lauantai 4. joulukuuta 2010

Vastakohtaparit

Kahdesta samanlaisesta-erilaisesta puuvillapalasta sai ommeltua kaksi mekkoa. Koot 74 ja 98/104:


98-kokoisessa mekossa on napit ja napinlävet olalla - sattuivatpa napit vielä olemaan hauskasti saman kokoiset kuin nuo kankaan pallerot! Kuvassa en saa tätä näyttämään yhtä söpöltä kuin se minusta luonnossa on.


Pienempi, 74-senttinen, kiinnittyy olalta valkoisilla kansineppareilla. 


Molemmat mekot menevät ensi viikolla kirppisrekkiin kiikkumaan (ellei tule kauppoja tätä kautta ennen sitä).  Tuo 74-senttinen on aika aran värinen, mutta toisaalta sen voi pestä 60 asteessa vaikka lakanapyykin joukossa, joten jospa siitä lähtisi mahdolliset tahratkin!

Muksut vaativat kovasti tonttulakkeja, enkähän minä sellaisia mistään tähän hätään saanut hankituksi. Punaista fleeceä oli takin vuorin ompelusta jäänyt kuitenkin sen kokoinen pala, että häthätää sain siitä kolme lakkia sutaistuksi. Kaikkien pipoissa on tupsut huipulla, isomman typsyn lakin ohimolla on punainen rusetti, ja pojan lakin reunusta kiertää valkoinen kanttaus. Eivätpähän mene sekaisin, eikä tarvitse tapella, mikä oli kenenkin. Pienimmällä nyt on niin pieni pää, ettei sen lakin omistajuudesta voi tulla erimielisyyksiä!

Ja taas ottaa päästä kuvaushetkellä - isoveikan syli ei taida olla pehmein mahdollinen! ;)

7 kommenttia:

 1. Oi miten suloiset mekot, sääli kun meidän neti jo liian iso... Että raaskit kirppikselle niin komeita viedä, toivottavasti saat kaupat aikaiseksi ennen tätä. Söpöt tontut!!!!

  VastaaPoista
 2. Erisamaset! Meidän esikoisen kaksivuotiaana keksimä nimitys tuollaisille erilaisille mutta samanlaisille =D.

  VastaaPoista
 3. Minä voisin ostaa tuon isomman mekon, jos ei jo mennyt. :)

  VastaaPoista
 4. Tällä kertaa pääsee näköjään taas kommentoimaan.. :) Nuo tonttulakit on tosi kivat, ei tuu vastaan toisia täsmälleen samanlaisia niinku meijän lasten lakit.. :) Mulla ois muuten pari kuvaa sellasesta lakista, jonka voisin haluta meijän tytöille.. Ei ku lisää hommia vain sulle!! :)

  VastaaPoista
 5. Piia: taisi jo mennä, tuntia ennen sinun kommenttiasi tuli varaus sähköpostiin.. mutta ilmoittelen mikäli se joutaakin, mittoja vielä tarkistellaan. =)

  Sanna: laitahan kuvaa tulemaan spostiin niin katotaan! Teen toki jos tarpeet löytyy ja aikaa on =)

  VastaaPoista
 6. kewa: en voi kaikkea jättää omiin kaappeihin kun sitten ahdistun liiasta vaatemäärästä, niin ihania kuin ne ovatkin! Silti kauniita kankaita ei voi jättää kauppaan, niistä pitää saada ommella jotain.. Huono yhtälö! ;D Siksi tulee myytyä sitten osa uutena heti pois.

  VastaaPoista
 7. Meidän tytölle liian iso mekko olisi vielä ollutkin, mutta kun oli niin suloinen, ajattelin ostaa odottamaan. :) Parempi onni toisella kertaa.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.