tiistai 26. huhtikuuta 2011

Njääh.

Taas hajosi kamera. Niillä tuntuu olevan nyt jotenkin erityisen hankalaa meidän seurassa. Juuri lähti siippa sitä takuukuitin kanssa kauppaan viemään, saa nähdä alkavatko siellä millekään. Mutta hiljaista siis jatkossakin täällä blogissa... Lapsetkin sairastavat taas flunssaa ja pääsiäisreissaaminen väsyttää itseäkin. No, ehkä tämä taas tästä, ja vähintään se kamera on pakko saada pian takaisin!! Jospa sen perässä palailisivat voimat, into ja energiakin.

Terveisiä kotimummolan kissoilta, oli lupsakat pääsiäispyhät! ;)


Njääh toisen kerran! Kamera lähti reissaamaan mihin lie etelään, ja tulee takaisin kenties kahden viikon päästä.. ja jos heidän mielestään vika ei mene takuuseen niin sitten se tulee takaisin romuna. Puhelimella voisin edes jotain kuvata, mutta kun siitä ei voi siirtää kuvia koneelle!

11 kommenttia:

 1. Heh, tämä kuva sai kyllä virneen irtoomaan ainakin täällä päässä :DDD
  Jaksuja vaan sinne, täälläkin hajoo kaikki ja muksut sairastaa, jiiäneejiiänee....

  VastaaPoista
 2. No höh! Meilläkin hajos juuri joku aika sitten kamera, saatiin takuuseen ja korjattuna tuli kotiovelle eli ihan hyvä palvelu. Onneks oli pari viikkoa veljen lainakamera =).

  VastaaPoista
 3. Meil ei oo hajonnu kamera! :)Ihanat kisut!

  VastaaPoista
 4. moi,kääk kameraa mut onnistuuko kuvien siirto kännykäst bluethootin kaut? meil on kännyköis ja kannettavis bluethoot toiminto juuri tämän kameran hajoamis ongelman takia varuilta :)

  VastaaPoista
 5. henuli: kännykkä kyllä ymmärtää bluetoothin päälle mutta tietokone ei - tai sitten minä en ymmärrä.. ;) Täytyy varmaan kuvailla puoliskon puhelimella ja siirtää muistikortilta koneelle, kun vain olis joskus se puhelin kotona (aamusta iltaan tietty raksalla)!

  VastaaPoista
 6. Onnistuisiko sun kännykästä sähköpostin lähettäminen, siis että mailaisit kuvat itsellesi sähköpostiin? Mä aina joskus laitan itselle kuvia talteen sillä tavalla kun en jaksa ruveta piuhoja etsimään... :P Harmi juttu joka tapauksessa tuo kameran hajoaminen, toivottavasti menisi takuuseen!

  VastaaPoista
 7. ^ Sekään ei ehkä onnistuisi - sähköpostiasetuksia en ole kännykkään laittanutkaan enkä jaksa alkaa laittamaan - mun puhelin on viidenkympin halpisnokia ja se tökkii jatkuvasti ihan perusjutuissakin, puhumattakaan jos alettaisiin tekemään jotain noin hienoa. ;)

  VastaaPoista
 8. Koita kestää rikkoontunut kamera!

  VastaaPoista
 9. voi että..minä jo ihmettelin että mihin se tosimummo on hävinny ku ei ollu uusia päivityksiä tullu.. Toivottavasti saatte kameran pian kuntoon :)

  VastaaPoista
 10. Ihunoita katteja! Saapa nähdä onnistunko pysymään päätöksessä että Merrin lisäksi ei toista kattia oteta.

  Hauska kuva, kun koivet ojossa kissoilla! <3

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.