keskiviikko 3. marraskuuta 2010

***
Puuruska

maaruska

maatuskan syystuska

***

Vai mitenkähän se meni.. muistaakseni joku Risto Rasan runo sekin.


Kangastukun maatuskapuuvilla muutti muotonsa takiksi eilen illankähmeessä. Koko on se sama 80/86 kuin aikaisemmassakin (eihän laiska jaksa useita kaavoja piirtää) ja vuorina samalla tavalla paksu fleece. Ja edeltäjäänsä matkien tämäkin takki lähtee huutonetin palstoille. Omankin tytön vastaava takki on jo leikattuna, jospa sitä sitten seuraavaksi alkaisi tekemään... =)Mallina tämä pieni kiukkupussi sai toimia tällekin takille, vaikka hihoissa oli käärimisvaraa vielä. Hyvin tätä voisi käyttää jo tuollainen 74-senttinenkin, kun kääntää nuo resorit: Sama kapeahko malli tämäkin, no tietysti kun kerran kaavakin oli sama... ;) Ajattelin kokeilla tuohon vielä tekstiilisuojaa pintaan, jos takista saisi vielä paremmin ulkokäyttöön soveltuvan siten. Täytyy kuitenkin ensiksi kokeilla johonkin koetilkulle ennen kuin menee takkia sillä suihkimaan. Siitä se on kiva aine, että sitä voi käyttää juuri esim. lastenvaatteisiinkin, eikä kankaan ulkonäkö tai tuntu muutu siitä miksikään.Ps. Takki on nyt huutonetissä, linkki kohteisiini löytyy oikeasta sivupalkista.

6 kommenttia:

 1. Ihana takki taasen! Kateellisena käyn muiden tekeleitä kurkkimaan kun itse en ehdi kuin haaveilla vain ompelusta. No, ensi viikolla kaivan taas omatkin koneeni kun on nuo ristiäiset kunnialla ohi. Sitten saakin kone laulaa yötä päivää! ;)

  VastaaPoista
 2. ihana,niinkuin kaikki tekeleesi :) Mitä tuo tekstiilisuoja on, tai siis miten se tarkalleen ottaen suojaa?:)

  VastaaPoista
 3. pm ja Sani - kiitos =)

  anskuli: Softcaren tekstiilisuoja, mitä mulla on, mainostaa itseään näin: "Erityisesti vaatteille ja asusteille tarkoitettu suoja likaantumista ja kastumista vastaan. Softcare antaa tehokkaan suojan niin kastumista kuin likaantumistakin vastaan muodostamalla tekstiilien kuitujen ympärille molekyyliverkon, joka ei päästä kosteutta ja likaa imeytymään kuituihin. Suojaus helpottaa olennaisesti puhdistamista ja vaatteiden siistinä pitämistä. Softcare suoja sopii kaikille tekstiilimateriaaleille, myös hienoimmille silkki- ja villa-asusteille. Erinomainen uudelleen kyllästysaine myös kaikille kalvomateriaaleille. Ei vaikuta tekstiilien hengittävyyteen, ulkonäköön tai tuntuun. Softcare-suoja kestää myös muutaman pesun. Helppokäyttöinen ja turvallinen."

  VastaaPoista
 4. ^ Tästä pitäis kyllä jo saada mainostamisprovikat ;)

  VastaaPoista
 5. Söpö takki ja vielä söpömpi malli, ei yhtään kiukkupussin näkönen! =) Ihailla saa kättesi taitoa!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.