maanantai 16. marraskuuta 2015

Ihka eka peplum

Pitkäänpä meni, että sain aikaiseksi kokeilla tätä söpöä Ottobren peplum-tunikakaavaa.

 

Mutta hyvin ehti vieläkin, ja lopputulos on omasta ja muksun mielestä ihana. Jatkoa seuraa varmasti, sillä prinsessahenkisen mekkoihmisen mielestä tällainen paitamalli on ainoa pidettävissä oleva,  kun se kuitenkin vähän muistuttaa mekkoa.

 

Legginsit on ommeltu omalla huippukapealla kaavalla. Kankaana niissä on Eurokankaan turkiscollege, jonka alle ei tarvitse erikseen pukea pitkiksiä. Pihiyttäni, tai siksi etten huomaa lasten kasvavan, otin 70-senttisen pätkän tuota turkiscollegea, ja siksi housut meinasivat jäädä auttamatta lyhyiksi. Onneksi voi aina lisätä resorit.


Paitatrikoo on vanhempaa, eikä alkuperä ole edes tiedossani. Sain sen muutama viikko sitten anopin varastontyhjennyksen tuloksena, ja siitä riitti juuri ja juuri tähän peplumiin, kun teki helmaosaan keskelle taakse sauman.


Mutta tiedättekö, minua on alkanut niin kovasti jouluttamaan, kun töissä on laitettu joulua, etten ehkä malta odottaa pitempään, vaan taidan käyttää tämän vapaapäivän ainakin osittain jouluvalojen virittelyyn ja sohvan päällisten vaihtamiseen. Vaikka sohva on nykyään harmaa suurimman osan vuodesta, jouluksi haluan siitä valkoisen.

7 kommenttia:

 1. Peplum- malli on minun suosikkeja. Paljon olen hyödyntänyt sitä tytöille ja itselle. Se on niin kaunis malli.
  Taidan minäkin alkaa virittää niitä valoja:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti näitä tulee meillekin lisää, ttai no yksi onkin jo tuolla isosiskolle tehtynä, odottelee vain alaosaa että sen voi kuvata ja ottaa kättöön.

   Poista
 2. Kivan näköinen asu <3! Pittääpä iteki kaivella ja piirtää tuo kaava, kun noita pieniä tyttöjä on talossa :-). Mulla oli jo yhdet valot, mutta palasivat takasi kauppaan, kun alkoivat diskovaloina välkkyä. Jouluvalot tuo ihanasti lämpöä ja tunnelmaa tähän syystalven harmauteen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja kuin taikaiskusta samana päivänä, kun virittelin ekat valot eilen, tuli myös lunta sen verran, että maa on valkea. Ihan joulufiilis jo! <3

   Poista
 3. Kivan näköinen pusero ja tyttö <3
  Mulla on jouluttanut jo kauan aikaa.. Nytkin jouluvalot tuikkii hämärässä, kosteassa, marraskuun päivässä ja joululaulut soi.
  Täällä jo viikko vietetty sairaiden lasten kans kotona.. On ollut aikaa viritellä valoja. Tänäänkin kummityttösi synttäreitä vietetään kuumeen höystämänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan taudit! :( Meillä juhli myös pienempi neiti synttäreitään vesirokossa, ja tänään isomman merkkipäivänä sankari valittelee kurkkukipua. Paranemisia sinne!!

   Poista
 4. Suloinen asu! Peplum on varmasti monen perheen pelastus, jos mekkoa ei voi syystä tai toisesta voi päälle laittaa. Tyttömäinen ja juurikin mekkomainen. Minua alkoi kunnolla jouluttaa, kun satoi kunnon lumipeite. Nyt voi ihan hyvin tarttua jouluisiin juttuihin.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.