perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kolmen vuoden kokemuksella




Mummolan merkkipäivä lipsahti ohitse ihan huomaamatta, sillä niinhän se on, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän ikänumeroilla on merkitystä. Näin hitusen jälkikäteen on kuitenkin ihan hauska huomioida blogin lukijoita pienellä lahjuksella, joten järjestetäänpä tällainen viikonlopun mittainen pika-arvonta!

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa,
mutta anonymisteiltä vaaditaan erottuvaa nimimerkkiä.
Kerro osallistumiskommentissasi, 
millaisissa kesävaatteissa 
toivoisit näkeväsi oman ipanasi (tai kenelle palkinto sitten ikinä meneekään) 
tulevana kesänä.

Arvonnan voittajalle tämä kolmevuotias ompelee jonkin sortin kesävaatetusta, jonka tarkempi ulkomuoto on ompelijan itsensä itsekkäästi päätettävissä. Voit valita voittovaatteen kooksi mitä tahansa vastasyntyneen ja alakoulun viimeistä luokkaa käyvien väliltä, mutta aikuisten vaatteita en etätyönä tee.

Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan puolilleöin saakka.

Arpaonnea - niin ja kiitos vain onnitteluista! ;)


Arvonta on päättynyt! 
Random.org suuressa viisaudessaan valitsi voittajaksi Susannan
Onnittelut voittajalle!!!

207 kommenttia:

  1. Onnittelut näin myöhästyneenä! Kunnioitettava ikä blogille!

    Ensi kesänähän tulee olemaan ihanan lämmintä ja sääsketöntä, joten toivon näkeväni ekaluokkalaiseni vilpoisissa shortseissa.

    VastaaPoista
  2. Onnea! :) Meillä toiveissa ois jotain mitä ei edes itse osattais toivoa. Tai sitten iki-ihanaa raitaa. Missä tahansa muodossa :D Lapsia on kolme (3kk, 1v9kk ja 3v3kk), joten koollakaan ei ole niin väliä :D

    VastaaPoista
  3. Onnea! Luulen että meidän tyttö viilettää ensi kesänä aika paljon sellaisessa oranssissa mekossa ;). Niin ja polvia suojaavat caprit on ehdottomat muuten luulen että tuon polvet eivät selviä kesästä :D. T-paitoja myös tarvitaan ja harkinnassa on tehdä itse kun pitkän selkänsä takia kaupan tarjonta on joko a)napapaitoja tai b)liian leveitä kaapuja :D.

    VastaaPoista
  4. Onnittelut 3-veelle:)
    Minä haluisin tunikamekon 5.veelle. Jotain aurinkoista...

    VastaaPoista
  5. Onnea 3-vuotiaalle! Värikästä pienelle pojalle!

    VastaaPoista
  6. Onnea 3-vuotiaalle.
    Mieluisin kesävaate pojannappulalle olisi eläin/auto/örkki -kuvioinen t-paita ja väreihin sopivat raidalliset tai yksiväriset shortsit. T-paitaa ja shortsia on poikalapsella/-illa kesäisin jatkuvassa käytössä. Ja ensi kesähän on lämmin :)

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea! Tämä on yks suosikkiblogeistani, vaikka oonkin ihan onneton kommentoimaan koskaan mitään.. Lapsia on tyttö kesällä 1v ja poika 2.5v. Molemmilla tykkään värikkäistä, lapsekkaista iloisista vaatteista! Kummalle tahansa saat tehdä mikäli arpaonni suosii :)

    t: Sandokan

    VastaaPoista
  8. Onnittelut 3-vuotiaalle! Itse toivoisin näkeväni kummityttöni nyt 6kk vaaleanpunaisessa kesämekossa ensimmäisenä kesänään :)

    VastaaPoista
  9. Onnea :)täällä on mukava piipahtaa, niinkuin mummolassa ainakin :)Oma neiti menee jo teinivuosissa, mutta kummityttö 5v voisi olla iloinen mekosta, sellaisesta jonka kanssa saa kiipeillä puuhun ja leikkiä pihalla.
    Jatkathan samaan tyyliin!
    T niemeka

    VastaaPoista
  10. Onneks olkoon 3-vuotiaalle!
    Kolmasluokkalainen varmaankin viilettää kesälaitumilla mieluiten kivoissa kesäsortseissa ja mekkomaisessa tunikassa :).

    VastaaPoista
  11. No mutta mummo, onnea! :)
    Tyttären kesävaatetukseen kuuluu varmaankin t-paidat, tunikat ja mekot, ja leggarit toki, sekä jonkinsortin hattu on päässä oltava, mieluiten lipallinen/lierillinen.
    Pojun vaatetus menee aika samoilla linjoilla kuin tyttärenkin, lukuunottamatta mekkoja ja tunikoita, enkä leggareitakaan oikein poikien vaatteina näe. :D

    VastaaPoista
  12. Kummipoika ois ihana nähdä jossain traktori- tai kuorma-autoaiheisissa pirteissä kesävaatteissa, parivuotiaan innolla kun olisi aina hinkumassa kyseisten vehkeitten kyytiin :)

    VastaaPoista
  13. Onnitelut 3-vuotiaalle. Meidän pojalla näkisin tulevana kesänä jotain ihanaa autokuosia päällä :)
    -kakaro-

    VastaaPoista
  14. Paaaljon onneeeeaaaa vaaaaan!!!
    Täälä yks pitkäaikainen lukija tahtoo kanssa mukaan kisaan. Toiveena ois joku ihana tunika koossa 104,kolme vuotiaalle tyttölöiselle. Ihania ompeluksia Sinulla on kautta linjan ja sisustustyylikin on ihan kyllä meikäläisen makuun. Tsempit jatkoon ja paljon ihania postauksia, olen monet naurut ja hymyt kirjoituksistasi saanut!
    Terveisin. Jaana T.

    VastaaPoista
  15. Onnittelut minultakin! Minä haluaisin kesäksi kahdelle nuorimmalle tytölleni jotkin ihanat mekkkotehtaan mekot jostain ihanista vanhoista kankaista!-eeva s.-

    VastaaPoista
  16. Onnittelut kolmevuotiaalle...ei taida vielä olla kolmenvuodenuhmaikää? Kymmenvuotiaalle jotain selkeää perusvaatetta, ei lapsellista, muttei vielä teinivaatettakaan olis mulla toiveena. :)

    VastaaPoista
  17. paljon onnea! :) tunika tai mekko olis kiva 1v, 4v tai 7 vuotiaalle tytölle. väreistä tykkään, mutta myös mustavalkonen on lemppari :)

    -sarkku-

    VastaaPoista
  18. Onnea mummolle! :)
    98cm kokoinen tyttäreni tykkäisi lyhythihaisesta mekosta caprien tai legginssien kera ja
    74cm tyttäreni voisi haluta mekkobodyn legginssien kanssa. Hellehatutkin olisi ihania..

