lauantai 25. huhtikuuta 2015

Pöytäliinaa ja mattoa lastenvaatteissa

Vinkeä mattokuosi toimi kivana pohjana vähän erilaiselle raitapaidalle. Materiaali on joustocollegea.


Tein sivusaumaan paikkataskun, sillä tämä pikkumies kuskailee aina mukanaan pieniä aarteita, ja onhan se helpompaa käydä vaikka vessassa, kun saa aarteet turvaan omaan taskuun.


En malttanut olla vähän värittelemättä matonkuteita Donnon kangastusseilla, jotta paita ei olisi turhan synkän värinen pikkunatiaiselle. Värittämällä tästä kankaasta voisi saada tosi monenlaisia variaatioita!


Tytöt nyt on aina yhtä kallellaan pinkkiin, ja mikäs siinä, saahan sitä olla! Tällä setillä kelpaa viisikesäisen käpsehtiä paremmissakin piireissä. T-paita on muuten ihan perus-, mutta eteen pääntielle tein pienen vastalaskoksen.


Pikkunoidan hameesta tuttu kukkakuosi muuttui nyt lopullisesti pöytäliinasta joksikin muuksi, kun hyödynsin hameena toimineen liinan kahteen kesähattuun. Molempien kaavat ovat uusimmasta lasten Ottobrestä, kivoja ja hyvän mallisia lierihattuja molemmat!


isosiskon setti

Kukkajoustis löytyi kirpparilta, ja sitä jäi vielä mekkojen jälkeen käyttämättäkin, kun pala oli sen verran suuri. Tiedä häntä, mitä hepeneitä siitä vielä keksitään!

5 kommenttia:

 1. Hauskaa, että olet löytänyt noinkin uutta joustista kirpparilta :) Minä törmään tosi harvoin "uusiin uusiin" kankaisiin kirppiksillä.

  Kiva väritys räsymattopaidassa. Itselläkin tuolla kangastussit odottamassa jotain värityskohdetta, mutta en kyllä muista löytyykö oikein mitään väritykseen soveltuvaa kangasta kaapista. No, siinäpä hyvä syy tilata ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole tainnut koskaan aikaisemmin löytää "uutta" kangasta kirpparilta! Tuossa oli reilut puolitoista metriä, ja metrihinta jäi kymppiin, joten olihan se korjattava mukaan.

   Poista
 2. Ihania nuo kukkakuosit - hattuina ja mekkona! Ja räsymattoa olen haaveillut tilaavani ihan omaan käyttöön - tuliskohan hienot legginsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tulis varmasti! Kauempaa katsottuna näyttää rennolta raitakuosilta, ja lähellä silmä erottaa räsymattokuosin. Tää on ihana! :)

   Poista
 3. Kiva paita pojalle! Tämä kuosi sopii niin monenlaiseen vaatteeseen. Tytön vaatteet on kyllä ihanat, niin kesäiset!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.