torstai 17. joulukuuta 2015

Purua pesuhuoneessa


Puoliso ei ollut muistanut piilottaa sahaa. 


Huhtikuussa dyykkaamani A-tikkaat ovat saaneet kovan kohtelun, kun ovat lojuneet löytymisestään saakka ulkona harmaantumassa. Pari viikkoa sitten hain tikkaat sisälle, ja kuivuttuaan ne olivat hyvinkin harmaantuneet.


Lähtötilannehan oli tämä. Korkeutta näillä hujopeilla oli hyvinkin yli pitkän miehen verran, joten ennen lopputuloksen valmistumista saha lauloi, ja taustalla ollut ruma vinotuki sai häädön.


 


Taakse piti kiinnittää laudanpätkä tueksi, jotta "takajalat" pysyvät asennossaan, ja tarkkasilmäinen lukija huomaa tukilaudan olevan vielä märkä, hyvä että edes lumet ovat siitä sulaneet. Kun on kiire saada valmiiksi, niin on. 

 Sopivan tikkaiden avauskulman määrittelin ketjulla.Jonkinlaista sieltä-täältä-kalkkimaalisutimistakin harkitsin, mutten kuitenkaan raaskinut.  Olkoon ihan sellainen kuin on, ilman maskeerausta! Maali- ja rasvatahroja näistä löytyy kyllä entisen elämän jäljiltä useampia. Ei kuitenkaan niin paljon, että olisi alkanut näyttää vielä hyvältä.Lankaköynnös. *love*

Köydenretalekin on raahautunut mukana matkassa remonttijätekasasta saakka, ja saa jatkaa roikkumistaan samoilla kulmilla tästäkin eteenpäin. Miettikööt vieraat mielessään, miksi siinä on köyttä. ;)
Tämän kodin neliöt tuntuvat jälleen kerran turhan vähäisiltä, mutta tikkaat saavat nököttää nyt keittiön nurkassa aikansa. Olohuoneeseen niitä alunperin haaveilin, ruukkujen alustaksi, mutta ikävä kyllä askelmat on ylintä lukuunottamatta tehty niin kapeasta lankusta, ettei tästä kunnollista kukkapöytää tule koskaan.
Jos ahtaus oikein alkaa päätä kiristämään, saa tikkaankutale lähdön puutarhan puolelle, eikä siinäkään montaa euroa rahaa hukkaan mene, sillä ainoa rahanmeno näissä oli tuo muutaman euron ketju.
Taidankin hankkia näille ihan oman valosarjan. Näyttäisi kaipaavan sellaista.

8 kommenttia:

 1. Ihanat tikkaat! Valosarjat kuullostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tikkaat! Köydethän näyttää ihan siltä kuin ne olisi laitettu tarkoituksella somistamaan tikkaita.

  VastaaPoista
 3. Kiva tuunaus....ja sullehan jäi vielä tarpeita vaikka toisiinkin tikkaisiin��

  VastaaPoista
 4. Älyttömän kiva sisustusjuttu. Köysi aivan kuuluu tuohon roikkumaan. Loistavan tuunauksen teit :)

  VastaaPoista
 5. Eipä taitaisi sinun kohdalla sekään auttaa että mies sahan piilottaisi. Sinähän kävisit naapurista lainaamassa, suuren etsinnän jälkeen, tai uuden ostamassa.
  Ihanat tikkaat. ♥

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.