tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kaksivuotias mummola arpoo!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Maaliskuun 31. päivä, vuonna 2010, kirjoitin uudenkarheassa blogissani näin:

Olet saapunut tutustumaan Tosimummo-blogiini. Tervetuloa! Tosimummo sisältää käsitöitä laidasta laitaan, sisustusta, rakentamista, ja saattaapa joukkoon mahtua vähän puutarhanhoitoakin. Itselleni mieleisintä vapaa-ajan viettoa on käsillä tekeminen monessa eri muodossa, ja koska lähipiirissä ei ole montaakaan samoista harrastuksista kiinnostunutta, eikä puolisokaan jaksa kuunnella trikookanttinauhajuttujani loputtomiin, ajattelin kokeilla ajatusten ja kokemusten jakamista blogin kautta. Toivottavasti saatte tätä kautta iloa ja ideoita omaan tekemiseenne, ja toivottavasti myös joskus pystytte auttamaan minua pulmissa, joita aika-ajoin osuu jokaisen harrastajan tielle. Jos ajatuksia herää, kommentointi on enemmän kuin suotavaa.

Olin kirjoittanut ensimmäisen blogijuttuni jo saman kuukauden 18. päivänä, mutta maaliskuun viimeisenä avasin blogin kaiken kansan katseltavaksi. Siitä lähtien tämä mummola on ollut avoimena koko ajan, kaikille. Bloggaaminen on antanut omaan harrastamiseen ihan uudenlaista särmää, ja paljon kaikenlaista on tullut tänä aikana kokeiltua. Parasta bloggaamisessa on samanhenkisten ihmisten virtuaalinen seura, ja toiseksi parasta se, että hommat tulee tehtyä loppuun saakka huolella, jotta ne kehtaa esitellä blogissa. Ja jos ei aina onnistukaan, saa blogin kautta sitä lohduttavaa myötätuntoakin osakseen.

Osa teistä on vanhentunut pian kokonaista kaksi vuotta näitä lärpätyksiä lukiessaan, ja sen kunniaksi järjestänkin nyt

kaksivuotisarvonnan!

Vaikka nostan erityisesti hattua teille lukijapaneelin uskollisille, tämä arvonta on silti avoin kaikille. Jokainen saa kommentoimalla yhden arvan, mutta sen verran vaadin osallistujilta, että tarkistatte itse mahdollisen voittonne arvonnan päätyttyä. En huhuile perään, ja ellei asianosaisia löydy, arvon voitot uudestaan. Tää on nähkääs karu mummo. Anonyymit, käyttäkeepä nimimerkkiä.

Palkintoja on kolme:

1) kesävaate(tta) Tosimummon paininjalan alta
 
2) lahjakortti Royal-tuotteelle, arvo 20 euroa

3) lahjakortti Sampsukkaan, arvo 20 euroa


Kesävaatetus meinaa jotain, mitä kesälämpöisillä voi käyttää, ja lähinnä tarkoitan vaatetusta lastenkoossa. Etätyönä aikuisille ompelemisessa kun on omat hankaluutensa, me kun olemme jokainen omamme muotoisia ja erilailla mutkaisia. Väri- ja kokotoivomuksia otetaan tietysti vastaan, kuten aina ennenkin, mutta muuten jääräpäämummo päättää jälleen itse, mitä tarkalleen ottaen tekee.

Tämän ompeluspalkinnon lisäksi olen saanut mahdollisuuden arpoa myös lahjakortteja verkkokauppoihin, joissa itse asioin. Kiitokset Royal-tuotteen Saijalle sekä Sampsukan Lauralle tästä mahdollisuudesta! Ja tällä kertaa kaikki muut paitsi mummo itse voivat osallistua arvontaan, eli laittakaahan Saija ja Laura myös hakemukset vetämään! ;)

Royal-tuotteen lahjakortilla voit hankkia monipuolisesta valikoimasta ihania, laadukkaita kankaita ja monenmoisia ompelutarvikkeita tarranauhoista applikointitarvikkeisiin. Kannattaa pitää silmällä myös viikon ja kuukauden tuotteita sekä muita tarjouksia. Yllätyksiä rakastava voi toisinaan yllättää itsensä yllätyspaketilla, jollaisia silloin tällöin ilmestyy jakoon. Omia suosikkejani Royal-tuotteella ovat laadukkaat trikoot, joita ei ole pilattu edes hinnalla!

Lahjakortti Sampsukkaan taas mahdollistaa niin kangasostokset kuin valmisvaatehankinnatkin, sillä heillä on valikoimissaan molempia. Niiden lisäksi löytyy myös esimerkiksi nukenvaatteita, kestovaippoja ja -siteitä, ja jopa pesuaineita, joten jokaiselle löytynee jotakin. Oma ykkösrakkauteni Sampsukalla on retrojoustikset, joista ihanin on tämä helikopterileijona, jota muuten vihdoin viimein raaskin äsken tilata (kaksi vuotta sitä onkin jo tullut katseltua)! =D

Voit mainita kommentissasi, mitä palkintoa etupäässä toivot. Jos satut olemaan ensimmäisessä nostetussa arvassa, toiveesi kuullaan. Jos satut saamaan verkkokaupan lahjakortin, ja ompelemisen ajatteleminenkin tuottaa erityisen voimakasta ahdistusta, voidaan toki neuvotella myös voitto-ostos-kankaan muuttamisesta vaatteen muotoon.

