torstai 4. marraskuuta 2010

Ensimmäinen arvannosto

Mikun ensimmäisenä noussut arpa teetti tosimummon pajassa 134-kokoisen vaatteen tytölle, ja sen johdosta valmistui tänään yhdenlainen tunika/mekko:


Rinnassa maatuskakolmikko:


Violettia trikoota ja vyötäröllä violettia raitaneulosta... värit kuvissa taas vääristyy ties miksi, kun sitä paljon puhuttua valoa ei ole. Mutta kuitenkin. Koko on 134, mutta leveydeltään 128, kun sen verran Mikun blogia kurkkasin että hoikkia lapsia siellä näkyy olevan. ;)

Tämä lähtee matkaamaan Mikun tyttärelle, toivottavasti kelpaa!! Tuon ikäisillä lapsukaisilla kun voi olla jo kovastikin mielipiteitä siitä, millaisia vaatteita pitää. ;)

5 kommenttia:

 1. Mie olen sanaton!! Upea on!! KIITOS <3 <3 Ja voin sanoa, että varmasti tykkää neiti myös. Riita tulee varmaan pikkusiskon kanssa kyllä :-D Kiitos!!

  VastaaPoista
 2. No jopas olet taas ehtinyt ahkeroimaan!
  ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Kyllä siinä kelpaa:)

  VastaaPoista
 4. Tämä oli varmaan taas kymmenes kerta ku yritin tulla kommentoimaan ennen ku onnistui. Vaa ku ei anna periksi ni kyllä se viimein tärppää! :) Nuo takit mitä oot ommellu, on tosi nättejä. Melkein tekis mieli mennä huutamaan Julialle toinen, mutta ku niitä takkejaki meillä tahtoo olla enemmän ku omiksi tarpeiksi ni jos nyt antais kumminkin olla. Huutaa sitten joku sellanen joka oikeasti tarvii. :) -Sanna-

  VastaaPoista
 5. Heippa pitkästä aikaa! Lueskelin taas pitkät pätkät ja ihastelin sun aikaansaannoksia. Kyllä sää vaan osaat. <3

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.