keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Tilauksesta valmistui tänään apilamekko, tällä kertaa perinteisemmällä kaavalla. Koko kapea 104 (leveys 98).


 Olalla napit:


Meidän 104/110-senttisiä vaatteita käyttävä toimi mannekiinina - vielä mahtui hänellekin, mutta turhan napakaksi jäi kädenteiltä. Paremmin tämä vastaa sitä 104-kokoa.


Tyttö ihastui mekkoon kovasti ja vaati tietysti itselleen samanlaista. Saisikohan tässä vielä sellaisen värkätyksi ennen joulua?! Olisipahan sitten melkein samanlaiset koltut molemmilla tyttärillä.

Se aikaisemmin ompelemani nallelakki poiki vaihtarina nämä ihanat harmaat tossut! Todella siistiä työtä ja ihanat jalassa, paksut ja lämpöiset! Tuollaiset kävisivät hyvin pukinkonttiinkin, joten käykäähän shoppailemassa! ;)


5 kommenttia:

 1. Kiitos. Toi on täydellinen. :) Nyt mä tahdon samanlaisen meidän neidillekin... Onnistuisiko/riittääkö kangas toiseen samanlaiseen 104cm kokoiseen mekkoon, samoilla napeilla? :)

  Ja hei, paketit tuli tänään. Neiti ihastui täysin maatuskatakkiinsa. Se on aivan upea! Todella paljon kiitoksia. Yritän saada kuvia blogiin jossain kohtaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan suloinen mekko ja tossukat ovat hienot ja varmasti lämpöiset!

  VastaaPoista
 3. Nätti mekko. Tossuja olen ihaíllut minäkin ..täytyypä käydä vielä tarkemmin niitä tutkimassa :)

  Meillä miehen illat kuluu kans taloa lämmittässä. Ja voi sitä kylmyyttä seuraavana aamuna jos edellisiltana on laiskottanut eikä oo jaksanukkaa valakiaa pitää ..HYR!!

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko:)
  Ja noi tossut näyttää ihanilta!!!

  ps.Kai arpajaiskankaat on tulleet perille?! :)

  VastaaPoista
 5. Nasba: en uskalla vielä luvata, pitänee leikata pikimmiten tuosta omalle, niin näkee jääkö riittävästi toiseen! Saattaa jäädä, ainakin jos alavarat tekee vaikka yksivärisestä valkoisesta. =)

  Sani: tuli ne, ja tietysti unohdin koko asian, kaikessa kiireessä. KIITOS niistä vielä!! =) Jospa niitäkin ehtisi työstämään tässä ennen joulua.. =)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.