    -NIta

    VastaaPoista
  19. Paljon onnea! Mekot, ihanat tyttömäiset, kesäiset mekot ovat meidän kesän must sekä äidille että 4vuotiaalle tyttärelle.

    VastaaPoista
  20. Onnittelut!

    Mekkonen 134/140 tytölle olisi toiveissa!

    VastaaPoista
  21. Oi, onnea hienolle blogitaipaleelle! 104 cm poitsun näkisin kesällä mielelläni jossain raikkaassa teepparissa tai sitten jossain vekkuleissa taskuhousuissa :)

    VastaaPoista
  22. Onnittelut myös täältä! :) tänne kelpais mikä vaan kesä vaate, -k

    VastaaPoista
  23. Onnentoivotukset täältäkin! :)
    Meillä minä päätän enää pienimmän vaatteista, muilla on omat selkeät mielipiteensä. Joten Poikasella pidetään ensi kesänä värikkäitä ja retrohenkisiä, mukavia, iloisia ja hauskoja vaatteita ...ja kesävaatteilla kokoa on varmaan 92cm.

    VastaaPoista
  24. Onnea Mummolle korkeasta iästä, kiitos hyvästä blogista!

    Luulen että lyhythihaiset (ja lyhytlahkeiset?) jumpsuitit olis kova sana meidän neideille, jossain raikkaassa reippaassa kesäisessä värissä. Jos ei arpa napsahda kohdilleen täytynee saada itse aikaan :)

    VastaaPoista
  25. Onnea 3-vuotiaalle. Toivoisin näkeväni tyttäreni kevyessä trikootunikassa (hihaton tai pienet hiat), joka saisi sisältää iloisia kesän värejä (keltaista, oranssia, turkoosia, limeä tms.). Ja koko 134-140 cm.

    VastaaPoista
  26. Onnea blogille!:)
    Ja täälläkin nuo lyhythihaiset jumpsuitit on kesänsuosikkivaatetusta (äidin äidin mukaan :). Yhdet olen jo tehnyt, mutta eihän se riitä. :) Koko olisi 98.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea! Värikästä tytölle koossa 98 cm! Ehkäpä miuluisin vaatetus olisi hihaton tunikamekko ja caprit. =)

      Poista
  27. Toivon sopivan lämmintä ja aurinkoista kesää. Sellaista, että aamulla pukeutumiseksi riittää mekon tempaisu ylle. (Koko 134 cm :))
    Kaisa

    VastaaPoista
  28. Onnea ;) Minä tykkään kun lapsilla voi käyttää iloisia värejä, niin kesällä kuin talvellakin. Väreiterapiaa äidille ja muille vierestä katselijoille ainakin.

    VastaaPoista
  29. Onnea kolmivuotiaalle! Pinkkiä sen olla pitää, koossa 104 :) Aurinkoiset terkut Tampereen kyljestä maalta!

    VastaaPoista
  30. Ensiksi onnea! =) Jos voitto tulee, niin perheen pienimmälle toivoisin kesävaatetta! Poika taitaa olla silloin ehkä 74-80 kokoinen!

    VastaaPoista
  31. Tämä on niin ihana blogi, vaatteet ovat kauniita ja niin monet ompeluvinkit olen täältä saanut, kiitos! Toiveena tytölle jotain ihanaa kesämekkoa, ehkä sellainen jossa olisi monta taskua pienille aarteille :)
    Terv. Henriikka

    VastaaPoista
  32. Tää on niin hyvänmielen blogi ettei mikään, onnea jatkoonkin! Kesäinen, iloisen värinen jumpsuit pojalle kokoa 92 olis kiva. Toisaalta tytölle kesämekko koossa 128 kuvan pinkkipohjaisesta kankaasta olis huippu.. Iippana

    VastaaPoista
  33. Onnittelut 3-vuotiaalle. Neiti voisi kesän kulkea jossain ihanassa kesämekossa ja pikku-ukko sortseissa ja teepparissa :)

    VastaaPoista
  34. Onnea! Jotain värikästä ja kivaa kesällä 2.v täyttävälle pojalle toivoisin jos arpaonni kohdalle osuu :) mietin sitten tarkemmin...

    maaruska

    VastaaPoista
  35. Kelta-valkoista raitapaitaa ja mustia sortseja meillä käytettäis.

    Onnea kolmivuotiaalle!

    VastaaPoista
  36. onnea onnea :) myös mukana ihanassa arvonnassa ja tarvetta olisi kovasti reippaalle 3 vuotiaalle prinsessalle, jonka ylhäisyys vaihtaa mekkoa ainakin 5 kertaa päivässä, ja mitä enemmän rimpsua ja liehuvaa helmaa niin sen parempi.

    VastaaPoista
  37. Onnittelut! 2,5 vuotiaalle tyttöselle toivoisin kesäksi tunikaa ja caprihousuja

    VastaaPoista
  38. Minäkin uutena lukijana ilmottaudun ihanaiseen arvontaan:) Toivomuksena 1-vuotiaalle poikalapselle jotain, kun tyttöjen kesähepenevalikoima on yleensäkin hippusen monipuolisempi:)

    VastaaPoista
  39. onnea 3-veelle!!
    ensi kesä on varmasti lämmin,kun on nyt kylymä talvi..siispä kesällä pikku-ukko pukee shotsit ja t-paidan huivihatun kera ja tyttö 2vee pukee aurinkoisen mekon..aurinko ja lämpöä jäädään odottelemaan

    VastaaPoista
  40. Onnea hauskan mummon blogille ;) mitäpä sitä kesäksi pojille muutako shortsia ja t-paitaa,niillä pärjää pitkälle :)
    T. Jenni

    VastaaPoista
  41. Paljon onnea! Jotakin reipasta ja värikästä voisi olla meidän toiveemme 110 senttiselle pojalle.

    VastaaPoista
  42. Onnittelut 3v.
    Värikkäät vaatteet kuuluu kesään. :)
    T.Eikku

    VastaaPoista
  43. Onnea!
    värikkäistä vaatteista tykätään, 5 vuotiaalle pojalle jotain kivaa! :)

    T: Hennuli

    VastaaPoista
  44. Onnea onnea! :) No oishan se söpöö jos mun tytöt (kesällä 3v. ja 1v.) voisivat kulkea samanlaisissa värikkäissä mekoissa/tunikoissa.

