sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Noloa myöntää, mutta olen vähän jälkijunassa tämän kanssa... Sain tämän tunnustuksen jo aikaisemmin jostain, enkä enää edes muista mistä?! Nolottaa!!! Mieleni on tullut kovin iloiseksi blogini saamista tunnustuksista, mutta kaikessa kiireessä ja tekemisen vimmassa niiden huomioiminen on vain jäänyt. Hävettää! Joka tapauksessa, kiitos ja anteeksi...! =)


Nyt sain tämän tunnustuksen toistamiseen, tällä kertaa Saltunraitin aNNalta. Kiitos, aNNa! Tosi ihanaa kuulla että tämä blogi innostaa jotakuta ja antaa inspiraatiota omiin juttuihin. 

Ja nyt olen olevinani niinkin reipas että vastaan tähän, molempien kertojen puolesta. Seitsemän asiaa pitäisi itsestään kertoa... jaa-a...

1. Minua palelee. Minua palelee aina, tai ainakin melkein aina. Viime yön nukuin kahdet villasukat jalassa, eikä ollut yhtään kuuma. Muutenkin nukun läpi talven päästä varpaisiin vaatetettuna.
2. En ole ikinäkoskaan maistanut tupakkaa. Enpä taida maistaakaan, kun ei vieläkään huvita. ;)
3. Olen tosi herkkäihoinen. Pidän usein alimpia vaatekerroksia päällä nurinpäin, etteivät saumat painaisi ja hiertäisi ihoa. Kaikista vaatteista täytyy leikata laput pois. Joskus joudun purkamaan saumaa siitä lapun ympäriltä, että saan koko lapun poistetuksi, koska pelkkä tynkäkin raapii ja pistää.
4. En osaa nukkua ennen kuin mies on tullut kotiin ja kaikki perheenjäsenet ovat turvallisesti kotiseinien sisällä.
5. Olen pyörtynyt elämässäni lukuisia kertoja. Kerran lähti tajunta amiksessa kesken oppitunnin, kun olin opettajalla mitanottomallina. Ja kun pikkuveli sahasi moottorisahalla käteensä, sidoin ensin hajonneet sormet ja pyörryin sitten...
6. Olen ystävystynyt joidenkin blogistien kanssa niin, että tuntuu kuin he olisivat "oikeita ystäviäni", vaikken ole heitä koskaan tavannut. Olisi mukava tavatakin joskus.
7. Olen sellainen lörppö, ettei näiden seitsemän asian kehitteleminen ollut lainkaan hankalaa. Hankalampi on lopettaa.

************************

Meille on tulossa uuteen kotiin ruhtinaallisesti säilytystilaa. Tämä nyt esittelemäni systeemi oli oikeastaan se ehdoton edellytys tuon talomallin valitsemiselle, koska säilytystilaa ei ikinä ole liikaa, ja pienessä talossa se nousee erityisen suureen arvoon, kun kaappeja ei mahdu huoneisiin kovin runsaasti.

Eli meillä tulee olemaan eteisen katossa luukkutikkaat, joita pitkin pääsee ullakolle. Ullakko on kokonaisuudessaan varastotilaa, talon päästä päähän. Tilasimme talopaketin korotetuilla kattotuoleilla, jotta tuo varastoullakkosysteemi olisi mahdollinen. 


Luukun alapintaan tulee panelointi kuten muuallekin kattoon, joten se ei juuri muusta katosta erotu. Sen saa avattua helposti, voimaa käyttämättä, ja koska kulku tapahtuu  sisäkautta, tulee tuota lisäsäilytystilaa epäilemättä myös käytettyä.
Onneksi en ole hamsteriluonne - tuollainen tila olisi helppo täyttää kaikella epämääräisellä rojulla! ;)

4 kommenttia:

 1. Voi ei, onneksi meillä ei ole tollasta säilytysmahdollisuutta! Tosi kätevä taatusti!

  Ja wau sille, ettet ole koskaan polttanut. Kunnioitettavaa!

  Ja kiitos eilisestä! <3

  VastaaPoista
 2. Oi hitsi, tuo on kyllä kätevä! :D Laitan ehdottomasti korvaan taa ässehtimmään, jos joskus päästään rakentamaan omaa!

  Siis mä oon niin paljon ajatellut samaa mitä sinä tuossa kohdassa 6, on se vaan niin jännä homma miten voi ystävystyä tapaamatta oikeasti koskaan :)
  Nykyisin kun kaikki IRL-ystävät on niin kiireisiä elämässään niin tuntuu että teidän blogiystävien puuhista tietää paaaljon enemmän mitä niiden "oikeiden". :-O
  Ja hei - sä oot ehdottomasti yks niistä minun ihkuimmista nettiystävistä ikuna <3 - meidän on oikeesti pakko joskus tavata!

  VastaaPoista
 3. Toi laitetaan täälläkin korvan taa (joskin mulla se ois koht täynnä sitä kaikenmaailman rojua :D ). MEil talohaaveita, alustavasti oli idea että ostettais valmis (onhan mies rakentanut jo 2 edellistä taloaan sekä työksensä taloja), mut mut, oulus on toi tarjonta aika heikkoa (siis sellaiselle mitä me haemme)... joten jos sopivaa ei täs kesän aikana löydy, luultavasti sit rakennetaan (tietty eri asia löytyykö sitä tonttiakaan). että siltäkin osin nää sun raksapostaukset kiinnostaa kovasti :)

  VastaaPoista
 4. nasba: kiitos vaan mutta ilo oli minunkin puolellani ;D

  Tyytis: Kiitos! =D *punastus* Joo sinut oon "tuntenut" kaikkein pisimpään, ajatella yli neljä vuotta jo. Kyllä siinä ajassa jo ystävystyy vaikkei IRL koskaan tapaiskaan!!! =D

  Sani: Onnea ja menestystä talohaaveille!! Toivotaan että löydätte tontin tai talon!! Täytyy sanoa että talon löytämällä pääsette kyllä miljoonasti helpommalla, mutta tontille toisaalta saa sitä mitä haluaa (ainakin melkein).

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.