Arvonta avataan kommenteille just nyt, ja palkinnot laitetaan jakoon 31. maaliskuuta, kun blogin kaksi julkista vuotta tulevat täyteen.

Toivotan arpaonnea tällä kertaa juuri sinulle!

... ja kiitos vaan onnitteluista! ;D

278 kommenttia:

 1. Onnittelen ja osallistun :) Mummolan T-paitaa jää odottelemaan 116 senttinen pitkäselkäinen iloisten värien ystävä.

  VastaaPoista
 2. ONNEA! ONNEA! ONNEA!
  Lukijana mukana siis yhden arvan verran. Peukut pystyyn itselle!

  VastaaPoista
 3. Onnea!
  ja ehdottomasti osallistun arvontaan. jos sattuis arpaonni potkaseen niin toiveissa kesävaatetta pojalle koossa 110.

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea, täällä on ihana aina poiketa. Ja Royal-tuotteen lahjakortti kiinnostaisi eniten ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea ja kiitos mukavasta blogista, osallistun yhdellä arvalla. Jos onnetar suosii, niin pikkuneiti (80cm)toivoo kesävaatetta. t. Fannin äiti

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan :) Kaikki palkinnot ihania, ehkä voisin kuitenkin tuonne sampsukan putiikkiin ekana kurkistella.

  VastaaPoista
 7. Toki Mummolan arvontaan täytyy osallistua! =) 2v onnittelut!

  VastaaPoista
 8. Osallistun yhdellä arvalla :) Ja lahjakortti royal tuotteelle kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
 9. Huippua! Osallistun arvontaan ja haikalisin Sampsukan lahjakorttia.

  VastaaPoista
 10. Osallistun arvontaan, toivon voittavani n 90 senttiselle pojalle vaatetta. terv. täällä sama tilanne

  VastaaPoista
 11. onnea! sampsukan lahjakorttia tavoittelen.

  VastaaPoista
 12. Kuulut vakiolukemistooni joten innolla mukana arvonnassa. :-)

  Pakinto nro 2 oisi se mieluisin jos voittamaan sattuisin.

  VastaaPoista
 13. Tästähän tämä bloggailu vasta lähtee ;) Paljon hyviä, ahkeria, mielenkiintoisia ja ennenkaikkea inspiroivia bloggausvuosia lisää toivottelen!

  Mukaan on päästävä myös arvontaan!
  Tämä äiti onneton kun ei ennätä lapsilleen kaikkea tarvittavaa ommella, joten toivomuksissa olisi valmista vaatetta jollekin lapsista. Toivottavasti vielä nyt ei tarvitse pättää kenelle noista, en osaa päättää kuka tarvitsisi ja mitä eniten! Vaivaisin siis päätäni vasta sitten jos onni olisi niin suosiollinen :)

  VastaaPoista
 14. osallistun uutena lukijana ja onnea 2 vuotiaalle :)
  Ihania käsitöitä ja kivoja vinkkejä löysin heti. Kiitos :)

  VastaaPoista
 15. Onnea!
  Jos meitä arpaonni suosisi, niin toivelistalla olisi ainakin iloisenpirteä shortsihaalari 86 tai 110 pojalle :) Tai lahjakortti Saijan puotiinkaan ei olisi lainkaan pahitteeksi ;D
  -Outi-

  VastaaPoista
 16. Osallistun (taas) arvontaan! Uskollisena olen mummon näppärää työskentelyä seurannut lähes alusta saakka ja ilokseni viime kesänä voitin arvonnasta ihastuttavan kesähupparin! Palkinnolla ei väliä, kaikki kelepaa :)

  VastaaPoista
 17. Onnittelut kaksivuotiaalle! :) Ja arvonnassa mielelläni jotain voittaisin. :) -Sakara

  VastaaPoista
 18. Onnea kaksivuotiaalle mummolalle!! :)

  Jos mie vaikka tuota royalin lahjakorttia havittelisin ensisijaisesti, vaikea oli kyllä päättää!!

  VastaaPoista
 19. Ehdottomasti osallistun! Jotakin Tosimummomaista kesäpukinetta tottakai toivotaan!

  VastaaPoista
 20. Onnittelut 2-vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 21. Arvonnassa mukana ja Royal-tuotteen lahjakortti olisi toiveissa, vaikka ei se Sampsukkakaan olisi ollenkaan paha :)

  VastaaPoista
 22. Onnea! Blogiasi on ollut ilo seurata.

  Mekin osallistumme ehdottomasti arvontaan ja ensisijaisesti toivoisimme pojalle vaikkapa t-paitaa 128 kokoisena kun sellaisille on todellinen tarvekin kunnon kasvupyrähdyksen jälkeen :-)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi lukijanasi osallistun kilpailuun.. kuulin ystävältäsi blogista joulun alla ja siittä lähin olen käynyt päivittäin :)

  VastaaPoista
 24. Onnea nuorekkaalle mutta jo hyvään ikään ehtineelle mummolalle! Täällä on aina niin kiva piipahtaa ja tyhmiäkin uskaltaa kysellä. =)

  Osallistun mielelläni arvontaan, ja jos arpaonni potkaisee, haluaisin jotain mummon paininjalan alta. Mulla on tosin 2 kpl kohta parivuotiaita tyttösiä, enkä osaa päättää kummalle niistä tuotoksen antaisin, joten joutuisit vaivaamaan päätäsi ehkä himpun enemmän miettiessäsi tasapuolista ratkaisua =).