    VastaaPoista
  45. Meidän pojat kulkee kesällä t-paidoissa ja polven alle ulottuvissa shortseissa ja tyttö lyhythihaisessa tunikassa ja trikoo capreissa. Värikkäissä tottakai. Palkintona vaikka jotain tytölle 134cm, ihan vaan siksi että hänen kesävaatehyllyllään on eniten tilaa :)

    Paljon onnea 3-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  46. Oikein paljon onnea kolmevuotiaalle! :) Kesällä tahtoisin nähdä kaksivuotiaan poikani rennoissa, vähän pussittavissa collegepolvihousuissa!

    VastaaPoista
  47. Onnea! Pitää oman synttäripäivän kunniaksi osallistua arvontaan ;) toivoisin hoikalle eskaripojalle 122cm mustaa/värikästä t-paitaa jos onni suosii :)

    VastaaPoista
  48. Onnea 3-vuotiaalle! Toivon ensi kesän olevan niin lämmin, että tyttäreni saavat juoksennella lyhythihaisissa paidoissa ja rimpsuisissa hameissa.

    VastaaPoista
  49. Froteiset shortsit on pop! Yksivärisenä rai raikkaina raitaversioina. Onnea kolmevuotiaalle.

    VastaaPoista
  50. Onnea kovasti! Samalla huomasinkin, että omankin blogin synttärit livahti huomaamatta ohitse...

    Toiveissa voisi olla joku trikoomekko tai tunika 122cm.

    VastaaPoista
  51. Paljon onnea! toivosin 7v pojalleni pirteät froteiset shortsit

    VastaaPoista
  52. Ohhoh, kylläpä on nopeasti aika vierähtänyt! Onnittelut kolmivuotiaalle. Jos arpaonni sattuisi minua suosimaan, voisin toivoa jotain kivaa 4 vuotiaalle pojalle.

    VastaaPoista
  53. Oi, ensinnäkin isot kiitokset loistavista ohjeista! Tällaiselle aloittelevalle ompelijalle on niistä ollut paljon apua :) Kesästä tulee tietysti sopivan lämmin ja vähäininäinen ja niinpä olisi ihanaa nähdä nuo muksut viillettämässä paljain varpain iloisena takapihalla. Tyttäreni on sellainen leppisfani ettei paremmasta väliä ja haaveilee toisinaan mekosta, jossa olisi takana siivet. Voi kun sen osaisin hänelle toteuttaa. Pieni poikani on perinteinen kaivurimies ja mukavin kesävaate on hänen mielstään shortsihaalari, sitä pidetään näin talvella sitten sisällä.

    VastaaPoista
  54. Onnea 3-vuotiaalle! Samanikäinen ;) poikani tykkäisi värikkäästä t-paidasta koossa 104. Pikkuherran mielestä liikennevalot, liikennemerkit ja junat on ihan Pop!

    T: Marikki73

    VastaaPoista
  55. Onnea! Jotain ihanan pirteää (t-paita tai shortsit) olis ihana saada 2,5-vuotiaalle pojalle :) -lauramk

    VastaaPoista
  56. Onnea kolmivuotiaalle! Minä toivoisin näkeväni 10-vuotiaan tyttöni jossain pussihelmaisessa mekkosessa/tunikassa, joka ei olisikaan sitä perustrikoota vaan vaikka jotain ohutta puuvillaa.

    VastaaPoista
  57. Touhukas Puuha-Pete fani kaipaisi kesäänsä jotain iloisen väristä vaatetusta, niitä kun ei kaupoista löydy, äipän taidot kun ei muuhun riitä. Nimim. Pusku-rakkori

    VastaaPoista
  58. Onnea kolmivuotiaasta ja niin hyvästä blogista!=) Toivoisin näkeväni oman kolmevuotiaan pojan päällä jotain kesäistä pirtsakkaista poikamaista t-paitaa.=)

    VastaaPoista
  59. Onnea päivänsankarille! :) Minun lapset kulkee kesällä toivottavasti iloisen raikkaissa kesävaatteissa, jotka on kohtuullisen simppeleitä, mutta joissa vois silti olla joku juju joskus... :) T.Y.

    VastaaPoista
  60. Kesällä 1 vuotta täyttävälle poikulille olisi ihana saada jotain värikästä. Vaikka vihreää!:)

    VastaaPoista
  61. Onnea! Blogisi on uhmaiässä! :B

    Olen tykännyt hyvinkin pitkälti ompeluksistasi, joten ihan vapaasti saat itsekkäästi päättää, millaista ompelet n.100-senttiselle (104cm)tytölle. Värikästä saapi olla. :D Vaikkapa mekko, tai paita tai housut..Kunhan saa helposti riisuttua että pääsee potalle ilman vetoketjujen tms. aukomisia.

    Kiitos!

    VastaaPoista
  62. Paljon onnea ihanalle kolmivuotiaalle! <3 Kesällä 4-vee kuopus ilahtuisi varmasti mistä vain värikkäästä ja kivasta vaatteesta. Toivotaan, että lämminkin vielä tulee! :)

    VastaaPoista
  63. Kolme VEE on hyvä ikä :O)
    Siis ONNEE!!

    Meidän neiti tykkäsi varmaan ihanasta perus T-paidasta tai tunikasta :O)
    Eli peukut pystyyn itselleni!

    VastaaPoista
  64. Onnittelut vanhenevalle! Jos sattuisin voittamaan niin toiveissa olisi jotakin 98 senttisiä vaatteita käyttävälle pojalle!

    VastaaPoista
  65. Onnea 3 vuotiaalle.

    Toivoisin jotain poikamaista ja värikästä 5-vuotiaalle pojalle koossa 116cm

    VastaaPoista
  66. Onnea 3 v!!

    Arpaonnen osuessa kohdalle toivoisin 2-vuotiaalle tyttöselleni jotain kesäistä koossa 92.

    VastaaPoista
  67. Onnea 3-v:lle! Kesästähän tulee niin lämmin, että varmasti rimpsuhameille ja liehuvahelmaisille mekoille tulee päivittäistä käyttöä :)

    VastaaPoista
  68. Onnea 3-vuotiaalle :) Jos onni potkaisee, niin jätän maestrolle vapaat kädet. Käyttäjäehdokkaita olisi tytöt 86cm ja 116cm tai pojat 128cm tai 134cm :-D

    VastaaPoista
  69. Onnittelut! :) Melkein kaksi vuotiaalle tytölle toivoisin 86 cm iloista hihatonta mekkoa. Meillä lapset viipottavat kesän äidin ompelemissa shortseissa ja t-paidoissa ehkä vilaus värikkäästä mekostakin(Metsolan kukkajoustis) saatetaan nähdä.

