maanantai 9. helmikuuta 2015

Esteettistä imukykyä

Blogeja illan ratoksi selaillessani törmäsin täällä käyttökelpoiseen vinkkiin. Saman tien piti tyhtyä napsuttelemaan ostoskoriin vähän erilaisia pyyhkeitä.

 

Kyseessä on siis Varustelekan itäsaksalainen hittituote, joka on taas loppunut, mutta lisää on tulossa. Tilatessani ajattelin käytää näitä laudeliinoina, mutta kun superkuuman pesun jälkeen roikotin niitä käsissäni, totesin, että eikun ne ovatkin käsipyyhkeitä. Ompelin pitkän sivun keskelle kanttinauhasta ripustuslenkit ja otin käyttöön.


Nämä ovat aika ilmavia ja harvaan kudottuja, joten imevät hyvin vettä ja kuivuvat nopeasti. Hyviä käsipyyhkeitä siis! Paketista otettaessa näissä oli aika tunkkainen varaston haju, mutta onneksi se lähti pesussa täysin.


Jos jossain vaiheessa tilaan näitä lisää, otan loput laudeliinakäyttöön, koska tuota saunassa kuvattua räpsyä katsoessa alkoi taas tuntumaan niin siltä, että nämä olisivat hienoja laudeliinoinakin. 

3 kommenttia:

  1. Koko tammikuun kerralla luettuani voin vain todeta että on sulla energiaa ja aktiivisuutta! Touhua ja tekemistä näyttää mainiosti piisaavan ilman säännöllistä ansiotyömaatakin.. aivan mahtavia juttuja! =) <3

    VastaaPoista
  2. Todella pehmoisen näköisiä pyyheliinoja♡

    VastaaPoista
  3. No nyt tuli mieliteko noihin pyyhkeisiin! Kuulostavat hyviltä - pesen paljon käsiä ja inhoan huonosti kuivaavia/kuivuvia pyyhkeitä. Ja kauniitakin ovat! Harmi että pyyhekaappi on niin täysi...

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.