maanantai 17. toukokuuta 2010

Pöytälykkyä vihdoinkin!!

Olen yli vuoden ajan seuraillut aika säännöllisesti huutonetissä myytäviä kirjoituspöytiä (tietokoneen alle kun olisi korkea aika saada jotain pyökkimelamiinia kauniimpaa), mutta sitä oikeaa ei ole tähän mennessä löytynyt. Nyt täsmäsi kaikki - hinta, sijainti, koko, kunto... Tämäkin kaunotar sijaitsee runsaan 200km:n päässä meiltä, mutta tähän mennessä kaikki vähänkin lupaavat yksilöt on olleet vähintään Espoossa tai Helsingissä.


Reilun metrin mittainen, puolisen metriä syvä, ja neljä tilavaa laatikkoa papereille. Tosi kauniit rengasvetimet... materiaali umpipuuta, jonka päällä viilu. Näppäin- tai hiiritasoa ei ole, (harvassa antiikkipöydässä on...) mutta onhan tuota pärjätty ilmankin... Ennen tätä nykyistä lahjoituspöytää meillä oli tietokone ihan tavallisen koulupöydän päällä, eikä se silloinkaan tuntunut ollenkaan hankalalta, vaikka silloin meillä oli vielä sellainen kuution kokoinen mötikkä näytön virkaa toimittamassa (ja nyt on siis litteä näyttö).

Lähden tässä jonain päivänä hakemaan tuon kultakimpaleen kotiin. Laitan sitten lisää kuvia - tuosta kun ei juuri selvää saa!

3 kommenttia:

  1. Oi, onpas hän hieno, ja hyvän kodin sai! :)

    VastaaPoista
  2. Sehän on nätti! Meinaatko tehä jotain sille?

    VastaaPoista
  3. Sanna: Riippuu vähän, pitää kattoa sitte ku näkee tuon livenä. Saatanpa maalataki, ja tietysti valkoseks. Mutta harkitsen vielä raaskinko. =)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.