maanantai 25. lokakuuta 2010

Rumilus

Viimeinkin, kuukausien etsimisen jälkeen, kävi niin hyvä tuuri, että inhimillisen hakumatkan päässä oli myynnissä oikean kokoinen lasten kerrossänky, jonka sai vielä edullisesti. Eilen puoliskoni haki punkan kotiin, ja yhdessä sitten loppuilta kauhisteltiin ja haukuttiin sitä. ;D Lapset eivät samalla lailla tuosta ulkonäöstä niin piitanneet, vaan riemu oli rajaton kun kauan etsitty kerrossänky oli nyt viimein siinä (älkää kysykö tuliko riitaa siitä, kumpi nukkuu yläsängyssä...).


Olin jo syödä pääni viime viikolla, kun olin ihan pienen klikkauksen päässä kokopinnaisesta versiosta, ja miehelle soittaessani joku muu ehti ensin ja vei sen osta heti -hinnalla, ihan nenäni edestä. Voitteko kuvitella sitä tunnetta! Juuri olin miehelle kuvaillut kuinka piilottaisin sen iloisensinisen värin ihanan, raikkaan valkoisen alle, kunhan ensi kesä tulisi. Ja miten lapset nukkuisivat sen aikaa varmasti mielissään pelkillä patjoilla, lattialla. Ja se siitä sitten. Mutta onneksi melko pian sen jälkeen löytyi tuo, sinnikkäällä netin koluamisella. Surkealla ilmoituksella tuota myytiin, kun ei ollut kuvaa, ei minkäänlaista sanallista kuvausta tms, mutta sähköpostitse sain sitten kuvankin ja varasin sen heti. Sänky oli ollut myytävänä elokuusta alkaen, mutta kukaan ei onneksi ollut sitä huomannut - tai sitten kaikki muut olivat kuvan nähtyään niin fiksuja, että tajusivat perääntyä...

Tuollaisenaan tuo on minusta aika karsean näköinen, enkä edes kehtaa kiusata teitä lähikuvilla, on nimittäin aika törkeästi maalattu (kuvaa klikkaamalla tietysti näet osan hirveyksistä, jos välttämättä haluat). Maalaamista siis riittää ja vanhan huonolaatuisen maalin poistoa, ja niiden lisäksi vähän liitosten kiristelyä, yhden päätylevyn vaihto, tarranpoistoa jne. Mutta uskon, että tästä saa vielä ihan katseenkestävän version kun jaksaa nähdä vähän vaivaa. Se vaiva vain siirtynee ensi kesäksi, koska nyt näyttää ihan vääjäämättä tulevan talvi, eikä tämän käsittelyyn ole olemassa sisätiloja. On kai pakko kestää katsella tätä tuollaisena tämän talven yli. ;(

Mutta toivoa on. Katsokaas vaikka tätä kaunotarta, jonka sisällä asustaa samanlainen sänkyvanhus kuin tuo meidän - laidat on vain vähän korkeammat:

Kuva huuto.netistä
Kuvitelkaa tuohon ihanat vaaleat päiväpeitot tyynyineen, samanlaiset molempiin sänkyihin. Tuleeko siitä ehkä vähän ihana?! <3  Kannatti se ehdottomasti ostaa, vaikka hankinkin sillä taas itselleni hiusten haromista pitkäksi aikaa! ;)

16 kommenttia:

  1. Kiva kun löysit haluamisi sängyn! :)
    Minä ensin katsoin kuvasta että ompas kivasti maalattu, mutta lähempi tarkastelu paljastikin maalausjäljen paremmin. Joo, maalaukseen menis meilläkin tuollainen. Meillä onneksi sängyt maalasi mies, mutta oli sen verran huonolaatuista maalia että kyllä ne kaipaisivat uuden maalin joskus pintaansa jos joku vain viitsisi ne maalata. ;)
    Ihanan tuo suklaanruskea takki tuola alempana.

    VastaaPoista
  2. NIIIIIN IHANA!!! Mietin jo heti, että mistä meille saataisiin. Meillä vaan ei taida missään kohtaa olla tarvetta pinnasängylle, joten tyydyn vain ihailemaan sitten teidän sänkyä. Oih! <3 Ja kyllä, mä näen jo ne ihanat päiväpeitot ja valkoisen maalin. Kaunista, kaunista, kaunista!

    Ja hei, mä mietin sitä patjajuttua. :)

    VastaaPoista
  3. Joku näissä sun viesteissä saa mut usein hymyilemään. :)

    Siis ihan karseahan tuo on ja ikinä en itse sitä ostaisi - mutta katsotaas vaan kun saat sen joskus valmiiksi ja petaat itse väsäämillä tilkkutäkeillä niin takuulla kahdehdin. Joillain on taito visioida (ja joillain ei...)

    VastaaPoista
  4. Kylläpä rojektin hommasit.. ;) Ei ookkaan mikään pieni yhen illan juttu. :)Mutta sinut tuntien siitä tulee hyvä vielä joskus!

