maanantai 20. joulukuuta 2010

Kylmiä kuvia - lämmöllä


Kävin tuossa yhtenä päivänä kuvailemassa hyytävän kylmää kotipihaamme ja lähiympäristöä. Ylin kuva päätyi kotikoneemme näytölle taustakuvaksi, ja ajattelinpa antaa teille lukijoillekin joululahjan - muutamia taustakuvia koneillenne, olkaa hyvät! =)

Kaikki kuvat on otettu vaakatasossa, koska sellaisina ne on helppo asettaa koko näytön kokoisiksi taustakuviksi. Suurin osa on myös aika vaaleita, joten käyvät erityisen hyvin juuri taustaksi. Ja kaikki on tosiaan omia kuviani, ja minun luvallani vapaasti kopioitavissa. Ja minä en sitten ole mikään valokuvaaja eikä kamerakaan ole sen enempää kuin peruspokkari, että älkää liikoja odottako. ;D 

Ja jos joku ei ole noita taustakuvia koneelleen ennen asennellut, niin se käy helposti. Itse tekisin tässä niin, että klikkaisin valitsemani kuvan isommaksi, sitten hiiren oikealla näppäimellä  klikkaus kuvan päällä, jolloin saa näkyviin valikon, jossa on vaihtoehto "Aseta työpöydän taustakuvaksi". Sen valittuaan saa suunnitella kuvan asettelun (venytetty, keskitetty, vierekkäin) ja palkkien yms. värin itselleen mieleiseksi.

Tämäkin on pakko laittaa tänne, vaikkei se niin hyvin taustakuvaksi näytölle sovellukaan. Tykkään kovasti tuosta kuvasta; on niin ankean kylmä ja silti maalaisromanttinen tunnelma tuossa. Ja tämä tietysti myös itse kuvattu tuosta läheltä.


 Haluan toivottaa kaikille lukijoille ja satunnaisille kävijöille 
hyvää ja rauhallista 
joulunaikaa!

15 kommenttia:

 1. Ihanan kirpakoita kuvia ;)

  Hyvää joulua sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. Oi ku ihania kuvia :)

  Tunelmallista joulua!!!

  VastaaPoista
 3. Kylymän näkösiä on. Talaviki on kyllä kaunis vaikka kylymää onki. :) Rauhallista joulua sinnekki myös tätä kautta!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, oikein pakkastunnelma :)
  Oikein hyvää ja rauhallista joulua sinne teille koko perheelle :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavia kuvia! Olit onnistunut tallentamaan kuviin talven parhaan puolen - sen miten satumaiselle ympäristö voi näyttää kun kuura verhoaa kaikki pinnat.

  Mulle oli muuten yritetty toimittaa kangaspakettia tänään, haen sen siis huomenna postista. Ihan yllättävän nopeastihan se tuli, en edes odotellut sitä tämän vuoden puolella. Nyt kun paketti nököttää postissa, maltan tuskin odottaa että pääsen hypistelemään miltä uudet kankaat tuntuvat!

  VastaaPoista
 6. kiitos taustakuvasta :)

  m.a.a.r.u.s.k.a

  VastaaPoista
 7. Nyt hain paketin postista, olipahan läiskäisty monta postimerkkiä! :D
  Aivan ihania kankaita, vaikuttavat _todella_ hyvän laatuisilta näin ensituntumaltaan. Innolla odotan että saan ne pestyä ja pääsen leikkaamaan / ompelemaan, pitää tosin miettiä tarkasti mihin projekteihin uskallan näin ihanan napakan tuntuiset kankaat tuhlata... :)

  Kiitos paljon kimppatilauksen hoitamisesta! :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia, oikein talvisia!!

  Minä yritin ettiä sieltä sun laittamasta linkistä niitä merkkejä mutta en onnistunu löytämään. Muistatko missä kategoriassa ne oli?

  t.anna

  VastaaPoista
 9. Hienoja talven tunnelmia saatu ikuistettua! Suosikkejani noi lähikuvat!

  VastaaPoista
 10. Kauniita talvisia joulutunnelmia täällä sinun blogissasi myös näin jälkikäteen nautittuna. Koska joulu oli ja meni jo, toivotan minä puolestani sinulle oikein mukavaa vuoden viimeistä viikkoa ja ihanaa tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 11. Kauniita kuvia, ja sopivat tosiaan hyvin taustakuvaksi. Kiitos näistä! :) Kiva blogi muutenkin.

  VastaaPoista
 12. Moi Saanko kopioida yhden näistä kuvista blogini taustakuaksi? Jos en , vastaathan pian,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voisit mainita jossain vaikka blogini osoitteen tms kuvaajaksi, muuten voit kyllä vapaasti käyttää. :)

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.