  VastaaPoista
 25. Ehdottomasti mukana :) Onnea paljon!
  Mikäli arpaonni osuisi kohdalleni, toivoisin joko Mummolta jotakin tai sitten Sampsukalta. Jotakin valmista, kun aika on niin kortilla nyt ompelun suhteen :)

  VastaaPoista
 26. Onnea 2v! Mukana arvonnsassa, Royal -Tuote lahjakorttia tavoittelemassa;)

  VastaaPoista
 27. Onnittelen ja osallistun :).
  Nuo kaikki palkinnot ovat kyllä yhtä houkuttelevia!

  VastaaPoista
 28. Onnittelut! Ja arvonnassa mukana ollaan :)

  VastaaPoista
 29. Onnittelut:)Osallistun arvontaan ja tavoittelen jompaistakumpaista lahjakorttia.

  VastaaPoista
 30. Onnea onnea!
  Arvontaan osallistun ja voi, jos olisi onni myötä niin pojalle 110 kesävaattetta olisi ihan huippu.

  VastaaPoista
 31. Wau mikä arvonta, kaikki palkinnot kelpaa! :)

  VastaaPoista
 32. Kiitos idearikkaasta blogista! Onnittelut. Arvonnasta voittaisin mieluiten lahjakortin jompaankumpaan kauppaan. On nyt ompeluvimma päällä, joten kankaita sen sellaisia kuluu kovasti.

  VastaaPoista
 33. Onnea ja Osallistun!;)
  Sampsukan lahjakorttia haikailen!:)

  VastaaPoista
 34. Onnea 2-vuotiaalle! Meillä onkin nämä blogisynttärit melkein päällekkäin :) Minua ilahduttaisi mikä tahansa kolmesta palkinnosta mutta hamsterina ykkössijalla ovat lahjakortit.

  VastaaPoista
 35. Onnea!
  Meillä on kesävaatteet vielä kaupassa, joten suotavaa olisi voittaa! :)

  VastaaPoista
 36. Onnea! Lahjakortti lämmittäisi mieltä jos valitsemaan pääsee :D

  VastaaPoista
 37. Onnea!
  Arvonnassa mukana ja tavoittelen jompaa kumpaa lahjakorttia!

  VastaaPoista
 38. Osallistun arvontaan! Tämä kädetön mummo toivoisi mieluiten jotain valmiiksi ommeltua, kesäistä lastenvaatetta pojalle koossa 104-110. :)

  VastaaPoista
 39. onnea, jotain valmiiksi ommeltua!

  AnnaKi

  VastaaPoista
 40. Onnea kaksivuotiaalle blogille:)!
  sampsukan lahjakortti ois aika jees, mutta tokihan muutkin palkinnot kelpaa! ;)

  VastaaPoista
 41. Onnea blogivuosista ja kiitoksia turinoista joita blogittomana käyn aina itse lukemassa. Toivotaan että ne turinat jatkuu:).

  Arvonnassa kaikki käy, mutta itsekin kovasti ompelevana jompainen kumpainen lahjakortti olisi vallan miellyttävä juttu.

  VastaaPoista
 42. Arvonnassa mukana. Ykkösvaihtoehtona toivon royal-tuotteen lahjakorttia, sampsukkaki kyl ihan kelpaa :-)

  VastaaPoista
 43. Jos arpaonni suosii, niin kesävaatetta odottelee 100cm poika, toki myös lahjakortit kelpaa. :) Blogiasi on mukava lukea. T:Anniina

  VastaaPoista
 44. Mä niin fanitan sua, osallistun ilman muuta! En vaan osaa päättää ottaisinko valmiin tuotoksen Mummolta vai sittenkin lahjakortin Royal-tuotteeseen...hmmmm...en tiedä. :) Niin ja onnea 2-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 45. Tietysti osallistun arvontaan ja toiveissa olisi kesävaatteita meidän 74senttiselle tytölle! :)

  VastaaPoista
 46. Onnea 2v blogille! Osallistun arvontaan. Kaikki palkinnot on ihania.

  VastaaPoista
 47. Nyt vasta löysin ihanan blogisi. Liityin heti kukijoidesi joukkoon ja samantien osallistun arvontaankin. Ihanin palkinto olisi jotain kesäistä kesän alussa 5 täyttävälle pojalleni.

  VastaaPoista
 48. Osallistun arvontaan ja palkintotoiveena olisi joko 116 senttistä kesäistä pojalle tai 86 senttistä tytölle! :)

  Paljon onnea 2-vuotiaan blogin johdosta! :)

  VastaaPoista
 49. Onnittelut! Osallistun arvontaan, toiveissa jompikumpi kangaslahjakortti :)

  VastaaPoista
 50. Onnea mummolle! Lapsi tarvii kesävaatetta, joten pietään sormet ristissä.

  VastaaPoista
 51. Onnea täältäkin suunnalta! :) Arvontaan osallistun ja eka palkintotoive on joku kiva ompelus, mutta kaikki käy. :D

  VastaaPoista
 52. Onnea 2-vuotiaalle. Osallistun arvontaan ja mieluiten ottaisin palkinnoksi jotain tekemääsi kesäistä. :)

  -Sussa

  VastaaPoista
 53. Onnia 2-vuotiaalle blogillesi! Ja osallistun myös arvontaan:-)

  VastaaPoista
 54. Onnea paljon täältäkin suunnalta! Lahjakortteja ensi sijaisesti tavoittelen.

