maanantai 7. helmikuuta 2011

Eurokankaan ihmeitä


Eurokankaasta löytää tosi harvoin tällaisia iloisia, suurikuvioisia värikkäitä trikoita. Joskus palakoreista löytyy jotain, mutta niiden laatu on useimmiten aika huono. Nytpä oli ihan pakalla jotain kivaa - ja laadukasta!

Kuviotrikoosta syntyi väljä tunika omalla kaavalla, koko 104/110. Kuviokankaan vihreää väriä löytyi yksivärisenä, joten sitä piti tietysti ottaa kaveriksi. Vihreästä puuvillatrikoosta tehtiin tunikalle pariksi leggarit; kaava oma ja koko 104.


Kankaat tekivät keskenään vaihtareita: vihreästä trikoosta saatiin tunikaan taskut, ja legginseihin ilmestyi kuviolliset pätkät lahkeisiin.


Pääntien tein vihreästä trikoosta, ja sikäli tavallisuudesta poiketen, että jätin toisen olkasauman auki ja ompelin pääntien kanttauksen siinä välissä. Yleensä ompelen pääntien kanttauksen renkaana.


Sitten vain odottelemaan kesäkelejä! =)



Johan se aurinko ikkunan läpi vähän lämmittää!!


15 kommenttia:

  1. Tosi kiva setti :) Täytyy kyllä käydä Eurokankaassa kurkkaamassa, kun niin monessa blogissa näitä ihania uutuuskankaita on nähty!

    VastaaPoista
  2. Nyt kyllä harmittaa, että lähin Eurokangas on 80 km:n päässä!! Ihan mun näköinen kangas =)
    Samantyylistä yläosaa olen kaavaillut meidänkin tytölle, toteutus vaan on vähän takkuillut..

    VastaaPoista
  3. Ihana setti, medän EK-ssa vain niitä ihanuuksia ei ole;(

    VastaaPoista
  4. Ihana setti. Harmi että meidän eurokankaassa tätä kangasta ei ole :(

    VastaaPoista
  5. Hiplailin samaa kangasta Eurokankaassa haaveillen juuri tuollaisesta mekosta. :) Huomenna on varmaan mentävä myös hakemaan se kangas. Miten oletkin löytänyt noin mahtavasti sopivan vihreän trikoon! Ihana setti.

    VastaaPoista
  6. tosi suloinen setti..itsekkin kävin tuota kangasta katselemassa sinisävyisenä..jäi kuitenkin ostamatta...ainakin vielä ;)

    VastaaPoista
  7. Ihanan keväinen asu... tuossa vain hilpaseen jalat paljaina nurmikolle:)

    VastaaPoista
  8. On kyl ihanaa kangasta ja oikein kaunis setti :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana kangas! Aika yllättynyt olen, että tämmöstä ihan Eurokankaasta. Jospa löytyis jatkossakin tätä "retrompaa" ja nykyaiksempaa tyyliä.. :)
    Todella siististi tehty setti!

    VastaaPoista
  10. Tosi kivan näköinen kokonaisuus! Tykkään sekä asun mallista että kankaista kovasti. Onko tuossa kankaassa hiukan elastaania joukossa vai uskaltaako 100% puuvillasta tehdä legginssejä? (Polvipusseja mietin siis.)

    Näyttää kyllä juuri niin kätevän malliselle tuo yläosa, että taidan yrittää joku päivä piirtää vastaavaa meidän tytölle, olisi juuri täydellinen tunikapaita kerhoon.

    Hurjan hyvät kuvatkin olet onnistunut ottamaan.

    VastaaPoista
  11. Meidän EK:ssa oli tota kangasta sinisenä vain, mutta ne ruudukkaat joustofroteet ei ole vieläkään tulleet. Ovat kuulema tulossa kyllä.

    VastaaPoista
  12. Norppastiina: eipä ollut vaikeaakaan kun ne oli niin somasti vierekkäin sinne aseteltu!! ;)

    Anna: meinaa vähän usko horjua, että tuo nurmikko joskus vielä tuolta metrin hangen alta löytyisi,mutta jospa se sieltä vielä... =)

    AnniKa: joo ei siellä yleensä koskaan tuollaisia ole, mutta jospa ne on nyt hoksanneet mihin päin trendit vie ja mikä myy. =)

    Sarita: tuossa vihreässä leggins-trikoossa ei ole elastaania ollenkaan, mutta nuo Eurokankaan perustrikoot on aika napakoita, eivät juuri veny edes polvien kohdalta. Tytöllä on aikaisemmin ommellut ruskeat samanlaisesta kankaasta, eivät ole pussittuneet. Kovin tiukkoja niistä ei tietenkään saa kun eivät jousta.

    ninnu: täällä ei taas sinistä näkynyt, ja joustofroteet taisivat jo mnnä. Oranssia oli pakalla vielä mutta se vaaleanvihreä oli jo kadonnut. Enkä minä uskaltanut sitä ostaakaan, kun oli niin harvalenkkisen näköistä, että liekö olisi kestänyt käytössä.

    VastaaPoista
  13. Onpas kyllä tosi kiva setti, kyllä sinä osaat :)

    VastaaPoista
  14. Kaunis setti, kangas on hienon väristä :)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.