perjantai 27. huhtikuuta 2012

Melkein matkalla

Tällä mummolla on jalat irti maasta. Edessä on viikonlopun mittainen loma.


Yli kymmenen vuotta katkeamattomana jatkunut perinne saa jatkoa taas. Mulla on huippu äiti ja parhaat siskot, ja heidän kanssaan vietän taas tämänkin akkaviikonlopun. Kyllä mun kelpaa!


Oli minulla asiaakin. Ostin tuon yläkuvien salkun lahjoituskirppikseltä inspiroiduttuani valkoiseksi maalatusta, nettikirpparilla myynnissä olleesta salkusta.


Mutta nyt en taidakaan raaskia maalata tätä. Valkoista mattaspraytäkin on valmiiksi ostettuna, mutta mietin silti. Käyn nyt ainakin tämän akkareissun tällä ihan tämmöisenään, mietitään sen jälkeen uudelleen! Maalattuna tästä tulisi saumurilankojen tai resoreiden tai muun vastaavan säilytyspaikka. Samantyylisiä salkkuja voisi haalia lisääkin, ja ne saisivat jokainen säilöä jotain ompeluhilppeitä ja majailla samassa pinossa ompeluhuoneen nurkassa.


Tytärkin sen tyylin tietää. Tuli selän taakse kommentoimaan, että "Aika hienot laatikot!"

Mukavaa viikonloppua kaikille muillekin! Älkää säikähtäkö, jos näette neljä isoäänistä ja iloista akkaa erään pikkukaupungin kaduilla tulevana viikonloppuna. Ne on ihan kunnossa ja selvinpäin, mutta ne on lomalla ja niillä on hauskaa!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa, oma matkani vajaan viikon päästä :)
  PS. Tein oman "juoppikseni" ohjeesi mukaan, tuli hyvä ja hieno!

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua akkaporukalle ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa! :) Ne on parhaita nuo naistenreissut (jos ei ota lukuun puolison kanssa kahdestaan lomailua, mikä on mahdollista turhan harvoin).

  VastaaPoista
 4. Oi loma, ihanaa ja nauti kunnolla!!! (jospa sais edes muutaman tunnin olla yksin, huhhh ja huokaus...) mun mielestä laukku on kaunis ihan näin, älä maalaile!!!

  VastaaPoista
 5. Oi että! Naatiskelehan! Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 6. Oih, mun on ehkä ihan pakko saada matkalaukku saumrilankojen säilytykseen. On se vaan niin paljon hauskempi kuin pahvilaatikko.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.