tiistai 11. tammikuuta 2011

Pilvitunika

Tällaisen pilvitunikan tekaisin siitä lopusta joustiksesta, mitä eilen jäi. Kokeilin varsin vähän ärhäkämpiä kanttauksia pääntielle ja hihoihin, kun eilen tuli laitettua niin kesysti vain omenanvihreää. Tunika on 80/86-kokoinen.


Lopputulos oli yllättävän kiva, vähän tulee mieleen Lindexin uusretrovaatteiden tyyli. Tämän laitoin huutikseen, mutta seuraavalla Ikasyrin tilauksella voisin ostaa lisää tuota samaa joustista, ja ommella omallekin kuopukselle samanlaisen. Tai vaikka molemmille tyttölöille. Tuo punainen kanttaus olisi muuten samalla lailla kivan näköinen myös esim. turkoosia vasten! Vähän shokkihoitoa tällaiselle väriharmonian ystävälle... ;)

Tuo oli suunnilleen sopivan kokoinen meidän nuorimmaiselle, mutta onpa niin kiukkuinen pikkuneiti ollut tänään, ettei yhtäkään julkaisukelpoista kuvaa saanut otetuksi. Aika pian ymmärsin lopettaa, kun alkoi näyttää, että tyttö kilahtaa totaalisesti jos en hetijustiinsanyt lopeta sitä räpsimistä. ;)
*************

Olen jonkin aikaa jo etsiskellyt pojan kevättakkia varten sopivaa kangasta, tuleeko teillä mieleen mistä löytyisi joku kiva? Haluaisin jotain missä olisi ruskeaa, mutta muitakin värejä saisi olla. Itse en ole löytänyt vielä muita vaihtoehtoja kuin tämä ruskea norsupuuvilla:

Noissa on vaan turhan arka tuo valkoinen väri, vaikka muuten onkin niin iik-ihania. ;) Ikeallakin on ollut ihania lastenkankaita, joita harkitsisin mielelläni myös, mutta sinne ei taida olla pääsyä tähän hätään. Kevättakin kanssa ei tosin onneksi taida olla vielä kiirettä, kun ulos katsoo.. ;)

8 kommenttia:

 1. kiva kun piipahdit blogissamme! KIrjoittelen sitä siis siskoni kanssa! Tuo punainen kanttaus on just ihanan pirtsakka!

  Tuo ruskeapohjainen norsukangas on mielestäni kivoin!
  Itselläkin kevättakki suunnitteilla myllymuksujen apina joustofroteesta, jonka tilasin jo vuosi sitten..

  VastaaPoista
 2. Ihana toi tunika! Jos tilaat jotain turkoosipohjaista tollasta pilvikangasta, niin tilaa sen verran että saadaan meidän molemmille neideille pitkähihaset tunikat. Eli noin 90 ja 104 senttiset. Kiitos. :))

  Ja toi ruskea norsukangas on niin ihana, että voisin ottaa siitä itselleni kevättakin. :)

  VastaaPoista
 3. Kivan pirtsakka pusero!
  Ja toi norsukangas on kyl ihanaa :)
  JA kiitoksia, luukku kolahti tänään, ihania sydämiä!!!! :)

  VastaaPoista
 4. Toi Norsu on kyllä kivaa! Jos tuntuu että haluat jotain Ikean kangasta niin minähän asun aika lähellä joten voin käydä ostamassa ja lähettää sulle jos maksat postikulut ;)

  VastaaPoista
 5. Moi! Kiva kun kävit visiitillä vanhassa blogissani kissinen.blogspot.com. En enää päivitä sitä, mulla on uusi blogi, kun harrastuksesta tuli työ :) Vähän on vielä hintsusti päivityksiä mutta uutta tulee koko ajan :)

  VastaaPoista
 6. Muruhuttu: Kiitos kaunis tarjouksesta!! En tiedä kehtaisinko värvätä..? Mutta laitan sulle kuitenkin sähköpostia, niin mietitään!! =)

  VastaaPoista
 7. Sulla on mukavasti pyörähtäny "vaatetehdas" joulun jälkeen käyntiin kun oli niin monta päivitystä ehtiny tulla! Vastavärit passaa kyllä just niin et toista on vain hiukkasen. Kivoja vaatteita!

  VastaaPoista
 8. Ihanan hauska paita! Ja ihan parasta tuo norsukangas!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.