  VastaaPoista
 55. 2 vuotta on jo hyvä aika bloggaamisen saralla. Onnittelut siitä! Ja kiitos ohjeista, joita olet jaksanut väsätä!

  Arvonnassa voittaisin ehkä mieluiten lahjakortin Sampsukkaan, mutta kaikki palkinnot ovat kyllä tosi kiinnostavia.

  VastaaPoista
 56. Osallistun arvontaan ja mieluisin olisi lahjakortti jompaan kumpaan, koska kesävaatteita on jo. Ei sillä etteivätkö kelpaisi :)

  VastaaPoista
 57. Osallistun ehdottomasti! Sinun taitavia töitäsi olen ihastellut, joten ihanaa itsetehtyä kesävaatetta ottaisin mielelläni vastaan. tai takkeja joiden teon kanssa olen tuskaillut, ohjeesi kyllä on ollut mainio:)

  VastaaPoista
 58. Paljon onnea 2-vuotiaalle, viihdyn lukijana erittäin hyvin :-) ! Arvonnassa mukana, kesävaate toiveissa.

  VastaaPoista
 59. Onnittelut! En osaa päättää, mitä ensisijaisesti tavoittelisin, ehkä kuitenkin lahjakortteja, poika koossa 120cm tietty tykkää kesävaatteistakin..

  VastaaPoista
 60. mummon kesävaatetta halajaa tämä:)
  onnea 2 vuotiaasta blogista!

  VastaaPoista
 61. Paljon onnea 2-vuotiaalle!
  Mukana arvonnassa tottakai ja palkintotoiveena ihana tyttömäinen kesävaate 1-vuotiaan koossa.

  VastaaPoista
 62. Hei,
  Tää sun blogi on ihan paras! Aivan huippu kirjotustyyli ja huippua asiaa! :) En juuri seuraa blogeja, mut tänne oon niin jääny koukkuun et joka päivä pitää tarkistaa josko ois jotain uutta tullut. :) Ja ompelemaankin olen innostunut uudestaan mahtavien ohjeittesi kautta!
  Kiitos!! Arvonnassa olisin mukana ja kesävaate kiinnostaa :)
  t, neilikka

  VastaaPoista
 63. Onnea kaksivuotiaalle Mummelille! <3

  Vaikea on valinta arvontavoittojen välillä. Täytynee päätyä Royal-Tuotteen lahjakorttiin, vaikkakin kaikki noista vaihtoehdoista miellyttäisivät.

  VastaaPoista
 64. Onnittelut kaksivuotiaalle mummolalle! Seuraan blogiasi bloglovinin kautta ja en voi kuin ihmetellä miten ehdit kaiken "siinä sivussa". Itsellä on näissä kahdessa muksussa jo kädet täynnä töitä :)

  Täältä toivoisin 82-kokoista tunikaa tyttöselle.

  Terveisin Suvi

  VastaaPoista
 65. Kiitokset mukavasta blogista. Viikoittain tulee täällä vierailtua ja mukavia ideoita/ohjeita bongailtua!
  Kesävaatetta arvonnassa tavoittelen :)

  Merkurius

  VastaaPoista
 66. Mukana arvonnassa! Kaikki käy - jos ompelus osuu kohdalle, niin vaikkapa neidille jotain koossa 104cm (vapaat kädet annan mummolle ja hänen mielikuvitukselleen toteutuksessa!). =D

  VastaaPoista
 67. Hip hei! Ja mukana! Mummon ompelemaa toivomuksissa! Vaikkapa esikoisneidille (kokona 122cm)!

  VastaaPoista
 68. Osallistun1
  Joku ompelus olisi mun toivomus:)

  VastaaPoista
 69. Onnea! Kaikki palkinnot ovat mieluisia, joten ei mitään väliä minkä niistä saan jos sattuisin voittamaan!

  VastaaPoista
 70. Mukana arvonnassa. Ja tavoittelemassa mummon ompelemaa ihanuutta. :) Pauliina V

  VastaaPoista
 71. Ahkera lukija osallistuu arvontaan. Ja jos toivoa saa niin lahjakortti olisi kiva :)

  VastaaPoista
 72. Onnea 2-vuotiaalle blogille!

  Osallistun arvontaan ja tavoittelen lahjakorttia (ei väliä kumpaa!) :)

  VastaaPoista
 73. Onnittelut myös minultakin!

  Jos onni suo niin tahtoisin lisää ompeluksiasi toiselle lapsistani..
  en osaa vielä päättää kummalle joten valitsen vasta kun on pakko... :)

  -Nanni-

  VastaaPoista
 74. Onnittelut kahden vuoden taipaleesta tosimummo! Lähden tavoittelemaan jotain mummon paininjalan alta, eli palkintovaihtoehtoa 1. :)

  VastaaPoista
 75. Minulle käy mikä palkinto tahansa :)

  VastaaPoista
 76. Onnea! Ja ehdottomasti osallistun arvontaan. Jos onni potkii niin 140cm tytön vaatetta.
  -Paula-

  VastaaPoista
 77. Onnittelut yhdelle parhaimmista bloggaajista:) Ottaisin mielelläni vastaan jonkun vaatekappaleen sinun paininjalan alta!
  .riikka.

