torstai 27. toukokuuta 2010

Saa osallistua

Tuhannen kävijän raja blogissani on ylittynyt, ja sen kunniaksi ajattelin laittaa pystyyn tällaisen epävirallisen arvonnan (älkää kysykö miksi, huvinsa kullakin)! Arvonta on voimassa tästä hetkestä alkaen, ja osallistua voi ilmoittamalla itsensä kommenttilaatikkoon! Arvonnan voittaja saa valintansa mukaan joko topin tai lyhythihaisen T-paidan, jonka ompelen Ikasyrin ruskeasta pilvitrikoosta.

Pääntien (ja topissa lisäksi kädenteiden) värin voittaja saa valita seuraavista resoriväreistä - valkoinen, omenanvihreä, tummanruskea, limenvihreä, fuksianpunainen, mangonkeltainen, vaaleanpunainen, turkoosi, kirkas oranssi tai poltettu oranssi. Mielestäni nämä kaikki värit käyvät tuon ruskean kanssa kivasti yhteen. Sekä kangas että valittavissa olevat kanttauksen värit kuvassa:


Toteutettavan paidan koko on jotain väliltä 50-110cm, tietysti voittajan valinnan mukaan. Tämä on vähän rasistinen arvonta, kun en aikuisten vaatteita ryhdy tässä sorvaamaan, mutta pitäydytään nyt siitä huolimatta ainoastaan lasten vaatteissa.

Suoritan arvonnan 16.6. lasten toimiessa lapunnostajina (edellisen vrk:n puolella kommentin jättäneet osallistuvat vielä arvontaan). Kun ilmoittaudut kommenttilaatikkoon, muista laittaa nimesi/nimimerkkisi, jotta voin nimetä osallistujat. =) Ja arvontaan osallistuneet: muistakaa itse pitää silmällä blogiani sitten arvonnan sulkeuduttua, koska en pysty ottamaan itse yhteyttä voittajaan, vaan ilmoitan siitä blogissani.

Koska tämän arvonnan tavoitteena ei ole kalastella lisää ilmoittautuneita lukijoita tai muutakaan vastaavaa, en erittele lukijoiksi ilmoittautuneiden tai omassa blogissaan tästä arvonnasta maininneiden arvontalippumäärää sen kummemmin, vaan kaikilla on tasapuolisesti yksi mahdollisuus voittaa.

Onnea arvontaan!!!

27 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi. Kivalta vaikuttaa. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. no, minäkin oon mukana.

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta, pitää siis osallistua! :)

  VastaaPoista
 4. Täytyyhän sitä noin hyvään arvontaan osallistua kun ei edes mitään maksa:) Odottelen tässä Arttua raksalta ja kulutan aikaa koneella...

  VastaaPoista
 5. Mukana myös :D Kelpais kyllä nuo sun tekeleet Ronjalle, kiva tää arvonta!

  VastaaPoista
 6. Tämäkin osallistuu innolla mukaan!

  VastaaPoista
 7. Viime metreillä tahdon minäkin osallistua.

  VastaaPoista
 8. minäkin olen ensikertaa blogissasi :)) osallistunpa arvontaan.. -ampaliini-

  VastaaPoista
 9. Osallistun mielelläni arvontaan! Kangasvalintakin on oikein kiva! :)

  VastaaPoista
 10. Ekaa kertaa kans täällä! Osallistun arvontaan, tottakai! :D

  VastaaPoista
 11. Löysin sattumalta blogiisi ja varmaan tulee käytyä useamminkin.Ihania ompeluksia!Osallistun!

  VastaaPoista
 12. Huuto.netin kautta eksyin blogiisi. Aivan ihania vaatteita ompelet! :) Osallistutaan siis arvontaan! :)

  VastaaPoista
 13. Moi! Osallistuisin minäkin arvontaa :)

  VastaaPoista
 14. Ekaa kertaa blogissasi ja heti osallistumassa arvontaan. Kivoja vaatteita, tulen toistekin:)

  VastaaPoista
 15. Arpalipuke täytetty

  -m.a.a.r.u.s.k.a-

  VastaaPoista
 16. Löysin nyt vasta sun blogin ja täytyy sanoa että mielettömän taitava oot, ihania vaatteita lapsille ja käsitöitä ja kaikkee :) Ja jotenki niin samaistuin sinuun noissa vartalokuvissa, mulla on ihan saman mallinen kroppa ku sulla :D
  Arvontaan en ilmeisestikkään ehdi osallistua (?) mut vakiolukijasi tulen varmasti tästä eespäin olemaan :) Aurinkoisia kesäpäiviä!!

  -Anskuli

  VastaaPoista
 17. Anskuli: Kiva kun löysit "kohtalotoverisi"! ;) Lämpöisesti tervetuloa mukaan!!! Laitoin vielä sinunkin lappusi mukaan arvontaan, kun se tulla tupsahti siihen juuri ennen kuin tulostelin lappuja. Mutta sentään ei käynyt niin hyvä tuuri että olisit voittanut sillä sekuntiaikataululla. ;)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.