lauantai 4. joulukuuta 2010

Joulunavaus

Joulukuun ensimmäisenä päivänä meille vaihdettiin perinteiset jouluverhot ikkunoihin ja laiteltiin muutenkin jo vähän joulukoristeita esille (hieno sulaketaulu, eikös!)...


Kolmihaarainen vanha kynttelikkö pääsi näkyvämmälle paikalle, ja viimein siihen muistin ostaa kynttilätkin!


Vielä näyttää vähän tyhjältä. Tästä lisäillään hiljalleen jouluvaloja, kynttilöitä ja muuta mukavaa sitä mukaa kun joulu lähestyy. Kuusi tulee taloon sitten ihan viimeisenä.


Kirppistavaroiden hinnoittelu ja muu tohina sairastamisineen kaikkineen on pitänyt kiireisenä, eikä ompelemaan ole juuri ehtinyt. Toivottavasti taas pian pääsee ompelupuuhiinkin, tai alan pian kehittämään jotain vierotusoireita siitä itselleni!!

Ensi joulua odotan vähintään kuin sitä kuuluisaa kuuta nousevaa, kun ollaan omassa kodissa ja saa koristella omaa kotia joulua varten.  Vuokramaja on aina vuokra-, ja vaikka sitä kuinka kotinaan ajattelisi, ei siihen ole koskaan täysin tyytyväinen, kun mitään isompaa muutosta ei voi  eikä saa tehdä.

6 kommenttia:

 1. Ihana kynttelikkö! Tosi kaunis. <3
  Mä oon ratkaissut tuon jouluverhojutun niin, ettei mulla ole verhoja ikinä ikkunoissa muutenkaan. Ei tartte vaihtaakaan. ;)

  Ja hei se mekko oli aivan ihana. Tosi, tosi kaunis. Mietin, että raskinko antaakaan sitä lahjaksi vai pidänkö meidän neidillä. ;)

  VastaaPoista
 2. Nasba: MUlla on kyllä pakko olla verhot, ja mulle on suuri ilo vaihdella niitä. ;) Omaan kotiin haaveilen valkoisista jouluverhoista joissa on vähän hopeaa, tuo punainen alkaa jotenkin jo kyllästyttämään kun niitä on niin monena jouluna katsellut.. =) Jos haluat niin voin myydä sulle toisen mekon kummilasta varten - leikattuna on saman mallinen mekko, pinkillä pohjalla valkoisia palloja. pari senttiä lyhyempi helma mutta muuten samanlainen kuin apilamekko. =)

  aNNa: sanos muuta , tuo on minun tarkasti valvottu aarre ;) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Meillä sulostuttaa keittiötä juuri tuollainen samanlainen sulaketaulu.

  -Sari

  VastaaPoista
 4. Pystytkö laittamaan kuvaa siitä kankaasta spostiin. :)

  VastaaPoista
 5. ^kangasta ei enää ole, on vain mekko. ;) Postaan tässä piakkoin sen blogiin..

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.