  VastaaPoista
 78. Onnea täältäkin ja tottakai osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 79. Onnittelut!!!! :)
  Arvontaan osallistun mielelläni ja Royal-tuotteen lahjakortti olisi mieluisin =)

  VastaaPoista
 80. Kovasti onnea Tosimummolle :) Ehdottomasti osallistun tähän arvontaan ja palkinnoksi tietenkin jotain mummon ompelemaa. Meillä on 2 lasta 98/104cm poika sekä 86cm tyttö ja jos voitto osuu kohdalle niin saat päättää itse kummalle haluaisit tehdä :)

  VastaaPoista
 81. Onnea 2-vuotiaalle - hyvä ikä :D!

  Kaikki palkinnot käy meille mutta toki olisi kiva saada joskus jonkun muunkin ompelemaa lapselleen :).

  VastaaPoista
 82. Johanna toivoisi joko:
  pojalle 116cm tai
  pojalle 110cm tai
  jos mummo oikein innostuu niin kaksostytöille jotain koossa 74/80cm

  VastaaPoista
 83. Osallistun 2-v.arvontaan! Mikä vaan palkinto kelpaa :)

  VastaaPoista
 84. Paljon onnea Mummolle! Meillä olisi 98cm vaatteita käyttävä jätkänpätkä, jolle kaikki kulkuneuvot ovat mieleisiä aiheita. Voi, kun onnistaisi :) Ja kankaatkin ovat oikein tervetulleita!

  VastaaPoista
 85. Onnea!

  Osallistun arvontaan. Kaikki palkinnot ovat upeita, mutta aina on kiva saada jonkun käsintekemää :)

  VastaaPoista
 86. Koko kaksivuotistaipaleen olen mukana seurannut huippuihanaa ja hauskaa blogia! Täällä käynnistä jää aina hyvä mieli:)
  Arvontaan mukaan,ykköstoiveena royal-tuotteen lahjakortti.
  -Nina-

  VastaaPoista
 87. Osallistun arontaan, kaikki palkinnot mieluisia. :)

  -Eikku-

  VastaaPoista
 88. Onnittelut! Osallistun ja toivon voittavani kesävaatetta Tosimummon paininjalan alta. :)

  VastaaPoista
 89. Oi, kovasti onnea kaksivuotiaalle!
  Taitaa olla niin onnellinen tilanne, ettei mitään uhmaikää kaksvuotiaalla blogilla näköpiirissä! ;)

  Osallistuisin arvontaan, anonyyminä ehkä vuoden päivät seuraillut touhujasi.

  SaikkuS

  VastaaPoista
 90. Onnea taaperoikäiselle blogille! Mukana arvonnassa ja toiveissa kesävaate 122 cm pojalle.

  VastaaPoista
 91. Kiitos tästä blogista! Ja kesävaatetta voisin ottaa tytöille!

  VastaaPoista
 92. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Jos voittaisin, ykköstoiveena olisi jotain keltaista 98 koossa :)

  VastaaPoista
 93. Onnittelut Tosimummolle hienosta iästä! Arvonnassa mukana vanhana lukijana ja toiveissa olisi jokin tosimummon tekele joko 92 cm pikkuneidille tai 110 cm kokoiselle isomalle herralle.

  VastaaPoista
 94. Onnittelut! Ihana Blogi ja vaate vauvalle kiinnostais. :) t: Alinan äiti

  VastaaPoista
 95. Mahtavin palkinto olisi pojalle haalarihousut. froteiset tai veluuria, 98 cm.

  VastaaPoista
 96. Onnea 2-vuotiaalle! :)
  Arvonnassa tavoittelen ompelustasi lapselleni!

  VastaaPoista
 97. Onnea! :) Palkinnon valinta on erittäin vaikea, mutta ehkä toinen lahjakortti...?

  VastaaPoista
 98. Kokeilen onneani, Sampsukkaa ensisijaisesti yritän.

  Mummoksi aika nuori toi kaks vuotias:)

  VastaaPoista
 99. Oikein Paljon Onnea!

  Osallistun 1. arpajaispalkintoon :).

  VastaaPoista
 100. Arvonnassa mukana! Lahjakortti Royal-tuotteelle voisi olla kiva palkinto. :)

  VastaaPoista
 101. Onnea!
  Jotain valmista olisi kiva saada, jos valitsemaan pääsisin. :)

  VastaaPoista
 102. Onneksi olkoon :)

  Mukana arvonnassa ehdottomasti. Mieluiten otan lisävahvistusta lasten kesävaatteisiin, mutta enpä ole kronkeli ;)

  VastaaPoista
 103. onnea tosimummolle ja blogille joka on ehoton suosikkini :D
  Mielelläni arvontaan osallistun ja kesävaatetta jollekki lapsista ottaisin vastaan :)

  VastaaPoista
 104. Onnea Mummelille, mukana ku peräpukama!

  VastaaPoista
 105. Osallistun, kaikki palkinnot on kivoja. :-)

  VastaaPoista
 106. onnea 2-vee mummolle!!!
  etupäässä minä toivoisin jompaa kumpaa lahjakorttia, sanotaanko nyt vaikka sampsukka ensimmäisenä ja kyllä minä toivoisin tosimummon vaatettakin mein pirpanalle...
  mutta siis - ONNEA vielä kerran!!!

  VastaaPoista
 107. Paljon onnea 2-vuotiaalle! Mikä tahansa voitto kävisi paremmin kuin hyvin, mutta jos valitsemaan pääsee niin ehkä sitten mieluiten lahjakortti Royal-tuotteelle :)

  VastaaPoista
 108. Onnea 2-vuotiaalle =) Arvonnassa innolla mukana ja kaikki palkinnot ovat yhtä hienoja!

