keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Korentokolttu

 Susie on täällä taas.

 

Tämä kangas oli suorastaan pakko tilata susie-tunikaan, se vain näytti siltä. Kuvioita minulla on päälläni todella harvoin missään vaatteessa, mutta tässä on riittävän hillitty kuosi minunkin makuuni. Kesäksi varsinkin.Tosin mietin kyllä, pätkäisenkö kuitenkin helman paitapituuteen, sillä pitempien tunikoiden kausi on minulla jäänyt vähän sivuun, ja lyhyemmät yläosat kivojen farkkujen kanssa tuntuvat juuri nyt enemmän minulta.Ja kerrataanpa vielä sekin monelle jo vanha tuttu asia, että kaava on alunperin ollut Ottobre Womanin Susie, jota olen muokannut varmaan kohta kymmeneen erilaiseen versioon, lyhyeen ja pitempään, taskuilla ja ilman. Hyvä pohja monenlaisiin yläosiin. Kaava löytyy numerosta 5/2010.


Pääntie tässä mallissa jäi melko avaraksi, joten huivikin istuu kokonaisuuteen kivasti.Kevätkankaita voisikin hankkia nyt lisää, ja suunnitella hellevaatetta jälkikasvulle. Löytyisi vain jostain sitä kuuluisaa aikaa. Vaikka työni onkin minulle rakas, ottaa sen opetteleminen aikansa, ettei ompeluaikaa enää juuri jää. Tasapainon hakeminen ja oman ajan ottamisen opiskeleminen jatkuvat! Johtuen sekä vuorotyöstä että mielenkiinnon kohteista, harrastukset ovat kaikki täällä kotona, joten ne jäävät helposti arjen jalkoihin, kun niille ei ole tiettyä kellonaikaa ja paikkaa määrättynä. Melkein pitäisi määrätä.

5 kommenttia:

  1. Mäkään en ole kovin kuvioihminen, mutta tykkään tällaisista graafista kuvioista kankaissa ja tapeteissa. Ja kuka voi vastustaa sudenkorentoa? :D

    VastaaPoista
  2. Kaunis tunika, herkkä ja naisellinen! Meillä toimii parhaiten se, että ollaan varattu harrastuksille omat illat. Mulla ne on ke ja la. Silloin kyllä tulee tehtyä kotonakin omia juttuja. Muuten mulla ainakin menee kaikki aika kotihommissa, jos en pidä kiinni omista illoistani. Joustamaan toki joutuu monesti muiden menojen takia, mutta onneksi ei kamalan usein.

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.