lauantai 12. kesäkuuta 2010

Mintunvihreä pakkopulla

Tuli ostettua joskus Eurokankaan palalaareista vihreää trikoota. Se näytti siellä kaupassa ihan omenanvihreältä, mutta kotiin tullessa se olikin muuttunut ikävästi mintunvihreään vivahtavalle. Aikansa se pyöri kaikenlaisten jämäpalojen joukossa tuolla komerossa, ja aina välillä katsoin sitä, eikä se koskaan siitä sen kummemmaksi muuttunut. Mutta koska minulla on (ainakin teoriassa) periaatteena ommella vanhat kankaat pois alta ennen kuin ostan uusia, oli pakko ottaa tuokin minttuhirvitys käsittelyyn.

Vanhoilla hyväksi koetuilla Ottobren paitakaavoilla leikkasin muksuille paidat. Tytön paitaan lenteli vaaleanpunainen velourperhonen. Pojan paidan etumusta koristaa psykedeelisen näköinen sammakko - mielipuolen siitä tekee kai nappisilmät, jotka saavat sen näyttämään vähintäänkin omituiselta.



Parempia kuvia paidoista minulla ei ole, kun paidat piti saada heti päälle, ja tiedätte varmaan missä kunnossa tuon ikäisten vaatteet voivat olla päivän käytön jälkeen... ei ihan kehtaa kuvata kaikkine jugurttitäplineen ja multakokkareineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.