lauantai 8. tammikuuta 2011

Mamma pääsi irti

Tämän aamun tähtihetki - kauppareissu! ;) Ei se ruokakauppa, mutta se hyvä tekosyy kiertää samalla pikaisesti paikalliset kirpputorit.

Toivonsäteestä lähti mukaan muutamia tyynyliinoja kaikenlaiseen pikkutarpeeseen, kuten taskukankaiksi. Oli kiva löytää taas tuota pikkukukkakangasta, tosin tyhmäkään sitä ei olisi oikeasti ostanut, kun koko tyynyliina on haalistunut ja reikäinen, mutta minäpä ostin. ;)


Matildasta löytyi ihana, nostalginen emalikauha! Jos meillä joskus on oma pihasauna, tämä roikkuu sen saunan eteisessä.


Tuli taas todistettua lasten logiikan suoruutta, kun poika kyseli, mikä tuo on. Sanoin sen olevan "semmonen emalikauha", johon poika totesi, että "sillä voi ottaa emalia!"

Äitin apulaiselle löytyi Kontista suloinen essu leivontamyssyineen (essun alla aikaisemmin ompelemani fleecehuppari - tuota fleeceä löytyy vielä, jos joku tarvii hupparia tms). 

Settiin kuului myös aikuisten/isompien lasten koko, mutta laitoin sen huutonettiin, kun sille ei itsellä ole käyttöä. Sen verran ihana se kyllä on, että sen voisi vaikka kehystää seinälle ja katsella vaan! ;) Tuota sydänpuuvillaa kun löytäisi jostain kankaana... <3


Pari äreän väristä vetskaria lojui pikkukorissa ilman hintalappua, muutamalla kymmenellä sentillä ne vaihtoivat omistajaa. Varsinkin tuollaista okrankeltaista saattaa olla vaikea löytää enää kaupoista!


Ja niin herkullisen värisiä bodeja, etten voinut jättää sinne. Meidän tytöllä on kyllä ihan törkeästi vaatteita, ja etenkin tuo autobody on vähän poikamaisempi, että en tiedä osaanko kuitenkaan jättää näitä omaan käyttöön. No onhan noita pieniä poikiakin lähipiirissä. Nämä kokoa 92:


Ja ihania nappeja löytyi myös!! Nämä on jotain oikeasti vanhoja, ja näitä oli myynnissä paljon, monta tuollaista levyllistä. Nuo on metallia, ja niissä on jonkinlainen kangaspäällinen. Nyt ei muuta kuin miettimään jotain sellaista vaatetta, mihin tarvitsee paaaljon söpöjä nappeja!! =)

Viimeisenä esiteltäköön vielä pirtsakan punainen Tampellan kangas, joka myös on tosi hyväkuntoinen. Mietin, olisiko tälle kysyntää sellaisena kevättakkina, joita tein tuossa ennen joulua muutaman. Tai sitten teen esikoiselle tästä jotain, vaikka mekon (tosi mielikuvituksellista).


ps. älkää häiriintykö vaikka tausta vaihtaa vaatteita kuin matti morsianta.. kyllä minä vielä joskus olen siihen tyytyväinen! ;)

7 kommenttia:

 1. Mulla olis tuota sydänkangasta kaapissa vailla käyttöä. Se on ilmeisesti vanha kappa, mutta tosi pitkä sellainen. Laita s-postia inkeliina@gmail.com jos kiinnostaa se, niin voin mittailla tarkemmin jne.

  VastaaPoista
 2. Kato meil ollu samat vinkeet, mäki pääsin tänään poikkeaan kirppiksellä :D
  Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
 3. No onpa ollut löytöpäivä! Ihana se pikku-kukallinen tyynyliina, kyllä vielä ihanan pussukkan tai taskun saa! ja napit ovat hienot, niistä vois liimailla kuvioita kehyksiin vaikka;)

  VastaaPoista
 4. Mukavia löytyjä on sattunut!

  VastaaPoista
 5. Onpa sattunut hienoja löytöjä!! Voi kun tarvis itsekin lähtä kirppiskierroksille, Peetu-pojalle kun alkaa vaatteet käymään vähiin kun ei oo keneltä olis jääny.=)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.