torstai 17. helmikuuta 2011

Ikasyrin ihana ruskeapohjainen tähtitrikoo poltteli näpeissä siihen malliin, että oli tehtävä jotain. Tässä sitä jotainta sitten on:


98/104-senttinen, kapeahko paita oli oikeastaan se "jämäompelus", mutta esittelenpä sen silti ensiksi. Alunperin ajattelin tekeväni T-paidan pojalle, mutta pihiys iski kun huomasin että kankaasta riittää vielä pitkiinkin hihoihin. Omalla pojalla vain on noita pitkähihaisia ihan laatikontäydeltä, ja pulaa enemmänkin T-paidoista, joten taidan heittää tämän huutikseen tilaa viemästä. Pitää yrittää tehdä paremmalla onnella niitä T-paitoja tässä joskus... ;)


Se varsinainen ykköstyö oli tämä pikkusetti, jonka viemme pienelle ystäväperheen pojalle kummituliaisina, kun lauantaina käymme ristiäisissä. Varsinainen lahja tämä ei ole, vaan pikemminkin lahjan täyte. ;) Setin koko on 68/74, ja kaavat omia mitä-lie. Myrkynvihreät äklön-ihanan väriset kanttaukset on tehty Metsolan kautta ostetusta resorista.


Housujen käyttöikää pidentää kaksinkertaiset resorit, jotka oikaisemalla saa lahkeisiin vähän lisää pituutta.



Varsinaiseksi kummilahjaksi halusin hankkia jotain koristeellista, mutta samalla edes pikkuisen käytännöllistä. Kultajousessa oli kaikkien somien säästölippaiden lisäksi tällaisia vauvamuistojen talletuslaatikoita, ja sellaiseen sitten päädyin.

Rasia on vaaleansiniseksi maalattua puuta, "lukkona" toimii pienet hopeanväriset tossut, ja rasian sisäpuoli on vuorattu harmaalla sametilla. Ihanan ylellistä. ;)


 Toivottavasti sinne on kiva laitella pikkuisen omia tärkeitä muistoja vauva- ja lapsuusajasta... hiustupsu, sairaalan vauvaranneke, ekat sukat, ensimmäinen irronnut hammas.. mitä kaikkea sinne nyt voisikaan tallettaa.

Ja posti kuljetti minulle tänään ihan oikean ystävänpäivälahjan, vieläpä sellaiselta ystävältä joka näköjään tietää, mistä taatusti ilahdun. Kiitos Lilli!!! 

Ihania retrovetskareita, joille pitää oikein asioikseen keksiä käyttökohteita, ellei niitä muuten ilmaannu. Herkullisia, tavallisuudesta poikkeavia värejä ja ihania vetimiä. Wau!!

Ja niin nolo kuin tätä onkin tunnustaa, niin sorruinpa tilaamaan Ikasyriltä lisää kankaita ennen kuin olen edellistä tilaustakaan saanut ommelluksi.. ja samaan aikaan kankaita on tulossa myös Jofotexilta ja Saksasta, Michas Stoffeckelta. Mutta käykö perusteluksi vaikka se, että pelkäsin kuollakseni näiden loppuvan ennen kuin minulla olisi ollut hyvä sauma tilata näitä ihan rauhallisin mielin?! Eikö se olekin ihan riittävän hyvä syy? ;)



11 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita ja suloinen kastelahja. Ja joo, hyvä syy tilata lisää kankaita. Mullekkin tulossa sieltä Jofotexiltä ja Iikku-Kiikulta ja nyt piti vielä myllymuksuiltakin kasa resoreita tilata kun ilman postikuluja sai...

    VastaaPoista
  2. Ai jaa että ilman postikuluja.. et olis kertonut... =O ;D

    VastaaPoista
  3. Oi, ihania ompeluksia! Kyllä on varmasti lahjan saaja (tai hänen vanhemmat) tyytyväisiä. Hauska yhdistelmä tuo tähtitrikoo ja vihreä resori. Pitäis itselläkin uskaltaa enemmän irrotella noiden värien kanssa.

    VastaaPoista
  4. Oijoi, nyt pistit kyllä pahaan saumaan tämän postauksen! Erehdyin eilen vilkaseen noita ikasyrin ihanuuksia, vaan en sortunut vielä tilaamaan kun edellisiä pitäis saada alta pois ensin. Kohta alkaa tuntumaan että PAKKO tilata ennekuin loppuvat kokonaan ;)

    VastaaPoista
  5. Ihana kastelahja!tuossa on jotaki ideaa!
    Nyt ku tilasit sitä ikasyrin leijonakangasta ja jos kaikki ei mene omille lapsille, niin jos siitä sais jotaki ihanaa tänne meillekki...

    VastaaPoista
  6. hyvä yhdiselmä tuo tähtitrikoo ja resori. miilaik.
    mä olen kans sen tuhannen kerran naputellut ikasyrillä ostoskoriin jonkun satasen verran kangasta.. :D nyt ei kuitenkaan raski tilata kun kohta ei kerkee kotona muutakuin nukkumaan..

    VastaaPoista
  7. He, tääl kans pähkäillään tilatakko vaikko ei ja jos sortuu tilamaan niin mistä sit :D
    Toistaiseksi viel tilaamatta (paitsi se jofotex ja tänään tuli pari kangasta kangas-mallasta ja löyty useampi kangas kirppikseltä ja ens kuussa vierailu jyv.kylään ja samalla käyn sit kestovaippakaupassa), että jospa koittais olla tilaamatta...

    Ihania ompeluksia! Ja toi rasia on tosi nätti :)

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihana lahja! MInä olen onneksi pystynyt tilaamatta mitään aika pitkään, jopa niin pitkään että pakko on kohta tilata (onneksi vasta ensi kuussa kun valtavat kela-tuet saapuu, hehhhh;)) Se leijona on kyllä pakko-ostos!

    VastaaPoista
  9. Minä ite rakastuin niihin vetimiin niissä vetskareissa! :) Ne oli niin kauniita. Ja niitä jäi sinne vielä paljon. Pitemmät on kalliimpia, mutta jos on tarvis niin voin käydä hakeen tai tuu ite shoppaileen tänne meille päin :D

    VastaaPoista
  10. ihana kastelahja, tosi hyvin sopii tuo myrkynvihreä tuohon tähtikankaaseen :)
    Ja nuo sun tilaamat kankaat,aah <3 Jos ois rikas ni tilaisin sulta varmaan jokaisesta postauksesta jotaki,niin ihania aina kaikki :D

    VastaaPoista
  11. saijapa: kyllä siitä teilleki jotain riittää, kun ajatus olis väsätä pojalle tuosta vain T-paita. ;)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.