tiistai 1. joulukuuta 2015

Höyhentunika

Alunperin taisin tilata tämän höyhen-joustocollegen poikien paitoja varten, mutta tytölle siitä lopulta vaate tuli. Alkoi vain näyttämään niin tunikalta, kun sitä katsoi.


Kaavana oli aikaisemmista postauksista tuttu peplum Ottobrestä, kokona eskarilaiselle juuri nyt hyvä 116. 


Pääntien kanttaus ja tehostetikkaukset tein vaaleanpunaisella, sillä ajattelin tunikan pidettäväksi aikaisemmin valmistuneiden turkiscollege-leggareiden kanssa.Höyhenten suunnan käänsin vyötäröltä vastakkaisiin suuntiin, koska niin vain näyttää minusta kivemmalta.


Niin pimeäksi on talvi mennyt, että kuvaan vaatteetkin nykyään mahdollisuuksien mukaan jalustalta, jotta voin käyttää kamerassa suurta aukkoa ja pitempää valotusaikaa. Kyllä on synkät ja sameat kuvat ilman niitä!


Olenkin vähän miettinyt, josko joulupukki voisi muistaa minua valovoimaisemmalla objektiivilla, jolloin pääsisin kuvaamaan sisälläkin joskus ilman jalustaa - edes valoisampina vuodenaikoina.

4 kommenttia:

  1. Voih samat on joululahja toiveet täälläkin! Varsinkin lasten päällä kuvaaminen tässä harmaudessa aiheuttaa juurikin niitä harmaita haihtuvia..:) Toisaalta kuvat päällä ovat kuitenkin aika kivoja. Hommasin viime talvena lisäsalaman ja totesin että se toi ainakin jonkin verran helpotusta hommaan, vielä jos uuden objektin saisi.. :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tunika! Kyllä valovoimainen objektiivi auttaa paljon. Minä olin viime vuonna varmasti ollut kiltisti, kun joulupukki sellaisen toi :).

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.