keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Konsti joka toimii...


Huraa! Se toimii! Pizzicaton vinkin mukaisesti tein uuden kansion kuvia varten ja siirrän blogiin laitettavat kuvat sinne muokattuani niitä. Näin toimien saan muokatut kuvat blogiin ja homma toimii taas. Yhden lisäklikkailun se siis vaatii, mutta väliäkös sillä, jos se pelastaa tämän harrastuksen.


Tämän trikooneuletakin ainakin olisin halunnut eilen esitellä, tein sen heti perään tuon topin jälkeen, mutta unohdin silloin kuvata sen. Muistaakseni leikkasin ihan trikoopaidan kaavaa apuna käyttäen nuo kappaleet ja jätin helmat edestä pitemmiksi. Kaikki avoimet reunat viimeistelin rullapäärmeellä.

Kesäompeluksia olen varovasti ryhtynyt miettimään, ensiksi sillä periaatteella, että kaapissa olevia kankaita täytyy hyödyntää. Ajatelkaa, en ole koko tänä vuonna tainnut tilata yhtään kangasta! Tai jos vähän tammikuussa jotain tilasin, niin en ainakaan muista sitä... :D


Mustaan tähtipaitaan löytyi materiaalit kaapista, ja juuri sopivasti kolmevuotiaan teeppariin. Sain koko palan hävitetyksi, joten kaappiin alkaa tulla tilaa!

Kylläpäs olenkin tyytyväisyyttä täynnä tämän saamani vinkin ansiosta. Siitä hyvästä haluan lähettää Pizzicatollekin taannoin arvonnassa olleita unikonsiemeniä. Kyllä hyvä konsti kukat ansaitsee! Laita Pizzicato osoitetietosi sähöpostilla tulemaan niin laitan postia! :)

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten hienoa, että sain homman toimimaan!! Saadaan siis jatkossakin nautiskella sun postauksista! :)
  Mä just pari päivää sitten surffailin netissä ja suunnittelin ens kesän kukkapenkkiasioita. Ja mistä arvasit, että juuri niitä sun ihania unikoita olen himoinnut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis semmosiahan haluaa kaikki, sehän on selvä! ;D

   Kiitos vielä sulle avusta!

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.