perjantai 15. lokakuuta 2010

Phuuh...

Kovasti täällä ollaan tekevinämme takkia, mutta hidasta on, kun kuopus on liimautunut kiinni kinttuihini ennenkuulumattoman tiiviisti sen jälkeen, kun kehtasin hävitä vuorokaudeksi pois näkyvistä ja jättää hänet hoitajan hellään huomaan. Käytännössä kaikki nuorimmaisen valveillaoloaika menee sylitellessä. Enpä ole koskaan aikaisemmin tavannut noin läheisriippuvaista nuorta neitiä!! Keskimmäinen oli silloin aikanaan kymmenkuisena kaksikin kahden yön pätkää hoidossa, eikä ollut niistä millänsäkään. Yksilöitä ne on, todellakin.

Eilen neiti nukkui kuitenkin yli kolmen tunnin unet (aivan ennenkuulumatonta meillä päin), ja isommat hihkuivat ensilumessa ulkona melkein kaksi tuntia, joten sain rysäytettyä takkia kerralla melko paljon kasaan. Illalla leikkasin vielä vuorin, ja tänään pitäisi saada kasatuksi sitä. Jospa tämä tästä.


Seuraavaksi jotain nopeaa projektia, jookos!? ;) Miksi mun tekee mieli tehdä vielä joku vaalea villakangastakki myös,  hupulla vaikka, joku sellainen ihana... ääh.

9 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää! Hatun nosto täältä, musta ei olis ikinä tekemään mitään noin isoa projektia...

  VastaaPoista
 2. Hyvältähän tuo näyttää! Itse sain omani jo päätökseen, ja mulle ainakin riitti villakankailua tälle talvelle :D

  VastaaPoista
 3. ei jumatsuikka nainen, sähän säästät noilla sun taidoillas satasia! Arvaas oonko kade täällä, hä :) Just on etsinnässä itselle tuon mallinen villakangastakki ja melkein kaikki maksaa sen satkun ja jos laatua haluaa, niin pitää pulittaa toinenkin.

  VastaaPoista
 4. Hieno, hieno ja vielä kerran hieno!! kyllä tällekin kelpais tollanen takki. Ei muuta ku Tiina oma yritys pystyyn, vai melkeenhän sulla jo onkin semmoinen. =) sulle varmaan riittää tilaushommiakin ihan kivasti.

  VastaaPoista
 5. Hieno takki sulla tulossa. Sen verran itsekin joskus ommellut, että tasan tiedän millainen työmäärä tuossa on. En kyllä itse jaksais enää tehdä, no, eipä kyllä ole sitä aikaakaan. :)

  VastaaPoista
 6. Hieno takki sinulla.
  Itse en ole noin vaikeaan projektiin ikinä vielä ryhtynyt. Jos olisi mahtunut työväenopiston kurssille, niin sitten olisin varmaan ryhtynyt takin tekoon. Yksin ei taidot riitä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kannustuspotkuista.. jospa tänään hyvällä tuurilla saisin esitellä jo valmista takkia?! =)

  Laura: ei mulla juuri tilaushommia ole, kun en missään mainosta tilauksesta tekeväni.. paras tienata vähän niin ei tarvitse huomioida verotuksessa, sit menee liian työlääksi. ;) Mutta oon minä yleensä niille ommellu, jotka on rohjenneet pyytää esim. spostilla jotain. =) Hei muuten onko sun blogissa jotain häikkää kun se ei aukea mulle?

  VastaaPoista
 8. kylläpäs siitä tulee hieno :) Tosi reipasta ja ahkeraa tehä noin iso projekti!! Mut mahtava lopputulos varmasti palkitsee työn!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.