tiistai 9. marraskuuta 2010

Rakennusjätettä

Puolisko toi joitakin viikkoja sitten raksalta kasan laudanpätkiä poltettavaksi, ja minulla alkoi tietysti samantien raksuttamaan... 


Kamalan ruma laatikkohan siitä piti mittailla, sahailla ja vasaroida - yli viikon tämä rumilus oli vielä kuivumassa saunalla, koska laudat olivat lojuneet syyssateissa jo pitemmän aikaa... ;)  Lopullinen sijoituspaikka tälle tulee varmaan olemaan uuden talon etupihalla kukkalaatikkona, mutta toistaiseksi tämä saa toimittaa lelulaatikon virkaa. Mistä niitä leluja on niin paljon kertynyt, etteivät ne enää mahdukaan niihin kahteen vaaleanpunaiseen Ikean muovilaatikkoon?!

Maalia siihen piti tietysti sutia pari kerrosta, ennen kuin sen siankaukalo-ulkonäkö hämääntyi edes vähän sievemmäksi...


Aika rouhea loota siitä tuli, kun lauta on höyläämätöntä enkä hionutkaan sitä ollenkaan. Maalia vaan päälle, ja sellaisenaan käyttöön, tikkuineen kaikkineen.


Vielä jää leluröykkiön pinta laatikon reunojen alapuolelle, ja hyvä niin! 


Jotain tekstiäkin tuohon vielä harkitsen, voisi olla kiva lisä tuossa reunalla. Katsotaan, välähtääkö. Ideoitakin saa tietysti heittää!

Ja nyt kun ruokapöytä tyhjeni maalausromppeista, pääsee taas ompelemaan...

8 kommenttia:

 1. Toys tai Flowers näin tylsästi tuli ekana mieleen ;). Sellaisella harmaalla tekstillä...

  VastaaPoista
 2. Ihana loota! Ja eihän tota nyt olisikaan tarvinnut hiota tms. Just tollasena se on ainakin mun mielestä ainakin kaikkein kaunein. :)

  Teksti voisi olla kiva, vaikka rehellisesti sanottuna mä oon jotenkin kyllästynyt niihin. Meillä ei kyllä oo ainuttakaan, mutta kun tuntuu että joka lootassa täytyy lukea nykyään jotain. Maalasin pari koria kotiin ja mietin tekstejä myös, mutta vielä ne on valkoisia. Mutta mut tuntien niissä voi huomenna jo olla teksti. Tuuliviiri... Mä laittaisin tuohon ehkä ihan suomeksi LELUT, LELUJA tai sitten (LASTEN) AARTEITA, tai ROJUJA tms. :)

  Ja hei, mä kyllä laitan niitä kuvia siitä takista, mutta kun pää on tyhjä niin pää on tyhjä. ;)

  VastaaPoista
 3. ^ Suomenkielistä tekstiä minäkin kannattaisin, ihan vaan kun Suomessa ollaan ja tää on meijän rakas äidinkieli. ;) "Aarteita" on itselläni pyörinyt päässä. Mutta tosi on, senkin voi kyseenalaistaa, tarvitseeko siihen tekstiä ollenkaan. Ja tummanharmaa on se ehdoton väri jos siihen jotain tekstiä tulee. =)

  VastaaPoista
 4. Hieno loota! Pitäisköhän lähtä itsekin kaiveleen tuota lautakasaa tuola pihalla? ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva!
  Mulla oli kans koko kesän suunnitelmissa kukkalootat noist rakennusjätteistä.. no jäi se... nyt suurinosa on tuol lumen alla, eikä ole tilaa mis tehdä... Talli ei viel valmis, ehkä sit keväällä, ainahan sitä voi suunnitella ;)

  VastaaPoista
 6. Kiva lelulaatikko, raskitkohan ulos enää myöhemmin sitten laittaakaan ;)

  Meillä tuon tapaiset kukkalaatikot muuttuivat viime kesänä hiekkalaatikon päädyiksi. Lautakannet laitettiin päälle ja saatiin samalla sitten hiekkalelujen säilytyslaatikot ja istumatilaa.

  VastaaPoista
 7. On onhan siellä tehty jotain muutakin ku ommeltu :D ;) Hieno loota!

  VastaaPoista
 8. Mahtava blogi sulla,kateellisena aina käyn kurkkimassa kaikkia ihanuuksia! Laatikon kylkeen tietysti teksti LELULOOTA :)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.