  VastaaPoista
 109. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Kaikki palkinnot on kivoja, joten kaikki käy=)

  VastaaPoista
 110. Liitympä samalla lukijaksesikin kun en vain aijemmin ole saanut aikaiseksi vaikka täällä usein vieräilenkin!sampsukkaan lahjakorttia toivoisin.

  VastaaPoista
 111. Mukana! Onnea 2-vuotiaalle mummolalle!

  VastaaPoista
 112. Onnea! En osaa päättää voittoa, katsotaan tulisko joku niistä tänne suunnalle =).

  VastaaPoista
 113. ihania juttuja sivuilla, ilo seurata, onnea:) lahjakortti ois mahatva, kaikkea tarvikkeita aina tarvii..

  VastaaPoista
 114. Mukana tavoittelemassa mummon ompelusta. (ehkäpä jotain 6-vuotiaalle pojalle ja koko 122cm.)

  VastaaPoista
 115. Onnittelut 2-vuotiaalle :) Meillä juoksentelee samanikäinen pikku prinsessa. Palkinnoksi toivoisin lahjakortteja, mutta ompeluskin olisi mieluisa!

  VastaaPoista
 116. Paljon onnea :)
  Kaikki palkinnot käy.

  T:Elsa

  VastaaPoista
 117. Arvontaan haluan ehdottomasti mukaan. Toiveena olisi saada 98cm vaatekokoa käyttävälle pienelle prinsessalle jotakin kesävaatetta :)

  VastaaPoista
 118. Onnea =) Lahjakortti olisi mieluinen kun kankaita ei voi koskaan olla liikaa =)

  VastaaPoista
 119. Onnea! Mäkin lähden lahjakorttia metsästämään ;) Jos saa valita, niin Royalin!

  Katja / Lauriida

  VastaaPoista
 120. Onnea 2-vuotiaalle!
  Lahjakortti olisi kiva :)

  -Mintsu-

  VastaaPoista
 121. Valtavasti onnea! Mukana ehdottomasti ja jompikunpi lahjakortti voisi olla pop,tokikin paininjalan tuotos oisi varmasti myös mieleen =)

  -Mepudi

  VastaaPoista
 122. Onnea! Ihania palkintoja, mä oivoisin voittaessani ensisijaisesti jotain kesäkuussa syntyvälle juniorille =)

  VastaaPoista
 123. Onnea! Olen tainnut vanheta mukana alusta asti ;) Palkinnoista mikä vaan kelpaisi :)

  VastaaPoista
 124. Onnea, onnea :)
  Ehdottomasti mukana arvonnassa ja toiveissa olisi ensisijaisesti poikaselle kesävaate koossa 92/98!

  VastaaPoista
 125. Toivottavasti saan synttärilahjan täältä, 31pv on nimittäin synttärini :D Eniten toivoisin Royalin lahjakorttia ehkä.

  VastaaPoista
 126. Oih,onnea vain kaksivuotiaalle!:) Ja ykköspalkinto ois kaikista mieluisin,tosin muutkin kelpaisivat mainiosti;)

  VastaaPoista
 127. osallistutaan täältä taas! ja paininjalan alta vaatetta, jos arpaonni suosii.

  VastaaPoista
 128. Mukana arvonnassa.Palkinnoista käy mikä vain :)

  kustaava

  VastaaPoista
 129. Minäkin mukana! Royalin lahjakortti olisi kivoin. =)

  VastaaPoista
 130. Onneaonnea ja arvonnasta haluan voittaa kesävaatetta meidän pikkumiehelle! -Kanerva-

  VastaaPoista
 131. Mukana ollaan:) Ykköspalkintoa lähden tavoittelemaan. -Annukka-

  VastaaPoista
 132. Siis eihäön tällaisesta joukosta millään pysty löytymään arpaonnea omalle kohdalle mut kokeillaan. :) Mukana olen arvonnassa. Ensimmäinen toive voitosta olis tietysti joku vaate ja jos lahjakortti sattuis kohdalleni niin niin niin... taidan sen luovuttaa sit sulle ja sitä kautta joku vaate mulle :D :D

  VastaaPoista
 133. mukana! sampsukan lahjakorttia havittelen :)

  VastaaPoista
 134. Onnittelut! Ihana blogi :) Toiveena ois 1,5 v pojalle joku vaate. Väritoiveita tms ei ole.

  VastaaPoista
 135. Ja eikun arvontaan sekaan vaan! Hyvät on palkinnot ja laadukas on 2-vuotias blogikin!

  -maarit

  VastaaPoista
 136. Osallistun arvontaan ja toiveena olisi saada tyttärelle kesävaatetusta!
  -Eeka-

  VastaaPoista
 137. Arvontaan osallistun! Kiitokset mahtavan inspiroivasta blogista, hyvistä ohjeista ja tietysti onnittelut merkkipaalun saavuttamisesta! :) Etupäässä toivoisin Royal-tuotteen lahjakorttia, mutta myös muut palkinnot ottaisin riemusta kiljuen vastaan!

  VastaaPoista
 138. Arvonnassa mukana! Ensisijaisesti mummon ompelukset kiinnostaa tytölle 110 koossa tai pojalle
  92+ :)

  VastaaPoista
 139. Anonyymi vakilukija toivottelee kovasti onnea mahtavalle blogille ja toivoopi että jos voittaa niin ei kankaita koska kankaiksi ne täällä päässä jää. :) Eli valmista vaatetta tähän osotteeseen jos onni potkasee!
  Miia

  VastaaPoista
 140. Onnea kovasti -ja jos sitä onnea jää yli ja päätyy tähän osoitteeseen, niin kivoin palkinnoista olisi valmis lastenvaate :) Muutkin palkinnot ovat hienot!

