tiistai 29. kesäkuuta 2010

Jälleen sorvin ääressä

Mummolanreissumme aikana kotiin oli saapunut Sampsukan lähetys, jossa oli ihanaa sukellusvenetrikoota. Onneksi en tiennyt sen saapumisesta etukäteen - olisi saattanut olla raskaampi kaasujalka kotimatkalla... ;)

Kuopus sai liivimekon-tai-tunikan-tai-minkä-lie, ja sen kaveriksi Nanson trikoosta leggarit.Tunikan alla on H&M:n ruskea body.Lasten pikkuserkku tilasi lyhythihaisen mekon koossa 92, ja sellainen olisi tässä. Eli tämä lähtee pikkuserkkulaan:


Poikanen ei näytä olevan oikein kotonaan mekossa, mutta kun on saman kokoinen niin pitihän sitä kokeilla! ;)


Meidän "ison tytön" lomavaatetusta täydensin trikoomekolla. Koko tässä on jotain 98:n ja 104:n väliltä... Kaava on itse joskus piirretty, kuten taitavat olla kaikki tämän postauksen vaatteiden kaavat.Mekkojen ohella valmistui muutamat yksinkertaiset housut. Ruskeat ja keltaiset tyttären rennoiksi kesäpöksyiksi:


Ja vihreät pojalle:


Noita en viitsinyt erikseen päällä kuvata, kun niissä nyt ei ole mitään uutta. Housujen kankaat on Nansolta.

4 kommenttia:

  1. Taas kerran niin ihanaa kangasta että..
    vieläkö sitä ois jos tekisit vilholle t-paidan?;)

    VastaaPoista
  2. saikku: no tiukille menee, vähän joutuis laittamaan yksväristäki.. etukappaleen ja hihat sais vielä tuosta, takakpl pitäis olla sit yksvärinen. Muistaakseni samansävyistä ja -paksuista ruskeaa löytyy pikkupala.. teen kyllä mielellään jos vaan onnistuu vielä. Menee varmaan silti ens viikkoon! Siihen mennessä on tullu varmaan jo Mjukatygerin kankaatki, että saat sitte niitä vilkasta samalla.. niissä oli vähän samantyyppistä kuviota ja väreiltäänki oli tulossa jotain vastaavaa. Sumplitaan!! =)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.