perjantai 14. tammikuuta 2011

Pläääääh.


Kyllä sitä voikin olla pienestä esineestä riippuvainen. Kyllä nimittäin tuntuu, kun kamera ömppäsi tänään lopullisesti (on oikutellut jo pitkään), että enhän minä voi mitään tehdä!! Uusi Canon on jo katsottuna, kunhan väristä päästään siipan kanssa sopimukseen, joten toivottavasti kuviakin saadaan taas mahdollisimman pian. ;)

Mutta Tiia, täällä olis norsupaita valmiina, ja Lilli, leggarit valmistuivat myös tänään! Oma poikakin sai taas pykälää isomman yömin, kun Eurokankaasta sattui parturireissulla silmiin söpö ruskea-turkoosi kirjaintrikoo. Ja löysinhän minä pojalle takkikankaan myös! Ruskealla pohjalla myrkynvihreitä liskoja. Hauska ja ehkä myös hiukan retrotyyppinen kangas, maksoi 16,90e/metri. Verhopuolelta se löytyi, mutta on vähän tavallista paksumpaa puuvillaa, joten käy mainiosti takkiin. Niin että kameraa odotellessa.

7 kommenttia:

 1. Täälä oli hyvin hyvin onnellinen pikkupoika tänään (ja äiti kans). Kiitos ihanaakin ihanemmasta paidasta <3 <3 On livenä vielä ihanampi ku minkä käsityksen kuvasta sai <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä uuden kameran odotteluun!

  VastaaPoista
 3. On se tosi, että kuvien kanssa on kivempi lukea... :) Aina yhtä mukava nähä mitä oot saanu millonki aikaseksi. -Sanna_

  VastaaPoista
 4. kamerasta tulee kyllä supertärkeä kun bloggailee :) ja tietysti kun on pieniä lapsia ja aina tekisi mieli kuvailla.. meilläkin yks päivä oli kamera totaallisen hukassa, mutta onneks keksein että videokamerallakin voi ottaa kuvia, pystyin siis blogittamaan ;)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti pääsette pian yhteisymmärrykseen väristä! Kamera ois täälläkin toiveissa, mutta kun tuo ryökäle, kökkö-kamera vaan ei hajoo :-D Haluisin jonku paremman. No tänäänkin sitten ne rahat upposi toiseen hiihtosettiin, kun halusin vapaan tyylin vehkeet myös... Mutta kaikki ajallaan!

  Innolla odotan siun kuvia!

  VastaaPoista
 6. Ooh, sait jo valmiiksi :) Innolla odottelen kuvaa ja sen jälkeen postia ;)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.