  Sohvi

  VastaaPoista
 141. Onnittelut! Osallistun myös totta kai arvontaan ja toiveena olisi kesävaatetta pojalle koossa 98 tai tytölle koossa 86.

  VastaaPoista
 142. Onnittelut! On ollut ilo seurata blogiasi :) Toiveena olisi lahjakortti Sampsukkaan mikäli arvonnassa lykästää...

  VastaaPoista
 143. Onnittelut! Mukana arvonnassa ja toiveissa ensisijaisesti lapsen kesävaate.

  VastaaPoista
 144. Onnea! Mukana arvonnassa. Lahjakortti olisi kiva.

  VastaaPoista
 145. Onnitelut täältäkin!:)Aina on mukava lukea sun juttuja ja ihastella mitä olet taas saanut aikaan!Orpo olo olis ilman tosimummoa!;)Minäkin arvonnassa mukana...

  VastaaPoista
 146. Kiitokset ja onnittelut ystävälle ja blogille!
  Jos vaikka voittaisin vaatteen niin valitsisin tyttöselle jotain koossa 110cm.

  VastaaPoista
 147. Pienen ongelman jälkeen uusi yritys:

  Iso kiitos upeasta blogista, joka on toiminut inspiraationa mm. allekirjoitaneen ompeluharrastuksen elvyttämiseen. Arvonnan mahdollisesta palkinnosta kelpaa mikä tahansa, eli ennen kaikkea onnea ja pitkää (blogi)ikää :)

  VastaaPoista
 148. Onnea kaksivuotiaalle! Ihania palkintoja, kaikki on mieluisia!

  VastaaPoista
 149. Onnea! Muutaman kerran olen käynyt lukemassa blogiasi, siinä vaan menee aina aamuyöhön, kun liian harvoin käy eikä malta lopettaa:)
  -anita

  VastaaPoista
 150. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi,olen tähän ihan "koukussa"!! Paljon ihania ompeluksia ym. sinulla täällä ja niin suloinen kuopuspoika vaatemalleissasi.

  Minulle kelpaa mikä tahansa noista palkinnoista(jos vaatetta,niin 104cm:lle tytölle)!!

  T:Outi,Jofotex-tilaukseesi osallistunut

  VastaaPoista
 151. Onnittelut ja Suurkiitokset (tosi)mummolasta, täältä on tarttunut ompelukipinän lisäksi myös kullanarvoinen vinkki poikineen!

  (Olisin yhtälailla ikionnellinen mistä tahansa palkintovaihtoehdosta.)

  Jatkathan samaan malliin!:)
  -Marjo-

  VastaaPoista
 152. Yhdellä arvalla mukana! Kaikki kesäihanuudet ilahduttaisi, mutta tarkempia toiveita sitten kun onni on potkaissut ;)

  -Valma-Venlia-

  VastaaPoista
 153. onnea! royal- tuotteen lahjakortti kiinnostaisi, toki muutkin :)

  VastaaPoista
 154. Onnea ja ehdottomasti mukana arvonnassa. Kesävaatetta jää odottelemaan 3,5 v poika :)

  VastaaPoista
 155. paljon onnea! :)
  päivän piristys on kun käy lukemassa blogiasi ja paljon vinkkejä olen saanu omiinkin ompeluksiini.

  -sarkku-

  VastaaPoista
 156. Onnea nuorelle mummolle! Mukana ma pönötän jälleen.

  VastaaPoista
 157. Onnittelen ihanaa bloggaajaa ja blogia! (ja osallistun)

  Ipana

  VastaaPoista
 158. Mahtisti paljon onnea!
  Vaikka itse olenkin löytänyt blogisi vasta muutama kuukausi sitten, kun etsin äp-makuupussin päällystysohjetta, niin olen jo aivan koukussa :D

  (p.s. arvontaan on myös kiva osallistua, ja palkinnolla ei niin väliä, mikävaan on tervetullut meille :)

  VastaaPoista
 159. Onnittelut jo etukäteen blogin kaksivuotissynttäristä!
  ja arvonnat ovat aina ihania, ja kaikki palkinnot loistavia! :)

  VastaaPoista
 160. Onnittelut kaksivuotiaalle! Osallistun arvontaan toiveena kesävaatetta 116cm pojalle.

  VastaaPoista
 161. Synttärionnea 2v. mummolalle! Arvonnassa on todella hulppeat palkinnot. Jos nyt sattuisin voittamaan, niin Sampsukan lahjakortti olisi näistä ehkä mieleisin? Kaikki palkinnot kuitenkin upeita.

  (:Lapanen

  VastaaPoista
 162. Onnittelut 2-vuotiaalle! Löysin sun blogin jostain mutkan kautta ja jään kyllä seurailemaan jatkossakin. :) Hieno blogi!