    -Mammu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon onnea melkoisen kuuluisalle kolmivuotiaalle ja vähintään yhtä paljon arpaonnea itselleni! :)

      Poista
  70. Onnee! Jottain retrotyylistä, mielellään ruskeen, oranssin ja keltasen sävyissä. Lyhythihaisia paitoja meillä on tuhoton määrä, mut muusta kesävaatteesta on pula. Tyttö on käyttää nyt kokoo 104. Voi ku voittaisin, sää teet aina niin hianoja. :-)

    VastaaPoista
  71. Aika menee tosi nopeasti, jo kolme vuotta! 8-vuotias poika ilahtuisi shortseista ja t-paidasta.
    -Nina-

    VastaaPoista
  72. Onnittelut! Nuorimmalle toivoisin ekaksi kesäksi jonkun ihanan kesämekon koossa 80cm

    VastaaPoista
  73. Hyvää synttäriä!
    Meidän tyttösen näkisin hyvin mielelläni shortsimittaisessa, hihattomassa jumpsuitissa kesällä :) Tyttö itse tosin näkee itsensä kirmaamassa vain ja ainoastaan mekoissa!

    VastaaPoista
  74. Onnea kolme vuotiaalle :)

    Minä tahtoisin nuorimmalle pojalle jotain värikästä, ehkä retroa ja koossa 90cm

    VastaaPoista
  75. Myöhästyneet synttärionnittelut! Meidän wannebe-pojasta on eskarivuoden aikana kuoriutunut ehta prinsessa ja mekkojen vähyyttä surkutellaan viikottain. Arkikäytön kestävä mekko koossa 122 olisi huippu niin äidistä kuin neidistäkin.

    VastaaPoista
  76. OnneaOnnea!:) Ja arvontaan mukaan. Se on niin harvinaista et minä voittasin mut jos pian sattuis niin ehkäpä toivoisin jotain aurinkoista mekkoa toiselle kaksostytölle koossa 110cm/116cm. -Ulla-

    VastaaPoista
  77. Onnittelut inspiroivan blogin luomisesta :) ja toki tahdon mukaan arvontaan. Kesävaatteeksi tahtoisin pojalleni urheilulliset 70-luvun tyyliset shortsit ja t-paidan. Poika on ruikula mallia ja siksi itse ompelen hänelle lev 98-104 ja pituus 110 muokatuilla kaavoilla. - Marjo-

    VastaaPoista
  78. Onnittelut 3-veelle :) Ja mukana arvonnassa ehdottomasti! Palkinnoksi tahtoisin 98senttistä kesävaatetta tyttöselle.

    VastaaPoista
  79. Mielellään minä näkisin tyttöni värikkäässä trikoomekossa, mutta tiedän ettei se tule toteutumaan. Lähempänä lastenkin näkemystä olisi oikeasti kirkas keltainen tai vihreä t-paita ja sortsit. Tai ehkä sortsihaalari. Koko voisi olla 122 niin menisi sitten toisellekin joskus. Siinä mielessä on ihan hyvä, ettei tuo meidän neiti ole mikään prinsessa kun perässä kasvaa poika. Paljon helpompi on sitten kierrättää veljelle vaatetta.

    VastaaPoista
  80. onnittelut! ja jotain kivaa ja kivan väristä tahtois! :-)

    VastaaPoista
  81. Onnittelut kolmivuotiaalle!
    Meidän neidin 5 v näen viilettämässä mekkosessaan ja leggareissa lierihattu päässään pitkin voikukkapeltoa auringon porottaessa kuumasti taivaalla (eli tulee hellekesä)

    VastaaPoista
  82. onnea! värejä ja kivoja kuvia meidän 1v. vilpertille. :)

    VastaaPoista
  83. Onnea onnea! Tyttöselle lyhythihainen tunika ja legginssit kivoissa väreissä. koko vois olla 116/122 (hoikka tyttö)

    VastaaPoista
  84. Tämä on koukuttava blogi. Haluan tytölle mekko ja legginsit (110cm).T.Hillamaija

    VastaaPoista
  85. Paljon onnea Tosimummolle, suosikkiblogini pitäjälle.Joka kerte kun netin avaan, käyn katsomassa, mitä tosimummo on nyt tehnyt. Toivomukseni olisi jotain kivaa kesäistä 80-senttiselle mummon piikulle.
    Terveisin Seija-mummo

    VastaaPoista
  86. MinäMinäMinä haluan voittaa....Meille saa tehdä mitä haluaa :) Kahta kokoa on käyttäjää, pienempi edelleen 86cm ja isompi 104/116cm.....

    VastaaPoista
  87. Onnea leikki- ikään ehtineelle.

    Meidän ipanat (toivottavasti) kulkevat ensi kesänä jossain pirteässä ja käytännöllisessä vaatetuksessa.

    -iidam-

    VastaaPoista
  88. Paljon onnea blogillesi! Kuten em. mummo, tämäkin mummo aina netin avatessaan tarkistaa, oletko bloggaillut.
    Mummon rakas, pieni poika, on kohde. Reilu 92/98 cm on koko tällä hetkellä, ei pulska, muttei rimpulakaan.

    VastaaPoista
  89. Mekko ja leggarit on ihan parhautta meidän neitien mielestä :)

    -Hanna-

    VastaaPoista
  90. Onnea blogille ;) meidän kolmevuotias RAKASTAA mekkoja, joten varmaankin sellainen, mitä enemmän prinsessamainen sen parempi... kesävauvan vaatettaisin sään mukaan... ;)

    VastaaPoista
  91. Onnea 3-vuotiaalle :)
    Meidän lasten kesävaatetus on värikästä ja rentoa.

    VastaaPoista
  92. onnea onnea!!
    helppoa ja värikästä puettavaa lapsille :)

    VastaaPoista
  93. Mun mielestä on aika hurjaa, että kolme vuotta on kulunut näin nopeasti... Blogiasi alusta asti seurannut :) Niin ne lapset varttuu..
    Siis paljon onnea sankarille!!!
    Tämä äiti pukis pienokaisensa kesällä mekkoloihin, täällä päin pienokainen kokoa 80 kesällä käyttäis. Ja tän äidin mielestä retrokankaat on parhaita ;)

    VastaaPoista
  94. Mekkoja, mekkoja, mekkoja! Poikasille pikkuisia retrosia sortseja!

    VastaaPoista
  95. Onnea kovasti uhmaikäiselle kolmevuotiaalle! ;) Uuh, mitähän sitä heittäisi. No Mekkoja tietty 5v neidolle/ t-paitaa syksyllä koulun aloittavalle pojalle, esimerkiksi. Niitä kait sitä kesällä pidetään, jos ei tule yhtä kylmä kesä kuin viime vuonna..hrrr.

