäystä, eli pelkkä koriste ja turhake. Kuvassa ei näy, mutta myös toisella olalla on sauman päällä harmaa nauha tikattuna koristeeksi.


Tällainen perusmekko. Koko on 38, tai väljä 36, ja kangas on Noshin napakkaa luomutrikoota. Pohjaväri valkoinen, kuviot harmaat.
 

Ja tämä tietysti menee tuonne myyntisivulle, kun kerran näin tarkkaan kuvailtiin. Sieltä sen voi lunastaa omakseen joku, joka kaipailee tällaista väljähköä laatikkomaista mekkoa, tai ostajan niin toivoessa voin napata vyötäröltä mallia vähän kapeammaksikin, mutta suurempiin ja aikaavieviin muutostöihin ei ole mahdollisuutta ryhtyä.

4 kommenttia:

 1. Onpa se kaunis! Kiva yksityiskohta tuo vetskari. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Vetskarit on hauskoja hämäysjuttuina, vaikka kerran sellaisen tehtyä päätin etten toiste (ainakaan samalle ihmiselle) tee. Oli repimällä repinyt vetskaria auki ja arvaahan sen miten paidan kävi :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuon vetskarin voi kyllä avata ja sulkea, mutta takana on kangas, joten ei siitä kauheasti apua ole..sit tarvii jo saksia jos haluaa saada sen halkion oikeasti auki! D

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.