    VastaaPoista
  5. Ihana! Ja hei, meillä on ollut maalaushuone kuukauden verran meidän makkarissa :D Sieltä on putkahtanut pari jatkettavaa sänkyä ja pari vaatelipastoa, joten ei muuta ku levittelemään suojamuoveja vaan teillekin johonkin huoneeseen ja maalaushommiin ;)

    VastaaPoista
  6. Heh, tuo maalausjälki on ilmeisesti sellaista mitä P kuvittelee minulta jäävän :D ;D

    Minä oon monesti meinannu ostaa tuommosen sängyn mutta ei oo minnekää mahtunu :(

    VastaaPoista
  7. tuosta tulee varmasti tosi hieno :) Meilläki varmaan sais kohta alkaa ettii kerrossänkyä..

    VastaaPoista
  8. Uskon että sängystä tulee upea! Kuulostaa että teillä on hyvä visio sängystä, niin hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty ;)
    Mukavia maalaushetkiä :)

    VastaaPoista
  9. Nasba: mietihän. =) Uskon kyllä että osaat itsekin, jos kokeilet, terävä nainen! ;)

    Sarita: kiva kuulla! Ikävähän se olis jos ihmiset olisivat täällä blogissa käytyään loppupäivän pahalla päällä. :D

    Haau: Juu ei se maalaus mitään, meillä on aina aika-ajoin saunassa- ja suihkussakäyntikielto kun maalaan kaikki mööpelini pesuhuoneessa.. ;) Mutta hiominen/maalinpoisto olis kyllä päästävä tekemään ulos.

    Lilli: no tuohan just mahtuu kun on niin pikkunen!! =) Mitä te ruokapöydällä, pois vaan ja nostalgiakerrossänky tilalle. ;D

    Kiitos muillekin myötätuntoisista kehuista ja haukuista. On se vaan ru-ma!! =D

    VastaaPoista
  10. Minkäs pituinen tuo sänky muuten on, tai siis patjan pituus? Itse harkitsen juuri uusien sänkyjen ostoa meidän lapsille, haluaisin että molemmilla olisi samanlaiset sängyt sen jälkeen kun pienempi muuttaa pois pinnasängystä. Mutta mietin vain onko mun järkevää ostaa enää sellaista 160 cm pitkää sänkyä, josta siis vähän haaveilen...

    VastaaPoista
  11. Hyvä projekti !

    Tuollainen huutonetin setti (joka muuten on NikuNaku-sänky) oli tässä taannoin Pelastusarmeijan kirpparilla myynnissä 10e hintaan. Aika pian se sieltä ostettiin. Siis joku osti, en minä :)

    VastaaPoista
  12. Sarita: Minkä kokosia lapsia sitä käyttäis? Tuohon meidän sänkyyn mahtuu patjat kokoa 65x165cm, eikä niitä tunnu löytyvän valmiina ainakaan täältä meidän suunnalta mistään. Ikean patjatkin ovat 5cm lyhyempiä ja leveämpiä. Ajateltiinkin ostaa ihan 80x200 patjat, leikata sopivaksi ja ommella päälliset. Taitaa helpoimmin ja halvimmin päästä sillä. Nyt sängyissä on liian pitkät ja liian leveät patjat, ja voi että minä saan niistä allergiaoireita, kun näyttää niin rumalle!!! ;)

    ninnu: kiva kun löytyi nimikin tuolle, mahtavaa! =D Osaatkos kertoa miltä vuodelta nuo on? Suunnilleen? Googlen haulla/kuvahaulla löytyi tietoa aika laihasti. Mekin maksettiin kymppi tuosta, ja kunto on kyllä kaikkinensa sellainen että olisi sulaa hulluutta maksaa enempää. Mutta tuo huutonetin valkoinen versio josta laitoin tuon mallikuvan, oli huudettu hintaan 304 euroa!!! Huhhuh... =)

    VastaaPoista
  13. Tiina, meidän 2- ja 3-vuotiaalle niitä 160cm sänkyjä ajattelin. Isompi on jo hiukan yli metrin pituinen, jotenkin vaikea arvioida miten pitkään mahtaisi mahtua sen pituiseen sänkyyn. Aikuiskokoa pienempi sänky olisi vain niin suloisen lapsekas ja toisaalta säästäisi tilaa meidän ei-niin-suurissa lastenhuoneissa.

    VastaaPoista
  14. ^ No osta ihmeessä!! Meillä tuossa nukkuvat pian-3- ja 4-vuotiaat ja tilaa on vielä jalkopäässä vaikka siat söis!! Joku joskus sanoi että noissa mahtuu nukkumaan melkein 10-vuotiaaksi.

    VastaaPoista
  15. Oi kauhia miten tuo on maalattu! Mutta voin jo nähdä kans mielessäni, miten ihana siitä tulee, kun saa valkoisen maalin päälle ja jotkut ihanat peitot ja tyynyt ja.... Oih ja voih! <3 Onnea sängyn löytymisestä siis! :)

    VastaaPoista
  16. Osaan kuvitella millaisen saat aikaan tuosta rumiluksesta! Sulla se on sinniä joka asiaan! =) Voih, oispa itelläkin sitä, haluaisin tyttöjen jatkettavat sängyt ihan muun väriseksi mitä ne on!

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.