    VastaaPoista
  96. Osallistun arvontaan! Tytölle jotain ihanaa koko 128cm..:)

    VastaaPoista
  97. Onnea 3-vuotiaalle, ja kiitos ihanasta blogista!!:) Itsekin olen innostunut käsillä tekemisestä ja nyt etenkin ompelusta luettuani blogiasi. Olenkin ruvennut ihan säännöllisesti seuraamaan puuhailuitasi:) Kesällä pukisin lapseni johonkin rentoon, pirteään ja värikkääsen, tytön -09 tunikaan/mekkoon (jotain prinsessamaista oltava, sen verran on prinsessakausi päällä!), pojalle -11 hauska t-paita ja rennot shortsit..

    VastaaPoista
  98. Toivon lämmintä kesää eli capripituisissa shortseissa ja rennoissa teeppareissa pojat näkisin. :)

    VastaaPoista
  99. Onnittelut ihanalle ja hauskalle blogille! Jos menis muailmankirjat sekasin, ja voitto napsahtaisi kohdalle, toiveena olisi helpoin kesävaate ( pukea ) eli lyhythihainen mekko ( 116 senttiselle tyttöselle ) Esim. nuo edellisen postauksen kukkatrikoot uppoavat tyyliltään täysin :)

    VastaaPoista
  100. Sukulaistyttö tykkää liidättää mekon helmoja vinhasti ympäripyörien. Sellaista on kesämieli. Neiti on melkein vuoden vanhempi kuin blogi, mutta vielä hetken kolmivuotias.

    VastaaPoista
  101. Onnea! ;) toivon niin lämmintä kesää, että lapsoset tarkenisi juosta värikkäissä kesävaatteissa.

    Ninnukka

    VastaaPoista
  102. Pistämpä pahan prinsessoiden äidille. Jotain coolia 98cm käyttävälle pojalle.

    VastaaPoista
  103. Onnea 3-vuotiaalle :) Kesällä tytön (116 cm) pukisin pirtsakan väriseen mekkoon ja leggareihin. Poika (86 cm) vois kirmailla nurmella shortseissa ja retro t-paidassa ;)

    -Tellu

    VastaaPoista
  104. Paljon paljon onnea! Meijän tenavat puottelevat menemään kesällä mukavissa"pese ja pidä" vaatteissa. Jos tuuri kävisi niin 8-vuotiaalle pojalle vois paita olla mieleen:)

    VastaaPoista
  105. Onnittelut blogille! Itse olen kehitellyt kahdelle pojalleni oktonautit kwazii-kissa paitoja meri aiheiselle kankaalle. Tämän ajatuksen toteutuksen näkisin mielellään. (Etenkin kuin omat aplikointitaidot ovat vielä lapsenkengissä.)

    VastaaPoista
  106. Onnea ja menestystä eteenkin päin! Näen sieluni silmillä kesävauvani päällä ihanan ulkoiluhaalarin kokoa 62(/68)cm. Mielellään jokin marimekon vanha tai uusvanha kangas tyyliin "muija" tms. klassikko...
    Sandra40

    VastaaPoista
  107. Onnea :D

    Meidän neiti 12v. toivoisi capreja :)

    VastaaPoista
  108. Suuret onnittelut mummolle! Osallistun arvontaan, ja toivoisin vauvalle koossa 74 jotain ihanan kesäistä ja sopivasti "retroista" pehmoista ulkoiluhaalaria tai takkia! :)

    t.Pikkupirpana

    VastaaPoista
  109. Onnea kolmevuotiaalle! Meidän kolmevuotiaat kirmaavat kesällä toivottavasti ylipäätään jossain vaatteissa, ja jos äiti saa toivoa, niin joku tyttömäinen juttu olis tyttölöille sopiva. :)

    VastaaPoista
  110. Onne kolmevuotiaalle !! Meidän kolmevuotias tyttönen haluaa kesäksi kivan värikkään tunikan ja siihen leggarit. Ihan toi kukkakangas. T-Arja-

    VastaaPoista
  111. No voi mahotonta, 3 vuottako siitä jo on!

    Huolisin mielelläni jotain reipasta tai graafista 8-vuotiaalle pojalle, koossa 128.

    VastaaPoista
  112. Paljon onnea :) Meidän tuleva eskarilainen haluaisi jotain värikästä, mekko olisi kiva!

    VastaaPoista
  113. En ole ihan kolmea vuotta seurannut tätä blogia. Hyvän näköisiä ompeluksia, ja mukavia muita juttuja! Toivoisin näkeväni pojalla 74cm reippaan "jumpsuitin" tai 92cm pojalla jotain reipasta pitkähihaista/lahkeista. (ps. Äiti tykkää Vanhoista jutuista)

    VastaaPoista
  114. Onnea 3-vuotiaalle, ihana arvonta! Meidän 2-vuotiaalle olisi ihana saada kesäinen rimssumekko :-)

    VastaaPoista
  115. Kolme veelle hupullinen tunikamallinen taskullinen nuttu =)

    VastaaPoista
  116. Kolme veelle hupullinen tunikamallinen taskullinen nuttu =)

    VastaaPoista
  117. Pirtsakat pikkusortsit joustofroteesta ja joku ihana kuviollinen t-paita 2-vuotiaalle pojalle on parhautta käytännöllisyyden vuoksi... ja tietty joku mätsäävä aurinkohattu! Olispa kesä jo!

    Kiitos ihanasta blogista, olen vasta kuukauden seurannut, mutta oon ihan koukussa! :)

    VastaaPoista
  118. Onnea 3v.

    Meidän 2v kulkee ensi kesänä paidassa, jossa on turkoosia, sekä raitaisissa shortsi-tyyppisissä housusissa.

    VastaaPoista
  119. No onnea! Ja tuo kuiskuttelukuva tytöistäsi on kyllä ihana. :)

    Toivoisin kesävaatetusta esikoistytölleni, joka täyttää kesällä 9. Näkisin mielelläni päällään vaikka kauniit ilmavat kesähousut ja jonkinlaisen hihattoman topin. Hänelle ei oikein istu retrotyyli eikä mikään kovin kirjava, jotain vähän aikuismaisempaa jo mutta herkkää eli ei takuulla mitään teinixiä! Koko varmaan 140/146 ja väreistä mieluisia on musta, ruskea, vihreä, violetti, vaaleansininen..? Ei pinkkiä ainakaan.

