perjantai 17. marraskuuta 2017

Pesuhuoneen hylly

Tämä pesuhuoneen hylly on ollut epäilemättä pitkäkestoisin projektini ikinä. Laskutasoa pesuaineille on kaivattu siitä saakka, kun uuteen taloon muutettiin marraskuussa kuusi vuotta sitten, mutta kauanpa siinä kesti, ennen kuin hylly oli koossa ja seinällä.
 

 Kaukaa sen osaset on toistensa luokse haalittu, mutta hyvin tuntuvat viihtyvän yhdessä.


Lankunpätkä, piesty ja kolhuinen, on saatu Romuritarilta kaupanpäällisinä vuosia sitten, kun tein ystäväni kanssa humputtelureissun Joensuuhun. Romuritarin Marko on niitä harvoja miehiä, joka ei ole näyttänyt ollenkaan kummastuneelta, kun olen kysellyt mahdollisimman huonokuntoista ja kolhuista lankunpätkää. :D Kolhuisuutta korostin vielä bitumivahalla, jolla sain kolhukohdat muuta pintaa tummemmaksi.


Metalliset, yksinkertaiset kannakkeet haalin mukaani vuosi sitten Oulun reissulta, meren rannassa sijaitsevasta Nordic Lifestylesta. Lankku oli kuin tehty kannakkeita varten, ja niin ne kaksi pistivät hynttyyt yhteen. Tarvitsi enää saada siippa poraamaan reiät kaakelisaumoihin ja kiinnittämään kannakkeet seinään. Ja tässä tätä nyt on ihasteltu jo muutaman kuukauden ajan!
3 kommenttia:

 1. Niin hyvin passaa paikalleen ja ihanan rouhea on hän! Eihän siitä nyt voi vielä kuutta vuotta olla kun muutitte??? Missä tämä aika oikein menee...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Siitä on tarkalleen ottaen kuusi vuotta ja kymmenen päivää. Kuopus täytti juuri kuusi, ja hänhän syntyi neljä päivää muuton jälkeen. Lasken hänen iästään aina kauanko tässä on asuttu! 😄

   Poista
 2. Voi, mite hieno hylly 😍 Samanlaista projektia pukkais, mut ehkä meilläki menee vielä vähän aikaa ennen kuin valmistuu.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.