maanantai 14. kesäkuuta 2010

Lempivaate?


"Muistaako kukaan aikaa,
jolloin jokaisella oli jokin lempivaate?
Se uskollinen käyttäjänsä näköinen vaate,
joka kulki mukana elämän eri tilanteissa;
iloissa ja suruissa, arkena ja juhlana..."


Nanso on tuonut markkinoille oman lempivaatemalliston, ja niitä ne varmaan usealle käyttäjälleen ovatkin - mukavia päällä, helppohoitoisia ja moneen tilanteeseen sopivia.

Tässä tänään tekemässäni tunikassa on aineksia samaan. Tämä on minulle juuri sitä - mukava päällä, helppohoitoinen, antaa anteeksi pikkuvirheet kropassa jne...


Kaava on aamusella itse piirrelty topin kaavasta, ja ommellessa jatkojalostettu vielä edelleen. Kankaan löysin lauantaina Eurokankaan palalaarista. Sen vilkas kuosi ilahduttaa silmää, ja peittää ihmeesti raskausaikojen muistona matkassa roikkuvat löysät vatsanahat ja muut ikävät jutut.

Kaunis auringonpaiste (viimeinkin!!) houkutti ulos kuvaamaan, eikä sisällä otettu tasokuva muutenkaan anna oikeutta pukineelle. Sen verran itsekritiikkiä kuitenkin, että naama tyhmine ilmeineen jääköön pois kuvasta. ;)


6 kommenttia:

 1. Ompas nätti tunika! Tää täällä sotaleskenä perjantaihin.. Arttu kertaamassa.

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä hyvältä!! Harmi että Myyräpaita oli liian pieni meidän muksuille ..muuten olisin sen ehdottomasti huutanut :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kylläpä on kivan näkönen tunika! Ja sulla upeat sääret kuules, vauuu ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan mallinen tunika!!

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti tunika, ja sopii sulle mahtavasti. Ihastelin ja kadehdin myös sun hoikkaa vartta, ei sulla mitään löysiä mahanahkoja edes ole, huijaat! ;)

  Käyn täällä aika usein kattelemassa onko uusia ihanuuksia, en vaan aina jaksa kirjautua tai ehdi kommentoida :)

  Nyt Romssua ruokkimaan!
  -Kaisa

  VastaaPoista
 6. On tosiaankin hieno tunika, eikä tosiaankaan mitään löysiä mahanahkoja ole!! Just hyvä ku ite osaa tehdä vaatteita, niin saa niinku just eikä melekeen sopivia vaatteita.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.