    VastaaPoista
  120. Joku ihana pirtsakka shortsihaalari 1-vuotiaalle :)kangas ois mielellään joustofrotee :)riikka

    VastaaPoista
  121. Onnittelut elämäniloiselle blogille! Olispa ihana voittaa, tykkään niin sun ompeluksista! :) Meidän 4-vuotias (+104cm) esikoistyttö viihtyisi jossain retrossa, pirteässä (joustfrotee?) mekossa/tunikassa ja leggareissa. Ja jos äitiltä kysytään, niin mieluummin jotain muuta väriä, kuin vaaleanpunaista.. vaikka kelta-oranssia tai vihreää. ;)

    VastaaPoista
  122. Onnea! Kaikki käy meille jos voitto tulee, koko voisi olla joko 92/98 tai 110/116. =)

    VastaaPoista
  123. Onnea, shortseja toivois meidän 104cm käyttävä poika

    Anki

    VastaaPoista
  124. Jotaina ihanaa tyttömäistä mutta reipasta 104-senttiselle neidille toivoisi tämä äippä. Ihan varmasti olisi ihanaa, kun olisi sun tekemä, taitava oot! :)

    VastaaPoista
  125. Onnea, onnea!
    Meidän kolmeveen kesävaatevarasto kaipaa täydennystä. Ja nimenomaan paitapuolella. 104cm poika kyseessä. -saris-

    VastaaPoista
  126. Onnittelut! Ihanaa blogia, aivan ihania vaatteita usein ihastelen. Meillä olis tarvetta ainakin tunikoille 122 kokosille....

    VastaaPoista
  127. Onnea 3 veelle! ;) Käyn lähes joka päivä kurkkimassa sun sivuilla. Sun kirjoitustapa aiheesta kuin aiheesta on ihan mahtava :D Jos voitto osuis kohdalle niin tuolle nuorimmalle pojalle (80-86cm) kesäksi olisi ihana sellainen hupullinen shortsihaalari retroväreissä :)

    T.Kativeera

    VastaaPoista
  128. Onnea, onnea! Vilpoiset, joustavat, polvenpeittävät housut nähdään toivottavasti pojan päällä ensi kesänä :)

    VastaaPoista
  129. Onnea!! Helppoja puettavia, kuten tunika ja legginssit näkisin omani päällä. :)

    VastaaPoista
  130. Onnea! Kauniita kuvia ja soljuvaa tekstiä on mukava käydä lukemassa :). 86 cm kokonen poika toivoisi shortseja. - NemmuliK

    VastaaPoista
  131. Onnea :)! Mie haluaisin jotakin kesäistä tunikaista pienelle 8-vuotiaalle tyttöselle koossa 120. Taitaa olla kooltansa jotaki 125cm, mutta on niin laihanluikku, että 130 liian suurta.

    VastaaPoista
  132. Onnittelut! Ja kiitos mennävuosien ajalta inspiroinnista ja ohjeista!

    Meillä kahden vaiheilla, takkia koossa 98 hiippahupulla, jossa nyöri tai resori tai hurjasti hulmuva ja pyörivä mekko koossa 122 senttiä leggingseillä. noh, mietitään sitten jos onni potkaisee ;)

    VastaaPoista
  133. Onnittelut myös tältä suunnalta :)
    Tämä onkin ainoa blogi jossa olen viimeaikoina ennättänyt käydä, edes omassa blogissa ei tule pyörähdettyä niin usein.. ;D

    Arvontaan mukaan myös, toiveissa jotakin erilaista Tosimummotyyliin jommallekummalle noista kahdesta pienemmästä!

    VastaaPoista
  134. Hienoa!
    Mekkoa kokoon 104, jotain sellaista johon 3-vuotias syttyy... ;)

    VastaaPoista
  135. Onnea täältäkin ja suurkiitos blogistasi! Sitä on ilo seurata, huumori puree ja ihanat työt inspiroivat =)
    4-vuotiaalle pojalle kesäsetti kokoa 110 Noshin tai vastaavien kuviollisista trikoista ja raitafroteesta.

    VastaaPoista
  136. Onnea kolmevuotiaalle <3
    Täältä löytyis prinsessa, joka kesällä kokoa 100 käyttelisi. Mekkoja muutama jo löytyisi, Ja minä olen ihastunu noihin siun tekemiin mikrosortseihin.. Jos sellaset ja jonkun ihanaisen topin siihen sais, jos arpaonni suosisi :)

    -Veeruska H.

    VastaaPoista
  137. Onnea 3 vuotiaalle! Täytyy sanoa, että Tosimummo onnistuu blogistina(kin) tosi hyvin!! Paras, paras blogi ikinä!

    Meillä 122cm vaatteista on huutava pula, poika kun venähti taas yhtäkkiä pituutta! Haaveissa (niin pojan kuin äidin) olisi huppari kengurutaskulla. kesäiltoina mukava takinkorvike ja taskuun voi kerätä kaikki aarteet :)

    anulu

    VastaaPoista
  138. Onnea! 3-vuotias tyttöni tarvitsisi kesäksi jotkin ihanat shortsit isoilla taskuilla tietenkin, jotta kaikki aarteet pysyy mukana :)

    VastaaPoista
  139. Onnea :) Olispa mahtava saada neidille kesäinen mekko, tai pojalle joku ihana t-paita ja shortsit -setti! Luotan sun makuun tässä niinku aina :)

    VastaaPoista
  140. Onnea 3-vuotiaalle!

    Meidän 3-vuotias (tai ihan kohta jo 4) rakastaa mekkoja, joten kesällä käytetään varmaan paljon mekkoja caprimittaisten legginsien kanssa. Kaupan arkimekot vaan tuppaavat usein olemaan hihattomia ja ne pienet olkapäät olisi kiva suojata polttavalta auringolta. Pitäisi varmaan ihan itse ommella, jos vaikka arpaonni ei osukaan kohdalle :)

    VastaaPoista
  141. Onnea!

    Mun 5-vuotias tyttö voisi kaivaja jotain hörhelötoppia ja shortseja;)

    VastaaPoista
  142. Eskarilainen viihtyisi kesämekossa :)
    ..sulla on muuten tosi kiva blogi :)
    -eepu

    VastaaPoista
  143. Onnea! :)

    134cm tytön tyllerölle niskalenkkitoppi toiveena!! ;-) Tyttö juuri ilmoitti, että sellaisen haluaisi kesäksi ja ettei pidä ruskeasta väristä tällä hetkellä! :D

    VastaaPoista
  144. Paljon onnea! :)

    2,5v. pojalle olis ihana saada mageet polvihousut! Taskutkin olis kovat. :) Kokona noin 104. Ihanan värikästä kesään! :)
    -Pinkberry-

    VastaaPoista
  145. Paljon Onnea.

    Kesäksi 6-vuotiaalle 116/122cm jalkapallopojalle jotain palloihin liittyvää asua.

