maanantai 6. joulukuuta 2010

Kaikenlaista kierrätystä

Poijan kalsarit ovat jatkuvasti kaikki pyykissä, kun pottaharjoittelu onnistuu joskus hyvin - ja joskus vähän huonommin. Tuollaisiin peruskalsareihin en oikein raaski käyttää mitään kovin kalliita kankaita (eiväthän ne edes näy kun ovat housujen alla), joten usein ne tulee tehtyä kierrätysperiaatteella. Tässä pöksypinossa onkin edullisia pukineita; vanhaa T-paitaa, kirppisvaatetta, vanhoja trikoopalajämiä ja yksi arpavoittokin!Arpajaiskangas oli pojan ilmeestä päätellen mieleinen materiaali - eikös tuo ole ihan selvää omistajan ylpeyttä! ;) 
Kiitos vielä kankaista, Sani!


Lauantaina kamoja kirppikselle viedessäni ehdin kiertämään myös muiden rekit, ja mukaan lähti iloisen oranssi 44-kokoinen retropaita. Kuvaaminen unohtui siinä leikkuuvimmassa, mutta jokin tällainen merkki oli kyseessä:

Risasta ja pehmeäksi kuluneesta paidasta oli hankala saada aikaiseksi enää mitään kovin isoa, mutta jotain siitä piti tehdä, sen verran ihana oli tuon paidan kuosi! Ja kun paitaa riittävästi leikkeli ja kursi sitten kokoon, lopputulos oli tämä mekko - kaava leikatessa kehitelty, koko suunnilleen 80:


Edessä nappihalkio kahdella valkoisella kansinepparilla, hihansuissa ohuet kuminauhat jotka rypyttävät aavistuksen tuota hihansuuta. Haaveilin alunperin pitkistä hihoista, mutta leikatessani huomasin, että paidan kyynärpäät olivatkin puhki kuluneet!! Hyvin pidetty paita siis. ;) Tähän mekkoon sain kuitenkin pelastetuksi kaikki ehjät osat paidasta, vaikka vähän harmitti, että vasta kotona huomasin, että paidassahan on reikiäkin siellä täällä. Miten se joskus unohtuukin tarkastaa kirppisvaate heti paikan päällä, toisinaan sitä vaan innostuu niin! ;) Tavallisesti syynään kyllä tarkasti läpi kaiken mitä kirppikseltä ostan.Seisomakuvia oli aika hankala saada, kun neiti oli jo väsynyt päivän riehumisista. Mutta tässä jotain - presidenttikahvilla lahjomalla sai sentään jonkun pystyasentokuvankin! ;)


Oikein hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!!! 

9 kommenttia:

 1. Onko ihanalla tytöllänne silmissä kaikki ok? Nimittäin näin hoitohenkilökuntana näyttäisi yhdessä kuvassa salaman paljastamana jotain liikaa oikeassa silmässä.
  Toivon toden teolla että jos asiaa ei ole selvitetty, ota heti huomenna yhteys terveyskeskukseen ja jatkotutkimuksiin! En halua pelotella mutta tämä ei ole leikin asia!

  Kaikesta huolimatta ihanan mekkosen olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 2. No jopas sinä olet taas ehtinyt :)
  Iahanat noi ed. postauksen mekot!
  Ja kivahan se on että kankaat tulee käytettyä!
  Ja toi mekko, i-h-a-n-a!!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: liekö johtuu kuvankäsittelystä, kun on poistettu punaisia silmiä. Viittaat varmaan siihen kasvainjuttuun joka näkyy salamalla otetuissa valokuvissa, taisi olla retinoblastooma. Mutta luulisi että sellainen näkyy sitten kaikissa kuvissa, eikä vain yhdessä - yleensä tytön molemmat silmät näyttävät salamavalokuvissa samanlaisilta, ja siis mustuaiset punaisilta. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa niin ihana väri tuossa mekossa. :)
  -Sanna-

  VastaaPoista
 5. Toivotaan että näin on! Selasin kuvia taaksepäin ja myös joissain muissa oikea silmä näytti samalta.

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirtsakka tuli tuosta oranssista kukkamekosta! Tuo on kyllä hienoa kun saa vanhasta taiottua vielä uutta ja käyttökelpoista.

  VastaaPoista
 7. Vie lapsi heti tutkimuksiin! Meidän tytöllä todettiin puoltoista vuotta sitten retinoblastooma. Silmä näytti valokuvissa just tolta. Mutta ei läheskään kaikissa kuvissa! Joten kannattaa tutkia!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: kuvista päätellen kaikilla kolmella lapsellamme on sitten retinoblastooma - Picasa tekee noita silmiä punasilmiä poistaessaan.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.