maanantai 6. kesäkuuta 2011

No nyt se arpa on heitetty!


Arvonta-aika päättyi eiliseen puoleenyöhön, ja voittaja arvottiin tänä aamuna. Tällä kertaa kirjoitin kaikkien 166:n osallistujan nimet numeroituun listaan ja leikkelin siitä tasakokoisiksi arpalipuiksi.


Ja tällainen lippunen tarttui nostajan sormiin leivontakulhon lappusekamelskasta:


Anselmi kirjoitti kommentissaan:

"Sinulla on ihana blogi, kiitos erityisesti hyvistä ohjeista! Voittaessani toivoisin pojalle jotain ihanuutta koossa 98!"

Otatko, Anselmi, yhteyttä sähköpostiini (tosimummo@wippies.fi) jos sinulla on esimerkiksi väritoiveita. Ja osoitteen voisit laittaa tietysti myös. ;)

Kiitos kaikille osallistuneille! Oli aika riemastuttavaa bongailla mitä erilaisimpia nimimerkkejä kommenttienne  joukosta. Kenties joskus uskaltaudun järjestämään sellaisen arvonnan, johon voi osallistua 1-3 arvalla sen mukaan, onko lukija ja linkittääkö. Se vain moninkertaistaa arpamäärän, joten järjestäminen vaatii vähän enemmän rohkeutta ja aikaa.. ;) Ja toisaalta minusta on mukavampi niin, että kaikki lukijaksi itsensä klikanneet ovat tehneet sen muuten vain, ei pelkästään arpavoittoa tavoitellakseen.
ps. jos jäi kiusaamaan, olisitko kenties ollut sen seuraavan lapun nimimerkki, niin kerrottakoon, että seuraavaksi olisi noussut verskinen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.