  VastaaPoista
 163. Onnea paljon kaksivuotiaalle! Jompi kumpi lahjakortti olisi kiva voittaa. :)

  VastaaPoista
 164. Onnea! ja mukaan arvontaan, hyvät palkinnot. nimim.Tupuna77

  VastaaPoista
 165. Mukana arvonnassa ja palkintotoiveena on jotain Tosimummon tekemää :)

  VastaaPoista
 166. Paljon onnea 2-vuotiaalle mummolalle! Kesävaate olis kiva pienelle tytölle :)

  -Ella

  VastaaPoista
 167. Onnea 2-vuotiaalle mummolalle. Jos arpaonni osuu kohdalle, Tosimummon kesävaate 2-vuotiaalle tytölle koossa 92/98 olisi mieluisa palkinto (pitkäsäärinen typykkä).

  VastaaPoista
 168. Onnea! Mahtava blogi, moneen ompelujuttuun olen saanut apua blogistasi, kiitos! Osallistun arvontaan ja ensimmäinen palkinto olisi mieluisin! Terveisin Laura V.

  VastaaPoista
 169. Ehdottomati arpa tänne :)
  On niin mukava lukea pikkuserkun turinoita! Toivon voittavani jonkun mukavan kesähepenen jommalle kummalle prinsessalle!

  VastaaPoista
 170. Onnittelut!! =)
  Ensisijaisesti toivoisin lahjakortteja, kun tytön kaapissa on enemmän kuin tarpeeksi vaatteita mutta toisaalta, aina sinne mahtuu yksi vaate lisää... ;)

  VastaaPoista
 171. Onnittelut. Tää on mun suosikkiblogi! A.K.I

  VastaaPoista
 172. Onnea onnea! Mukana arvonnassa.
  -Veera

  VastaaPoista
 173. Onnea onnea!!! Tää blogimaailma on aivan huippua :) en olisi itsekkään arvannut ett äitsekkin jää niin pahasti koukkuun :D

  Onpas mahti palkinnot!
  Ihana olisi saada jotain tekemääsi, toisaalta kaapit pursuaa jo vaatetta :D joten jos onni olisi myönteinen olisi sampsukan lahjakortti mieleinen, sillä sielt en (ihme kyllä) olekkaan viel tilannut mitään :D

  VastaaPoista
 174. ONNEA, kaksi vuotiaalle!!
  Arvontaan mukaan , tottakai!
  104 cm pojalle jotain kesäistä!
  Lahjakortitkin hyvin käy...

  t. K R

  VastaaPoista
 175. Onnea 2-vuotiaalle!

  Kaikki voitot kuulostavat tervetulleilta :)

  VastaaPoista
 176. Oi miten hienot palkinnot! Osallistun, ja kaikki vaihtoehdot sopii kyllä :-) Jos on pakko valita, niin sitten otan mummon ompeluksen.

  VastaaPoista
 177. Onnea 2-vuotiaalle ihanalle blogille! Mummon kädenjälkeä kesävaatteen muodossa tavoittelen.

  VastaaPoista
 178. Kiitos ihanasta bloista! Arvonnassa havittelen kesävaatetta 92cm pojalle.

  VastaaPoista
 179. Onnea kovasti! Tosi kiva blogi, niin nasevasti ja mukavassa hengessä kirjoittelet :) Yhdellä arvalla mukana, Royalin lahjakortin haluaisin.

  Maikki

  VastaaPoista
 180. Onnea!
  Blogiasi on mukava lukea, olen lukenut lähes alusta asti ja jäänyt koukkuun... sekä saanut vinkkejä omiin ompeluksiin. Nyt jään odottamaan arpajaisvoittoa! ;)
  Taina

  VastaaPoista
 181. Paljon Onnea!
  Ihana arvonta, kaikki houkuttelevia palkintoja. :) Sampsukan lahjakortti eniten kiehtoisi, jos saisin valita.

  VastaaPoista
 182. Onnea 2-v mummola :) palkintotoiveena olisi lahjakortti :)

  VastaaPoista
 183. Mukaan arvontaan! lahjakortti olisi kyllä mieleen :)

  VastaaPoista
 184. OnneaOnnea 2-vuotiaalle! Mummon ompelukone voisi surruuttaa meiän pikkulikoille jotain kivaa kesäksi jos onni suosii!

  VastaaPoista
 185. Onnea!

  Ja mukana arvonnassa, tottakai!:)

  Noista ensimmäisenä tietystikin tavoittelen noita sun ompeluksia, itse kun olen aikamoinen poropeukalo. Toisena tuon sampsukka!

  Kiitos hienosta arvonnasta kuin myös blogista!

  VastaaPoista
 186. Sulla on hieno blogi. Erityiskiitos ompeluohjeistasi. Arvonnassa mukana ja kaikki palkinnot kelpaa. :)

  Terkuin Virna

  VastaaPoista
 187. Osallistunn arvontaan. Tää on kiva blogi :)

  -Hanna-

  VastaaPoista
 188. Nyt on kyllä pakko osallistua, sillä a) arpaonni on suosinut minua tänä vuonna jo 5 kertaa!!! onni jatkukoon tästäkin eteenpäin. b) kaikki palkinnot ovat erittäin tavoittelemisen arvoisia.

  VastaaPoista
 189. Onnea mummolle ja blogille :) Tätä on niin mukava lukea! Osallistun yhdellä arvalla ja palkintotoive on jotain mummon tekemää vaatetta pojalle kokoa 116 tai tytölle kokoa 92 (mummo saa päättää kenelle ja mitä jos arpaonni sattuisi kohdalle!!)

  VastaaPoista
 190. Mukana arvonnassa. Kaikki palkintovaihtoehdot sopivat vallan mainiosti. T päivi V

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.