keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Tekaisu

Olen yrittänyt kovasti puuhailla huonekalujen parissa viime päivät, mutta aina siinä sivussa jotain ehtii ompelemaankin, kun ei lasten kanssa koko ajan pysty hiomaan tai maalaamaan (eikä kyllä ompelemaankaan jos tarkkoja ollaan). Eilen silppusin pikkupalan tikkikangasta, jonka löysin korin pohjalta... Aika vapaalla kädellä leikkasin toppaliivin esikoiselle, ja ompelukin oli sellaista suunnittelen-sitä-mukaa-kuin-ompelen, joten sen näköinen on lopputuloskin... ;)


Pääntielle laitoin resorin, joka ei harmikseni ollut ihan samanväristä ruskeaa kuin tikkikangas, mutta meneehän tuo tuossa. Helman ja kaikki muutkin "reunat" kanttasin vanhasta lakanasta leikkaamillani vinonauhoilla, eli tähän saakka tämä toppaliivi on ollut tavallaan ilmainen. Napit kuitenkin puuttuvat, joten sen osalta menee ostotavaraksi. Kaavailin hankkivani tuohon keltaiset isot napit...

Mallilla on tänään punainen päivä, mutta älkää välittäkö räikeästä väriristiriidasta:


Lopuksi vetoomus H&M:lle... voisitteko ystävällisesti lakata suoltamasta markkinoille toinen toistaan ihanampia pellavaisia tekstityynynpäällisiä, koska eräällä rouvalla on pakkomielle ostaa itselleen kaikki ilmestyvät uudet kuosit... enkä tietystikään puhu itsestäni... ;)

6 kommenttia:

 1. Hauska liivi. :)

  Mäkin tykkään noista tyynyistä ja jouodun ehkä niitä tilaamaan...

  VastaaPoista
 2. tosi kiva liivihän siitä tuli :)
  Ja nuo tyynyliinat sopis meillekki..pitäsköhän laittaa tilaus menemään ;)

  -anskuli

  VastaaPoista
 3. Ei huomaa kyllä ollenkaan että liivi ois tehty siinä sivussa vaan :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo liivi! Passaa niin tytölle ku pojallekki väriensä puolesta. :)

  VastaaPoista
 5. Hieno liivi! Ja nuo HM:n tyynyt on niin ihania, eikä minulla ole yhtäkään.. :( Seuraavalla helsingin-reissulla täytyy kyllä käydä HM Home-myymälässä..

  VastaaPoista
 6. Lasten kanssa ei muuten tosiaankaan pitäisi ommella... Itse tänään hiukan viimeistelin keskeneräistä paitaa kun lapset olivat juuri asettuneet katsomaan muumeja videolta. Yhtäkkiä koneeni alkoi huristella kauheaa vauhtia enkä saanut sitä millään pysähtymään - yksivuotias se siellä istuskeli kaasupolkimen päällä! Onneksi olin ollut sen verran laiska ettei työssäni ollut nuppineuloja...

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.