    T:Tarja, juna-,jalkapallo- ja koulupojan äiti

    VastaaPoista
  146. Onnittelut tenavalle :) Mukana arvonnassa on alakoululainen, joka tykkää pukeutua miehekkään poikamaisesti...

    VastaaPoista
  147. Paljon Onnea!
    Löysin blogisi vasta hiljattain ja olen nyt täällä käynyt useasti ihailemassa tekeleitäsi :) Jos minua onni potkii, niin haluaisin jonkin kivan retrohenkisen settilöisen.
    T. RilluStiina

    VastaaPoista
  148. Onnea mumetsu!
    Kuopus kaipaisi sopivasti peittävää settiä, kun meikäläisen geeneillä siunattu kaveri kärähtää helposti "trooppisessa" ilmastossamme...Eli ehkä vähän pidempää sortsia ja siihen sopivaa paitaa. Oishan tietty joku lätsäkin aika kova. Joo.

    VastaaPoista
  149. onneaonnea josko arpaonni suosisi,sitä toivoo pirta. koko teepaijalle 104 poikahoikkaselle. t.pirta

    VastaaPoista
  150. Onnea Onnea!

    Jos onni potkaisisi, niin toivoisin talven aikana kokoon 122 kasvaneelle tytölle jotain kivaa kesämekkoa!

    t. MariYY

    VastaaPoista
  151. Onnea Paljon!
    Yllätysompelus ois kiva 2,5 vuotiaalle pojalle :)
    -Salli-

    VastaaPoista
  152. Onnittelut! No meijän neitille haluaisin tunikan, jossa on ainakin keltaista :)Jospa olisi hyvä arpaonni.

    VastaaPoista
  153. Onnea 3veelle:):) Poika 4v kulkisi onnellisena ensi kesänä raitashortseissa ja teepparissa tai tyttönen 8kk söpöstelisi tpaitabodyssa ja röyhelöpeppushortseissa:D

    VastaaPoista
  154. Onnea kovasti kolome veelle! Täällä äiti ois onnessaan, jos 3v tyttö tai 1,5v poika sais jotain värikästä kesävaatetta. Peukut pystyyn ja ootteleen :)
    NiinaT

    VastaaPoista
  155. Onnea 3-vuotiaalle! Jos arpaoni suosii iin neiti varmaan ilahtuisi pirtsakasta teepparista koossa 128 cm.
    - Tiina -

    VastaaPoista
  156. Onnea 3-vuotiaalle! Toivoisin lasteni kulkevan värikkäissä, hauskoissa ja uniikeissa kesävaatteissa. Juuri sellaisissa, mitä tosimummo ompelee :) Kiitos ihanan inspiroivasta blogista!

    VastaaPoista
  157. Onnea 3veelle!
    Meidän kuopuksen näen viilettävän viheriöllä iloisissa kesävermeissä :-)

    VastaaPoista
  158. Onnea!!! Rakastan lapsella lapsellisia, värikkäitä vaatteita. Tupu

    VastaaPoista
  159. Onnea kolmevuotiaalle! Pirteät värikkäät vaatteet kuuluvat ehdottomasti aurinkoisiin kesäpäiviin. Kokovaihtoehtoja on neljän tytön verran (134, 128, 92 tai 74).

    VastaaPoista
  160. Onnea 3-vuotiaalle! Nuo kuvan paidat on aivan valloittavat, jotain vastaavaa kesäisen pirtsakkaa yläosaa toivoisin tytölle koossa 98/104cm, lempivärit vihreä, keltainen ja punainen. :)

    VastaaPoista
  161. Onnea 3 vuotiaalle! Se on hyvä ikä :) meillä tyttönen täyttää kolme kesällä. Toivoisin, että tänäkesänä saisi käyttää kevyttä kesävaatetta, eli lämpöä ja aurinkoa meille kiitos!

    -Outi A.

    VastaaPoista
  162. Onnittelut! Toivoisin lapsilleni helppoja kesämekkoja, joitka peittävät olkapäät auringolta :)

    VastaaPoista
  163. Onnea kolmevuotiaalle! Meidän perheen kesävaatteisiin kuuluvat värikkäät retrotyyliset värit ja kuviot, ei vaaleanpunainen eikä sininen :) Koko 116cm käy molemmmille tytöille ja koko 86cm pojille. Toivon hirmuisesti arpaonnea meille!

    VastaaPoista
  164. minä ilmoittaudun arvontaan. en osaa esittää voittotoiveita, jotain kesäistä teet kuitenkin ja pojalle tällä kertaa, koossa 128

    VastaaPoista
  165. Mukana arvonnassa, ja jos voitto sattuisi osumaan kohdalleni, niin jotain värikästä olisi toiveissa pojalle koossa 98 cm.

    VastaaPoista
  166. Mukana arvonnassa! meidän Liam rakastaa lappuhaalareita, mutta tarpeeksi isoja ja lapsellisia ei tahdo löytyä mistään :/

    Onnea kolmevuotiaalle!

    VastaaPoista
  167. Mukana arvonnassa! Poikien kesävaatteiden haluaisin olevan mahdollisimman värikkäitä ja käytännöllisiä eli mukavista, joustavista materiaaleista tehtyjä ja polvet sekä olkapäät peittäviä.

    VastaaPoista
  168. Suuremmoiset onnittelut! :) 110cm ja 86cm pojille olis kivat taskulliset shortsit ja 104cm tytölle tunika.
    T. Kaisu H

    VastaaPoista
  169. Mukana myös arvonnassa. 4v. tytölle t-paita ja shortsit. :D Lempparikankaat on mehujää kangas, pinkki bambi kuvio ja tuo kukkapaita jossa on kans pinkkiä, vihreellä kantattuna. :D

    VastaaPoista
  170. Onnea 3-vuotiaalle! Värikkäät ja pirteät kesävaatteet tytölle koossa 128 olisi kivat, sen tarkemmin en osaa toivoa.

    VastaaPoista
  171. Onnea kolmevuotiaalle! Kaksivuotias kuopua kaipaisi pappatyylin keaävaatteita joiden tulisi olla helposti riisuttavat kun pieni mies opettelee kuivaksi.

    VastaaPoista
  172. Onnittelut! Jos arpaonni suosii niin toivoisin 6vuotiaalle tytölle tunikan ja legginsit pirteissä väreissä :) -satutee-

    VastaaPoista
  173. Onnittelut! Toivon hameita, 11v ja 2 v on vailla kesähametta. Tietenkin siihen pitäisi olla sopivat legginsit ja paita. ;) Mutta olisin tyytyväinen jo yhteen hameeseen, kivat hameet tai ylipäätään hameet ovat harvassa.

