keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Tuoli x 2

Sain Matkahuollon rahtien hinnalla eräältä "blogiystävältä" kaksi ihanaa tuolia. Rahdille tuli hintaa yhteensä n. 35 euroa, ja sen maksoin näistä tuoleista ilolla. En vieläkään ymmärrä kuinka edellinen omistaja raaski näistä luopua, mutta pääasia että minä sain ne, vai mitä!? ;D Kiitos näistä vielä kerran, Dooda!!


Tuolejahan aina tarvitaan, joten otin näitä kaksi, vaikka tällä hetkellä tarkkaa sijoituspaikkaa ei olekaan kuin yhdelle. Se yksi tulee todennäköisesti sen työn alla olevan kirjoituspöydän pariksi, mikäli näyttää, että ne toisiinsa sopivat. Toinen saa olla esimerkiksi eteisessä kenkienlaittotuolina, tai sitten jossain muualla - työpaikka sillekin aina löytyy. Näillekin tuoleille on jonkinlaista entrausta tiedossa, mutta eri asia on, milloin ehdin sen tekemään. Ovat kuitenkin pikkukolhuistaan huolimatta kaunista katseltavaa ihan tuollaisenaankin, joten tuunaamisella ei ole kiirettä.

4 kommenttia:

  1. Nätit tuolit oot kyllä "saanu"!

    VastaaPoista
  2. Hihii, ole hyvä! :) Se nainen, joka sai sen pöydän ja ne kolme tuolia, laittoi mulle jälkeenpäin vielä viestiä kysyäkseen mistä olimme ne ostaneet - he olivat niin rakastuneet niihin että pitää kuulemma saada vielä kolme tuolia lisää. :D Ja mää kun niiiiiiiin vihasin noita!

    VastaaPoista
  3. ^ Siinäs kuulit että ne on ihania!! =D Kokeilkoon vaan multa tulla pöllimään nuo kaksi tuolia, niin saa nenilleen kyllä. ;D

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.