torstai 15. maaliskuuta 2012

Jofotex

Jofotexin hemmot kertoivat vihdoin, että tilauksemme on lähtenyt matkaan! Olinkin jo tänään miettinyt, laitanko firmaan sähköpostia, että missä tilauksemme viipyy, kun maksusta on viikko eikä mitään ollut kuulunut. No, ymmärtäähän sen, että melkein 900€ arvosta kankaita ei leikata ihan hetkessä.. ;)

 Ja kaikki ilmeisesti on mukana mitä tilasimmekin, koska puutteista ei ilmoitettu. Hjuva! 

Toivottavasti jo ensi viikolla tulee kaappeihin lisää täytettä... =)

Ps. neljävuotias se jaksaa ilahduttaa. Hampaita pesemään mennessä otti alleen jakkaran, ja totesi: "sää oot vanha, etkä jaksa kyykyttää. Siks mää otin tän jakkaran!"

7 kommenttia:

 1. Lasten suusta tulee niin ihania letkautuksia :) <3

  VastaaPoista
 2. Iiks, paniikki - mun pitää vielä saada ainakin kolme kangasta loppuun kulutettua ennen kuin kaappiin mahtuu lisätäytettä! No, kyllähän ne viipyy tänne matkalla vielä reilun viikon sitten lisää eli ei kun kaavoja piirtämään tästä! :D

  ps. Neljävuotiaiden jutut on niin ihania! Minä juurikin viisi minuuttia sitten poistuin meidän neljävuotiasta unille peittelemästä ja perääni huudettiin: "Hyvää yötä, minä rakastan sinua ihan liikaa!" :)

  VastaaPoista
 3. Housut tulivat tänään perille.:) Kiitokset! T. Se aiempi anonyymi, jonka luona asuu housujen suurkuluttaja

  VastaaPoista
 4. HeiDu: niinpä <3

  Sarita: Ihana!! =D

  Anonyymi: hyvä, toivottavasti ovat sopivat! =)

  VastaaPoista
 5. Hihih....ihana 4v. :)

  Meillä 2,5v laukoo niin pahoja välillä, että harkitsen jo tarkkaan milloin otan hänet esim. kauppaan matkaan. Voi ihan hyvin osoittaa jotakuta, ja isolla äänellä ilmoittaa, että äiti kato tuo näyttää ihan haisulilta. Nuo on niitä tilanteita, kun toivoo että maa aukenis ja nielaisis... Ja ei, meillä ei hyväksytä toisten osoittelua ja nimittelyä, mutta minkäs teet kun toisella ei vielä oo ollenkaan harkintakykyä ja huono muisti mitä noihin asioihin tulee :)

  VastaaPoista
 6. Saako kysyä millaisilla postikuluilla tulee paketti Jofotexiltä? En löytänyt Jofotexin sivuilta ko. tietoa.

  VastaaPoista
 7. Janiika: riippuu tilauksen koosta! Tuolla 850 euron tilauksella postitus maksaa 115 kruunua, mutta kun joskus tilasin itsekseni pienen määrän, postitukselle tuli hintaa lähemmäs 20 euroa.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.