tiistai 3. helmikuuta 2015

Vaatteet avohoidossa

Vaatemieltymykseni menee näköjään iän myötä aina vain enemmän siihen suuntaan, että vaatteet ovat silitettävää mallia. Se tarkoittaa tarvetta hengaritangolle, eikä yksi näköjään riitä mihinkään. Vaatehuoneen tanko on ollut jo kauan ylikansoittunut, eikä siellä ahtaudessa ne silitetyt vaatteetkaan ole tahtoneet sileinä pysyä, kun ovat toisiaan kyynärpäätaktiikalla rypistäneet.


Onneksi sinikeltaisessa tavaratalossa on edullisia vaatetelineitä, ja sen lisäksi se edullisinkin malli on vielä kaunis.Kovin on yksipuolinen tuo värimaailma noissa vaatteissa, mutta olen todennut että niin on hyvä - siten melkein mitä tahansa kaapista löytyviä vaatteita on helppo yhdistellä. Ja onhan niitä pinkkejä kotihuppareita sun muita tietysti tuolla vaatehuoneen koreissa, mutta eihän sellaisia näkyville tuoda.
Metallisia, romuromanttisen ankeita pesulahengareita olen kaipaillut, mutta sentään löysin näitä mustia Tigerista. Nämä melkein korvaavat ne oikeat.


Tuleekohan harvemmin käytetyt tunikatkin nyt ahkerampaan käyttöön, kun ovat niin helposti tuosta otettavissa?

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää, varsinkin kun vaatteetkin on noin sävy-sävyyn.

  VastaaPoista
 2. telineen lisäksi vaattetkin ovat oikein kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miksi sitä silti joskus ihmettelee, ettei muka ole mitään sopivaa päällepantavaa?! ;)

   Poista
 3. Näyttää kyllä nätiltä! Sitä olen noiden esillä olevien vaaterekkien suhteen miettinyt että jos niissä roikotetaan paljon vaatteita eli niitä ei päivittäin käytetä niin nehän pölyyntyy aika äkkiä... Tuleeko sitä sitten siivouspäivänä vielä muun siivouksen lisäksi rekillisen vaatteita tomutus ulkona ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla tavalla ne ovat pölyyntyneet vaatehuoneen rekissäkin, eli eivät juurikaan. :)

   Poista
 4. Minua kyllä kovasti tuo sinun vaaterekkisi sisältö kiinnostaisi, kovasti on samoja (kauniita!) värejä joita voisi enemmänkin minun kaapissani roikkua mutta kankaita ei tunnu löytyvän mistään. Koetin koluta Eurokankaan mutta huono oli menestys, muutama sopiva kangas vain löytyi.

  Onko nuo vaatteet sellaisia joita täällä blogissa on jo vilahdellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kankaita on näissä väreissä tosi tosi hankala löytää, olen huomannut saman! Noissa rekin vaatteissa on blogissa vilahtaneita, vielä esittelemättömiä ompeluksia sekä kauppojen valmisvaatteita joita en koskaan esittele blogissa... vähän kaikkea siis löytyy. :)

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.