maanantai 10. tammikuuta 2011

Loput traktorit ja pikaiset pilvihousut

Lopusta traktorijoustiksesta sai vielä 104-senttisen paidan, tämä lähtee Keski-Suomeen.


Tuossa on lappu takana niskassa, ulkopuolella. Vähä eri tavalla kuin yleensä, kun on jo tullut melkein tavaksi kiinnittää tuo lappunen etuhelmaan.

Ja ihan niistä jämien jämistä joustiksista leikkasin vielä yhden 92-senttisen paidan, mutta hihoihin ei enää ollut riittävästi kangasta. Siksipä tein tuollaiset ylileveät resorit tuohon, ja oikeastaan se on aika kiva noin. Tähän on etuosto-oikeus aNNa:lla, muussa tapauksessa menee huutikseen.


Tänään ei pitänyt sitten enempää ommellakaan, mutta poika oli itse käynyt tonkimassa kangaskaapilla, ja kiskoi sieltä perässään vihreää pilvijoustista. Halusi siitä housut. No, ei minun enää pitänyt ommella, mutta vielähän sitä yhdet pikaiset tässä tekee, ajattelin, ja laitoin pojan valitsemaan samantien resoritkin, kun kerran sille linjalle lähdettiin.

Ihan ekana en olisi noita omenanvihreitä resoreita tuohon joustikseen yhdistänyt, ja yritinkin vielä vängätä, että eikö nuo ja nuo olis paremmat.. mutta tuo omenanvihreä vaan oli se, mikä piti saada. Ei se lopputulos niin kamala ollutkaan kuin pelkäsin, vaikka ei tuo nyt ihan omaan silmään se paras vaihtoehto olekaan. ;) Pääasia, että poju oli kovasti onnellinen uusista omadesign-housuistaan.

Nämä tosiaan oli nopeat tehdä, kun näissä on käytetty melkein ainoastaan saumuria. Taskutkin jätin laiskana pois, ja niihinhän tuollaisissa housuissa pisimpään meneekin. Tuotelappu vain on kiinnitetty ompelukoneella (ja ompelinhan minä sillä resorien saumat, kun niin niistä saa litteämmät). Noissa kuvissa ei oikein näy, kun poika istuu, mutta nuo oli yllättävän kivan malliset jalassa! Sopivan kapeat hoikalle pojalle, ja lahkeissa kivasti kasvunvaraa joka ei silti valu kantapään alle, kun resori on sen verran napakka.


7 kommenttia:

 1. kivoja vaatteita ja hyvä väriyhdistelmä pilvihousuissa! kovasti kutkuttais itseäkin tilata pilvijoustista kesään...siihen sitten lentokone applikointia tai muuta!

  VastaaPoista
 2. miten hienot housut, sopii tosi hyvin sen resorin kanssa!

  VastaaPoista
 3. Ihana paita, innossaan ootan millon postia kolahtaa luukusta :D
  Ja kivat pilvihousut!! Poika varmasti onnessaan ku sai ite valita kankaat!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo ensimmäinen paita (toki siis muutkin), teetkö siis tilauksesta? Mitenkä paljon tuollaiselle 92cm kokoiselle tulisi hintaa?

  VastaaPoista
 5. Tiia: kävin vastavierailulla blogissasi ja vastailin sinne =)

  VastaaPoista
 6. Hieno paita. Tykkään tuosta kankaasta.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.