maanantai 11. lokakuuta 2010

Tilaihme tuli taloon

Hoitopöydän joutaessa pois (uudessa talossa vaippa-asiat tullaan hoitamaan khh:ssa) piti saada muualta tilaa kuopuksen vaatteille. Kauan katselemamme Ikean Hemnes-lipasto kotiutui meille lauantaina, kun pääsimme pienimuotoiselle 5-vuotishääpäivälomalle mieheni kanssa (kuinkas moni on tehnyt hääpäiväreissun Ikeaan??!! =D ). Ja vaikka oma kunto ei flunssan takia kehuttava ole edelleenkään, niin aina jaksaa sisustaa! ;) Heti kun palapeli oli saatu kasaan ja koko komeus työnnetty olohuoneen nurkkaan loppusijoituspaikkaa odottamaan, sen päälle alkoi tupsahdella tavaraa kuin tyhjästä...


Voitteko kuvitella, miten ihana tunne, kun talossa on noin monta tyhjää laatikkoa!!! Epäilemättä se täyttyy kyllä, mutta vielä se on tyhjä, ja se saa tällaisen järjestysvauhkoilijan tuntemaan olonsa hetken aikaa turvalliseksi. Ja vaikka tuo kuvassa näyttää aika kiltin kokoiselta, niin todellisuudessa se on melkoinen jätti - ulottuu minua olkapäille! =)

6 kommenttia:

 1. on se ihme miten ikean lipastoki voi olla sievä...aivan ihana!!kyllä varmaan mahtuu tavaraa!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kovasti noista Hemnesin lipastoista. Meillähän on olohuoneessa ja takkahuoneessa molemmissa se tuota matalampi, mutta leveämpi 8 laatikon lipasto. Tyttöjen makkarissa 3 laatikon. En luopuisi mistään hinnasta. ;)

  Sopii tuohon kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 3. miksiköhän mun eilinen vastaus ei tullu perille!?
  Noh, mut siis ihana lipasto ja varmasti vetää hyvin vaatetta ja tavaraa sisälleen :)

  VastaaPoista
 4. kävinpä lukemassa taas pitkiä pätkiä, voi kurjuus kun ei muiden blogeihin ole viime aikoina tarpeeksi usein ehtinyt :(
  Mutta onpas teillä kertakaikkisen komea lipasto, ai että! En mäkään luovu tuosta omastani ikinä. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on jo jonkin aikaa ollut harkinnassa saman sarjan se matalampi/leveämpi versio, on meinaan tosi huonosti säilytystilaa tässä meidän asunnossa ja ompeluharrastuksen myötä ennestään ylitäysiin kaappeihin on ilmestynyt kasapäin kankaita... On siis mielestäni tosi kivan näköinen hylly!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.