torstai 15. syyskuuta 2016

Äitin ja isin kammari

Kun ei tässä elämässä näköjään muuta enää ehdi, niin kuvataan edes sitä huonetta, jonka on juuri ehtinyt siivoamaan.
 

Meidän huoneessa ei äkkiä mietittynä ole viiden vuoden asumisemme aikana juuri muutoksia tapahtunut, mutta kun miettii vähän pitempään, huomaa, että onpa sittenkin. Seinät ovat entisellään, ei ole tullut maalattua uudestaan (vaikka sekin on käynyt mielessä) mutta järjestys on vaihtunut ja aika moni huonekalu myös. Vain sänky on sama. Yöpöytien kankaista haluaisin luopua ja maalata korit harmaiksi. Saa nähdä, milloin olen niin reipas.Iso ei ole tämä(kään) kammari, mutta mahtuuhan sinne kaikki välttämättömimmät jutut. Haaveilen tietysti siitä, että jokainen makuuhuone olisi vähintään viisi neliötä nykyistä isompi. Ajatelkaa miten ihanaa olisi, jos sänkyäkään ei olisi pakko pitää seinää vasten! Nurkan suuressa kaapissa lymyää tietotekniikkaa.


Viikonloppuna siskon luona Jyväskylässä käydessäni hankin H&M:ltä uuden pyykkikorin, kun entinen rottinkiversio alkoi olla puoliksi purettu. Tätä kankaista mallia eivät napekset ihan helpolla purakaan! Tikkaat ovat löytö kotikylämme nuorisotalon remonttiroskakasasta.
Kotoa tuomani vanha ikkuna on seurannut mukanamme pian kymmenen vuotta, ja tekstikin on ollut siinä kohta saman verran. Oikeastaan minulle on ihan sama, mitä siinä lukee, se on siinä vain koska se on minusta kaunis. Paneelisängynpääty on miehen tekosia kaukaa raksavuosilta.


Vielä saa pihalta ilmaisia kukkia! Tai no onhan ne siemenet keväällä jouduttu maksamaan, mutta ei sitä lasketa.


Tämän pikkulipaston tilalle olen pitempään jo etsinyt vastaavan kokoista pienehköä lipastoa, mutta vanhempana versiona. Tämä nykyinen hätävara on Jyskin muutaman kympin lipasto, jonka maalasin vuosikausia sitten pyökistä valkoiseksi ja vaihdoin vetimet Clas Ohlsonin söpöihin renkuloihin.


Mukavaa lähestyvää viikonloppua! 

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen makkari teillä! Meidän makkari kaipaisi epätoivoisesti päivitystä... Maalikin olisi jo ostettuna, toteutus vaan puuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joku hyvä hetki tulee se energianpuuska ja saatte remontin vauhtiin! ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää teidän makkari! Mullakin jo sormet syyhyää päästä uutta kotia laittaan. Katotaan vaan niin kun on päästy muuttamaan niin yhtään ei jaksa sisustaa sitten kotia enää 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko niin käydä? :D No toki on kausia jolloin jaksaa vähemmän ja taas toisinaan tuntuu ettei saa pidettyä näppejään erossa sisustusjutuista, mutta kyllä uusi koti inspiroi kovasti ainakin minua silloin aikanaan, siinä sisustuskuumeen palossa ei neljä pientäkään kauheasti menoa hidastaneet.

   Poista
  2. Tuskin niin käy minullakaan. Sen verran pyörii mielessä jo monenlaisia ideoita uutta kotia varten. Mukava kun kaikki sisustustavaratkin ovan pian puoli vuotta olleet muuttolaatikoissa niin sitten on kasapäin "uusia" sisustusjuttuja kun uuteen kotiin pääsee laatikoita avaamaan 😁

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.