    VastaaPoista
  174. onnea! :) Meijän kolme vuotias neiti tarvis 104 mekkoa kesäks :)

    VastaaPoista
  175. Laitankin haastetta hieman, eli toivoisin tuolle meidän vanhimmalle mukulalle ;) Värikästä, ja ei mitään lapsellista :P

    VastaaPoista
  176. Onnittelut! Toivoisin meille kesällä 3-vuotta täyttävälle jotain värikästä/retroa kesävaatetta :) -Marjo K.

    VastaaPoista
  177. Onnea!! vaikia ois päättää jos arpa onni suosis. Joko nyt 2viikkoa olevalle pojalle tai 2ja3 v tytöille.:) t. Uusi tilkku alustan omistaja. ;)

    VastaaPoista
  178. Aurinkoisia ja iloisia vaatteita, ilman retrohenkeä toivoisin kesällä 1-vuotiaalle tytölleni :) Onnea kolmen vuoden matkasta :)

    VastaaPoista
  179. Onnea! Tytölle olisi kiva saada keveät "kahisevaa" kangasta (ei kuitenkaan tuulipukukangasta) olevat kesähousut koossa 110cm. Värinä vaaleanpunainen. Mukana voisi olla ripaus pitsiä ja ehkä timantteja esim. Timanttinappi tms. Myös hempeää kukkaa sallisin nähdä housuissa kangasvyönä, taskujen kohdalla, tai mihin vain ripaus kukkaa sattuisi sopimaan jos sopisi lainkaan :) TAI pojalle myöskin kahisevat, keveät kesähousut koossa 98cm, ruutukuosi voisi olla kiva mut näissä housuissa taiteilijalle annan enemmän vapauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuuluisa selkeä nimimerkki tietenkin unohtui joten se tässä vielä. -Ap-

      Poista
  180. Onnea! Löysin blogiisi tuttavani blogin kautta. :) Aivan ihania vaatteita! Kunpa itselläkin olisi enemmän noita kädentaitoja.. Tyttäreni päällä olisi ihana nähdä ensi kesänä tunika/mekko kirkkaissa väreissä, keltaista , oranssia, retrokuosia..Koko 86. voih..
    -Minttuliini2013-

    VastaaPoista
  181. Onnea 3 vee! Tytöille jotku kivat hihattomat tunikat jos tärppää.. Hannele

    VastaaPoista
  182. Onnea 3-vuotiaalle :-) Pojalle koossa 150 olisi käyttöä jollekin kivalle kesäpaidalle.

    VastaaPoista
  183. Onnittelut kolmivuotiaalle! : ) Puolivuotiaalle pojalle toivoisin kevyttä, ohkasta kesävaattetta, jossa ei herkkä iho pala, mutta ei ole liian kuuma. Ehkä vielä päähineen kera. : )Selkeää, iloisissa väreissä, turkoosi, keltainen, valkoinen, punainen, sininen, oranssi, ruskea mikä tahansa hyvä väriyhdistelmä käy vahvoina väreinä, ei niinkään hempeinä. Kokona saa varmaan olla 74cm tai reilu 68. Kaisa Y.

    VastaaPoista
  184. Onnea :) On tullut seurailtua blogia parisen vuotta. Minä niin näkisin perheemme kuopuksen iloisen värikkäässä teepparissa kokoa 122 tai esikoisen jossain pirtsakassa ja kevyessä mekkosessa kokoa 150.. Mummeli ihan ite vois päättää sitte ;)
    -Sanneli-

    VastaaPoista
  185. Onnea 3-vuotiaalle! :) Pienimmäiselle jotain kesävaatetta. -Suski72-

    VastaaPoista
  186. Onnittelut! Jotakin kaunista 8v tyttöselle olisi kiva.

    VastaaPoista
  187. Mukana ollaan! Toiveissa 92-senttistä mekkoa tytölle, toteutus, värit ja koristelu vapaa! ;)

    VastaaPoista
  188. Onnea Mummolle! Täällä ihanaan blogiisi hurahtaneen äidin 6-vuotias tytär Anni haluaa kesällä pukeutua kesäiseen tunikaan, jota voi pitää leggareiden kanssa tai vaikka ilman ;)

    Kevätterveisin: Susku

    VastaaPoista
  189. no vaikka joku kone, kaivuri, tms teepaita kesällä 2 vuotiaalle pojalle ja siihen sopivat keveät collarit tai shortsit. -anni91-

    VastaaPoista
  190. Mukaan arvontaan! Toiveena olisi reipasta kesäsettiä melkein 4v tytölle. Ainoa kriteeri on että olkapäät pitää peittyä. -TainaT-

    VastaaPoista
  191. Onnea ja menestystä tähän neljänteenkin vuoteen! Viimeisten tuntien aikana ajattelin sitten minäkin osallistua arvontaa. Meillä kaivattaisiin eniten vaatetta esikoiselle, koossa 122/128. (Huh miten tuo tyttö kasvaa, äitin pikkuinen..)

    VastaaPoista
  192. onnittelut! 104cm poika toivoo traktori tms t-paitaa pirteän värisenä. --Mape--

    VastaaPoista
  193. Onnea Mummolle! Toivottavasti onni suosisi, sillä kesävaatteeksi kaipailisin meijän muksuille shortsihaalaria. Taiteilija saisi itse inspiraationsa mukaan päättää, tulisiko palkinto neidille (2vee, koko 92) vai poitsulle (4vee, koko n. 110/116). Värien suhteen ollaan kaikkiruokaisia. :)

    VastaaPoista
  194. Lämpimät onnittelut ja kiitos hauskoista lukuhetkistä! Meille kävisi jotain poikamaisen iloista koossa 128 cm.

    VastaaPoista
  195. Kesällä näen tyttöni lyhyt hihaisissa mekoissa, pojat sortseissa ja t-paidassa, vauvan ehkä hihattomassa hupullisessa haalarissa. Käyttäjiä löytyy lähes joka kokoon, 68, 92,104,110,116 ja 122

    VastaaPoista
  196. Onnea kolmevuotiaalle! Samanikäiselle pojalle (vaatekoko 104) toivotaan kesäksi lippistyylistä hattua auringolta suojaamaan

    VastaaPoista
  197. Paljon onnea 3-vuotiaalle suosikkiblogilleni jossa käymisestä jää aina niiiin hyvä mieli!!
    Mukana ollaan ja täytyy tunnustaa että meidän 4- v pojan kesävaatetilanne näyttää surkealta, äiti-pahus kun on hurahtanut vain pikkusiskon mekkohankintoihin!:\
    T. Ompun ja Viltsun äippä

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.