maanantai 6. syyskuuta 2010

Apila-apinointi

Ihastuin hirveästi Metsolan ihanaan joustofrotee-apilapaitaan, mutta kankaana sellaista apilaa ei ainakaan vielä ollut saatavilla. Minulla on kuitenkin piirtoheitinkalvoja, veitsi, kangasväriä, ruskeaa trikoota, ja ennen kaikkea motivaatiota hommaan - niinpä tein apilapaidan itse. Oikeastaan tykkään tästä vielä esikuvaansakin enemmän, koska apilat ovat tässä isompia.


Tein kuitenkin sellaisen ajatuskatkosvirheen, että leikkasin kankaat 98-senttiseen paitaan, ja tyttö tarvitsee jo 104-senttistä, ehkä isompaakin. Ja miten tuo paita onneton näyttääkin niin tyttömäiseltä!! =/ Vai kuvittelenko minä vain?! Joka tapauksessa tuo jää kohta tytölle pieneksi, eikä varmaan ehdi montaa kertaa päällä olemaan. En myöskään aio jättää sitä kuopusta odottamaan, kun äidin maku ehtii kuitenkin muuttua vielä moneen kertaan ennen kuin nuorimmainen olisi sopivan kokoinen tuota pitämään, joten tämä tulee varmaan vielä tämän vuoden puolella myytävien puolelle.
Tänään valmistui myös neuvolakorttitasku "tilauksesta":


10 kommenttia:

 1. Aivan ihana apilapaita!! Mitä kangasvärejä käytät ja mistä ostat niitä? Kestääkö värit hyvin pesuissa? Jonkin aikaa on jo ollut mielessä, jos kokeilisi kankaanpainantaa lastenvaatteisiin... :)

  VastaaPoista
 2. oi että, aivan kerrassaan sulonen paita <3 Oot kyllä jaksanu väkertää...mun mielestä tuo ei ollenkaa oo liian tyttömäinen, mietin jo tässä että ostaisko sen meiän pojalle.. ;)
  ja ihana korttitasku, kiitos jo etukäteen!!

  -Anskuli

  VastaaPoista
 3. todella hienoa kangasta! Älyttömän siistiä jälkeä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Oih, paita näyttää vielä paremmalta tytön päällä ku tuossa ekassa kuvassa. Ihana! Harmi että meidänkin tyttö käyttää jo 104cm vaatteita..

  VastaaPoista
 5. Aivan tosi ihana paita!! Hyvin menisi kyllä meilläkin Onnimiehellä apilapaita :) Kerrassan hieno on!

  VastaaPoista
 6. Hieno paita tosiaan. :)
  -Sanna-

  VastaaPoista
 7. Ihana paita! Ehkäpä se täytyy itsekin loppuvuodesta reipastua ja kokeilla tuota kankaanpainantaa. Näyttää niin kivalta hommalta! :)

  VastaaPoista
 8. Hilla: Käytän Donnon kautta tilattuja Folk Art Fabric -värejä, ja ainakin vielä on kestäneet hyvin pesua, tosin en oo montaa kertaa vielä pessyt. Mutta muillakin on ollu noista väreistä hyvää sanottavaa, joten kai ne on ihan hyviä! Ainaki helppoja käyttää ja asiistejä, kun voi vedellä pestä välineet. Oon varmuuden vuoksi pessy nurinpäin, ni ei ainakaan lähe niin herkästi värit kulumaan.

  Kiitos kaikille muillekin kehuista! =) *punastelee*

  VastaaPoista
 9. Tuo oli hyvä pointti: ja ennen kaikkea motivaatiota hommaan:) Mitäpäs sitä valmiita osteleen kun on taito tehdä itsekin!

  Passaa kyllä minustakin molemmille!

  VastaaPoista
 10. On kyllä joillaki taitoa..
  tosi ihana paita!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.