sunnuntai 13. joulukuuta 2015

*Joulunalushiljaisuus*

Aika hiljaista on ollut ompeluhuoneessa. 

 

Yksi lukuisista lahjoituskankaista muuntui sentään housuiksi, kun nuorimies tuntuu venyvän korkeuksia kohti sellaista tahtia, että siinä alkaa jo äitimuoria hirvittää. Lahkeita on pakko jatkaa. Niinpä näihin pöksyihin laitettiin reilusti pituutta ja vielä resorit lahkeisiin, joten pitäisi niistä riittää siksi aikaa, että puhkeaa polvet. Kuvasta huomaan, että pitemmille hihoillekin alkaa olla tilausta. Mitä näille siellä koulussa oikein syötetään? :D

 

Jouluaikoja kaapissa odotellut sydänpuuvilla pääsi vihdoin käyttöön. Omille tyttärille tämä vain alkoi tuntua jo turhan "vauvajutulta", joten ompelin siitä mekon myyntiin.Kangasta jäikin vielä yhteen-kahteen mekkoon, joten nopea saisi tilatuksi vielä haluamansa kokoisen samanlaisen. Saa kysellä vaikka spostitse tai kommentilla. 

Kutkuttavan jännää joulunalusaikaa!

8 kommenttia:

 1. Lapsille sais ihan täyspäiväisesti ommella, jos aikoo ommellen pysyä kasvuvauhdissa, kun on useampi vaatetettava :) Mulla on ollu ompeluhuoneessa hiljaista siksi kun neulomiskärpänen on purassu. Ehkä se keikahtaa taas joskus toisinpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kausittaista sekin! Mulla on neulomiskärpäset olleet talvihorteessa yhtä villasukkaa lukuunottamatta ihan kokonaan.. :)

   Poista
 2. Varmasti kouluissa hujautetaan kasvuhormonia ruokaan :D. Kivat pöksyt ja suloinen mekko ❤

  VastaaPoista
 3. Hei olisitko ennättänyt vinkata kun joskus laitoit kuvaa jostakin bongaamastasi huonekalusta joka oli kirppiksellä myynnissä, mikähän olisi ollut tuo nettikirppis? Oli joku paikallinen josta noita vanhojakin huonekaluja löytyi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. ei mitään hajua milloin tuo on tapahtunut, mutta en juuri muuta selaile kuin tori.fi tai kuopionkirppari.fi - olisko jompikumpi ollut..

   Poista
 4. Ja ihan aiheeseen: olen huomannut että kynnys valmisvaatteen ostamiseen on aika kova nykyään kun lapset on monta vuotta vaatetettu itse tehden. Kävin hiljattain eräässä lastenvaatekaupassa ja tajusin etten osaa vastata myyjän kysymykseen "mitä kokoa lapsesi nyt käyttää". Ei siinä auttanut vaikka yritin miettiä että montako lisäsiivua niissä suosikkikaavahousuissa olikaan lisättynä, kuin vuosirenkaina. En enää osaa ostaa edes vaatteita kaupasta :/ joten edellisestä kerrasta taitaa olla aikaa.

  Pitäisikin tehdä noita puuvillamekkoja kun vielä on perheessä tyttö joka on sitä kokoa että käyttää, kohta ei enää ennätä jos vielä muutaman vuoden odottelee. Erityisesti tuo jouluinen on ihanan.. jouluinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, mulla ei ole päässyt kyllä vastaavasti käymään, jo työn puolestakin on pysyttävä kärryillä kokoluokituksista. :D Mut mulla ei tuo ompelupuoli olekaan ihan niin totaalista, aina on jokunen ostovaatekin omatekoisten joukossa.

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.